![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Essence, minerały, clinique, inglot itp. średnia półka, dużo dokładek!
nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*Proszę odpisuj u mnie, ja odpisze u Ciebie( jeżeli zdarzy mi sie nie odpisać, proszę przypomnij sie, ![]() ![]() * wysyłam listem poleconym, w kopercie bąbelkowej lub pudełku, dobrze zabezpieczam rzeczy ! Oczekuję tego samego. *Czasem wysyłam w opakowaniach "z odzysku"mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza, gorąco zachęcam do tego samego w ramach wspierania recyklingu ![]() * Jeżeli zdarzy mi sie dostać rzecz uszkodzoną w wyniku niedostatecznego zabezpieczenia odsyłam ja NA KOSZT tego, kto ja wysłał. * proszę osoby z jakimkolwiek negatywem lub neutralem na koncie o wysyłkę jako pierwsze. * Nie wymieniam sie poza wątkiem i niestety nie wysyłam za granicę ![]() Na wymianę mam to co w tytule i będę dokładać , na szaro wymienione na fioletowo dokładki na czarno wolne ![]() oto moje kosmetyki na wymianę: niektóre rzeczy wystawiam na allegro wiec moga zniknąć, zawsze powiadamiam o tym wczesniej. Nie wszystkie kosmetyki sa na fotkach ,prosze czytac co jest w watku ![]() Raczej nie skusze sie na nic spoza wish listy, mam po prostu za duzo kosmetykow ![]() DOKŁADKI 0) odlewka sisley soir de lune ok 4 ml we flakoniku 10-ml 0) Smashbox Shadow Liner Trio ,potrójny kremowy eyeliner, w kolorze EXOTIC 0.) pędzel do pudru z firmy E.L.F z serii studio, powder brusch, taki jak na fotce użyty ok 3 razy i uprany. 1) eyeliner essence z najnowszej limitowanki I love Berlin, użyty raz, kolor jasna trawa-05 I’m a Berliner 2) kredka czarna essence-blackmania, użyta 2 razy, nie temperowana 3) eclipta- do włosów w proszku z mazideł, ważna do 2012, zostało ok 70% z 50 gr. 4) Potrójne cienie Inglot mapka ,perła kod hb15mg, kolory fuksja, łososiowy, bordo, zużycie fuksji ok 5%, łososiowego ok 15, bordo ok 10% wycofane 5) 2 pędzelki do oczy Lancrone, użyte raz, za coś drobnego 6) minerały: i/3 sloiczka samplowego wet sand 1/3 sloiczka samplowego -aussie perk me up MINERAŁY 1) EDM cień movie night- opakowanie samplowe ok 60% (opakowanie po podkładzie),matowy, cielisty kolor. 2) odsypki cieni silk naturals ,max pol sampla w słoiczku po edm (tylko za coś z wish) a) long weekend-karmleowy brąz, perłowy b) en-taupe-ia- orzechowy, matowy kolor,na fotce c) chamois-ciemny piaskowy matowy kolor, na fotce d) honey- miodowy z drobinkami, na fotce KOLORÓWKA 1) paletka giftowa (chyba gitowa ,nie znam sie na ich kolorowce ![]() 3) 2 błyszczyki ESSENCE z serii crazy about color, nowe, kolory czerwony i fioletowy. 4) rozświetlacz różowy w paski Essence- Crazy about color -użyty kilka razy 5) paletka Essence z limitowanki metallics, brązy, każdy kolorek użyty raz, eyeliner 4 ![]() 6) Essence- kultowy all over highlighter-zużycie malutkie, praktycznie niezauważalne -justysd 7) lakier Inglota- niebieski, kremowy nr 955- użyty raz. WŁOSY 1) L'oreal Casting szampon koloryzujący Ciemny Brąz,nowy, 2) L'oreal Elseve Ekspresowa Odżywka bez Spłukiwania Cement-Ceramidy-ubytek ok 10%
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2011-03-03 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence, minerały, clinique, inglot itp. średnia półka, dużo dokładek!
Szukam
i raczej na nic więcej sie nie skuszę( chyba ze cos mi wpadnie wyjatkowo w oko ![]() -chetnie kuponu z groupona itp. na mikrodermabrazję w Krakowie. -cieni REVLON w paletce, blushed wines lub in the buff - cienia bourjois noir cobalt (!!!)ze starej serii. -jakiegoś dobrego bardzo czarnego cienia ![]() -bazy pod cienie nowej z kobo tez bardzo chetnie bazy Hean -odzywki do włosów Jantar Farmony , takiej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ja.html&next=1 - Kerastase, Nutritive Oleo-Relax, Bain (Kapiel myjąca do włosów suchych),mogą być oryginalne próbki. -kremu z kwasem glikolowym Glyco -A !!!! -korektora pixie żółtego lub beżowego - pędzel do blendowania maestro lub inglot(6SS)-pedzelki o ksztalcie długich puchatych ogonków. -cienia EDM hot chocolate wielkość min, poł sampla w słoiczku. -BB kremów bardzo jasnych, dających mokry look, np.Missha no.13, skin79 gold oriental -dużej ,nowej kosmetyczki. -cienkiego paska pasującego na talię, nie z gumy itp. tylko klasycznego, zapinanego na sprzączkę, kolory beż,brązowy ew.czarny, zielony. -kosmetyków E.L.F- Eyelinera w żelu midnight oraz purple, złotego rozświetlacza prasowanego -rozświetlacza essence moonlight -jakiegoś dobrego rozświetlacza o bezowym neutralnym lub złotawym odcieniu, bezdrobinkowego. -biustonosz shock absorber rozm. 70F -glinek do twarzy nowych z Argiletzu -perfum tumulte ,męskich
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2011-02-27 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
1) paletka giftowa(chyba gitowa ,nie znam sie na ich kolorowce Clinique- zużycie bardzo małe, niektóre kolorki maźnięte jedynie raz, inne kilka razy, na fotce. 5) paletka Essence z limitowanki metallics, brązy, każdy kolorek użyty raz, eyeliner 4 , świeżutka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś za paletę Clinique?Poza wątkiem mam palety cieni Revlon o niewielkim zużyciu (do 15%),m.in. Gems and Jewels,Sterling Rose,Berry Bloom,Lavender Meadow,mineralne cienie EDM-sampel Wish You Were Here oraz big cienia eyelinera Weeping Willow (używane kilkakrotnie).
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Blushed Wines też mam ale najjaśniejszy niestety jest wykruszony,reszta w zużyciu do 20%.
----------------------------------------------------- Wymiankuję https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423582 Poszukuję https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post29726481 Edytowane przez kiciur_de_luxe Czas edycji: 2010-12-29 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() U Ciebie wpadł mi w oko rozświetlacz essence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
bylam pewna ze Tobie tez odpisałam, juz to naprawiłam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ten all over highlighter
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Mam go z zestawu pędzli Lancrone, i jeszcze dwa mam - chyba do ust i liner. Ten do cieni jest takiej samej długości i grubości jak tradycyjne pędzelki do ust, tylko nie tak płasko ścięty. Nie mam jak zrobić zdjęcia niestety
![]() Zapraszam na PW. Jutro będę na poczcie to wyślę poleconym prio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poza wątkiem mam puste pudełko po bazie EDM, w moim odczuciu jest takie luźne, ale nie znam się, dostałam je przy jakimś tam zamówieniu z all ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Podobają mi się minerałki ale niestety nie wymienię na nie nowej Arabelki Midnight
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Niestety to co by mnie interesowało ewentualnie, jest już wymienione. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie wybrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za:
b) en-taupe-ia- orzechowy, matowy kolor c) chamois-ciemny piaskowy matowy kolor 4) rozświetlacz różowy w paski Essence- Crazy about color -użyty kilka razy 1) paletka giftowa(chyba gitowa ,nie znam sie na ich kolorowce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
rozświetlacz różowy w paski Essence- Crazy about color -użyty kilka razy ? ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- a czy moglabym prosic o fotke? wstepnie jestem za ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Podoba mi sie ten rozwietlacz i chetnie sie za niego wymienie, tylko zastanawiam sie czy za tak mala jedna rzecz sie to oplaci.
Moze masz cos poza watkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
rozświetlacz różowy w paski Essence- Crazy about color
mam mydło z blush, i innych mineralnych firm, mam tez biga różu edm, wiec mogę przesypać i oddać pudełko.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
1) eyeliner essence z najnowszej limitowanki I love Berlin, użyty raz, kolor jasna trawa-05 I’m a Berliner
3) eclipta- do włosów w proszku z mazideł, ważna do 2012, zostało ok 70% z 50 gr. 5) 2 pędzelki do oczy Lancrone, użyte raz, za coś drobnego coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a masz coś fajnego poza watkiem? bo z tego co masz to raczej nic nie wybiorę... szkoda że AOH poleciał..
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Tak, jestem zainteresowana.
Chcialas za niego liner w żelu, prawda? ![]() W sumie tak zaczelam jeszcze dumac... Znalazlabys cos za paletke clinque? ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- do watku ciuszkowo-dodatkowego tez zagladalas? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
eyeliner essence z najnowszej limitowanki I love Berlin, użyty raz, kolor jasna trawa-05 I’m a Berliner
paletka giftowa(chyba gitowa ,nie znam sie na ich kolorowce Clinique- zużycie bardzo małe, niektóre kolorki maźnięte jedynie raz, inne kilka razy, na fotce. rozświetlacz różowy w paski Essence- Crazy about color -użyty kilka razy COS U MNIE?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.