![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Max Factor, Collistar, Vichy i perfumy Armani - kilka drobiazgów na wymianę :)))
Witam! Mam do oddania kilka drobiazgów, ktore zalegają mi na półce i nie mam co z nimi zrobić
![]() - Podkład Max Factor Lasting Performance kolor 102 Pastelle - Krem Vichy Aqualia Thermal i inne ciekawe kosmetyki, najchętniej nawilżające ![]() Jeżeli proponujesz mi ciuchy - tylko xxs/xs/s, buty rozmiar 37/38 (wkladka 24 cm). Za ksiażki też się wymieniam. Przesyłka to list rejestrowany, czyli wyłącznie polecony ekonomiczny/priorytetowy (do ustalenia między nami). Jako że na razie mam 0 przekupek, wysyłam pierwsza (jak to w regulaminie stoi ![]() Teraz zapraszam do obejrzenia moich drobiazgów: PERFUMY: Giorgio Armani - Diamonds EDP - pozostało ok. 25/24 z 30 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, posiadam kartonik, kupione w grudniu - tylko na inne perfumy! KOLORÓWKA: *Podkład Max Factor Lasting Performance, Nowy, kolor 105 soft beige, najchętniej na któryś podkład z wish. *Podkład Astor Mattitude HD, kolor 001 Ivory, użyty dwa razy, posiada SPF 22, tylko na podkład z wish. *Podkład Rimmel New Stay Matte, kolor 201 Classic Beige, użyty 2/3 razy. *Podkład Bourjois Healthy Mix, kolor 54, użyty w 1/3, kupiony na początku października 2010 roku, kod 2802. *Podkład Maybelline New Affinitone, użyty do 6/7 razy kilka kropel, kolor 09 Opal Rose. *Podkład równoważący Inglot, kolor 26, użyty także 6/7 razy kilka kropel. *Próbka podkładu z Douglasa, Clinique Perfectly Real, kolor 24 (tak jak pisze na zdjęciu). *Puder Kobo Professional, Translucent Loose Powder, jest troche wysypany z tej siatki, ale gdy będę go wysyłać dobrze zabezpieczę. Użyty dwa razy, minimalną ilość na pędzel. *Cienie Lancome, Color Focus Duo, 302 Round midnight, kupione jakiś czas temu, zużycie widoczne na zdjęciu. Posiadają też dwa pędzelki. *2x podwójne cienie Inglot, kolory widoczne na zdjęciu - jeden zestaw do matowy, bazowy cień, drugi to błyszczący fiolet, zaś zestaw nr 2 to blyszczący brąz oraz jasny, kremowy cień, także błyszczący. Niestety nie mam numerków, mam nadzieje że odcienie widać na zdjęciu. *Kredka Collistar do brwi, zużycie w 1/5. Z jednej strony kredka, z drugiej grzebyk do rozczesywania brew. Kolor to jasny brąz. (Niedodane zdjęcia produktów w poście 2 !!!) Edytowane przez Katiyaa Czas edycji: 2011-03-22 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Max Factor, Collistar, Vichy i perfumy Armani - kilka drobiazgów na wymianę :))
PIELĘGNACJA
*Vichy Normaderm - żel oczyszczający Vichy Normaderm, 400 ml, użyty 5 razy. *Krem AA Ultra Nawilżanie 50 ml, nowy, brak pudełeczka. * Ziaja, HerbikaPlant, Krem pod oczy z blawatkiem, rozjaśniający cienie, 15 ml, nowy, z pudełeczkiem. *Dermika Meritum, Tonik odżywczo-nawilżający, 200 ml, zużyty w 1/3. *Lirene, body shaping, wyszczuplający koncentrat do ciała, 200 ml, nowy. *Odżywka Bliss Kur, ekspresowa odżywka regeneracyjna do włosów długich, skłonnych do rozdwajania się, 200 ml, zużyta w 1/3. Edytowane przez Katiyaa Czas edycji: 2011-03-22 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Max Factor, Collistar, Vichy i perfumy Armani - kilka drobiazgów na wymianę :))
*Podkład Max Factor Lasting Performance, Nowy, kolor 105 soft beige, najchętniej na któryś podkład z wish.
*Podkład Pupa, Ultra Smoothing Foundation, kolor najjaśniejszy 06, nowy, tylko na coś wartego tyle samo. Normaderm, nawilżający krem na dzień, nowy, pojemnośc 30 ml. *Krem AA Ultra Nawilżanie 50 ml, nowy, brak pudełeczka. *Lirene, body shaping, wyszczuplający koncentrat do ciała, 200 ml, nowy. cos u mnie?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
mam nadzieję, że się nie wcinam
cos za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1299088573 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1299088493 puder kobo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Witaj,
coś u mnie za: Giorgio Armani - Diamonds EDP - pozostało ok. 25/24 z 30 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, posiadam kartonik, kupione w grudniu - tylko na inne perfumy! *Podkład Pupa, Ultra Smoothing Foundation, kolor najjaśniejszy 06, nowy, tylko na coś wartego tyle samo. ? Poza wątkiem mam też kremik pod oczy Ava ze świetlikiem kilka razy użyty z długa datą wazności. Zapraszam do obu watków, w ciuszkowym rozmiary xs/s. ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-03-02 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykro mi, podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, ale są to M, a ja noszę XS, a nawet XXS czasami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
cos za *2x podwójne cienie Inglot, kolory widoczne na zdjęciu - jeden zestaw do matowy, bazowy cień, drugi to błyszczący fiolet, zaś zestaw nr 2 to blyszczący brąz oraz jasny, kremowy cień, także błyszczący. Niestety nie mam numerków, mam nadzieje że odcienie widać na zdjęciu.
? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz u mnie cos za ktorys z tych podkladow lub za kilka z nich?:
*Podkład Max Factor Lasting Performance, Nowy, kolor 105 soft beige, najchętniej na któryś podkład z wish. *Podkład Astor Mattitude HD, kolor 001 Ivory, użyty dwa razy, posiada SPF 22, tylko na podkład z wish. *Podkład Rimmel New Stay Matte, kolor 201 Classic Beige, użyty 2/3 razy. *Podkład Bourjois Healthy Mix, kolor 54, użyty w 1/3, kupiony na początku października 2010 roku, kod 2802. *Podkład równoważący Inglot, kolor 26, użyty także 6/7 razy kilka kropel.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za
Podkład Maybelline New Affinitone, użyty do 6/7 razy kilka kropel, kolor 09 Opal Rose. i podklad max factor
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
witam
![]() coś u mnie za diamonds i podkład max factor?? ![]() prosazę odpisz u mnie;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
*Zestaw Vichy Normaderm - żel oczyszczający Vichy Normaderm, 400 ml, użyty 5 razy, oraz krem Normaderm, nawilżający krem na dzień, nowy, pojemnośc 30 ml.
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mam też poza wątkiem rózne fajne rzeczy w rozmiarze xs ale nie wiem czy za cos z tego, na czym mi zalezy szukasz ciuszków. La prairie kosztowało 260 zl, wiec moglabym je oddac w tym ukladzie tylko za diamonds + podkład pupy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
*Krem AA Ultra Nawilżanie 50 ml, nowy, brak pudełeczka. * Ziaja, HerbikaPlant, Krem pod oczy z blawatkiem, rozjaśniający cienie, 15 ml, nowy, z pudełeczkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
interesuje mnie zestaw Normaderm - może cos znajdziesz w zamian?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a czy widzisz jeszcze coś poza pudrem? bo jeśli nie to może jakąś mniejszą pojemność perfum dołożyłabyś?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
armani diamonds oddam wiele zapraszam do wszystkich watkow
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
ok,pewnie
![]() ja pytam o 105 lastinga, wydaje mi się, że są podobne kolorystycznie, bo loreal mi kolorystycznie też pasuje, ale ma jakiś lifting w sobie, a ja nie lubię. Ale, pewnie, najlepiej sprawdzić na swoiej karnacji;] w takim razie czekam na odp. Gdybyś jeszcze coś upatrzyła to pisz, bo widzę też u Ciebie ciekawą pielęgnację ![]() pozdawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Jeżeli chodzi o La Prairie to kolor to jasny do średniego beżu.
Taki sam ma moja mama i pięknie wtapia się w skórę, rzekłabym nawet, że dopasowuje do jej naturalnego koloru. Podobne zresztą opinię wyrażają dziewczyny na portalach typu makeupalley. Jeśli chodzi o ciuszki to ja noszę xs i kamizelka bershki była na mnie dobra, wiec z tym rozmiarem M troszeczkę ich poniosło ;-) Wkleję Ci parę fotek rzeczy spoza wątku - zgodnie z życzeniem m.in. czarne szorty S oraz sukieneczka z H&M. Wszystko w rozmiarze XS. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
kurcze
![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post53006688 zapachy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1077066 Edytowane przez TeeQuillaa Czas edycji: 2011-03-02 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej,
interesują mnie dwa pierwsze podkłady ;-) Poza wątkiem mam nowy krem Vichy Aqualia Thermal i tester podkładu Lasting Prformance o2 Pastel 15 ml (raz przetestowany)
![]() |
#25 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
*Podkład Pupa, Ultra Smoothing Foundation, kolor najjaśniejszy 06, nowy, tylko na coś wartego tyle samo. *Podkład Bourjois Healthy Mix, kolor 54, użyty w 1/3, kupiony na początku października 2010 roku, kod 2802. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
No troszke malo za meteorki, chyba ze zechcesz mniejsza odsypke np. 1/3 opakowania
Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2011-03-02 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nawet bardzo odpowiada mi:
Estee Lauder Idealist 7ml x2 oraz krem Hydrationist tez EL 15 ml jeśli i Tobie to zapraszam na priv ![]() PS- zapytam jeszcze tylko o datę ważności vichy i estee ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2011-03-02 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
No niestety tych dwóch rzeczy za pupę mi się nie opłaca, moge oddac spodnie lub sukienkę w zamian za nią.
W watku interesuje mnie tylko ten podklad i armani... A co moglabys zaproponowac poza wątkiem? ![]() Widziałam gdzieś, ze masz idealista - tez by mnie interesował... ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-03-02 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.