![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Noworoczna wymianka biżuteryjna
Jako że z nas małe sroczki i były głosy chętnych, to jak już wspomniałam organizujemy wymiankę Noworoczną
![]() ![]() Zaznaczam, że regulamin nie jest mojego autorstwa, ale pożyczony( autorstwa Killi, wzorowane na Achnes, zmodyfikowany przez Maqda) ![]() ![]() 1.Wymiana jest dobrowolna i każdego obowiązują w niej takie same zasady. 2. Wymiana dotyczy osób będących czynnymi członkami forum, a zwłaszcza podforum biżuteria. 3. Aby wziąć w niej udział należy mieć nienaganną opinię na forum, staż min od kwietnia 2010 roku, min. 100 postów oraz DZIAŁAJĄCE miejsce gdzie można by zobaczyć prace (blog, strona, wątek na wizażu - w wypadku 2 pierwszych poproszę linka do tego miejsca na wiadomość prywatną, lub umieszczenie ich w swoim podpisie), a kandydatury osó po raz pierwszy powinny zostać zaaprobowane przez szanowne wizażankowe grono. Oczywiście ten punkt może zostać "nagięty" w kwestii osób których prace wszyscy znamy, a które powiedzmy zaczęły się udzielać na tym forum stosunkowo niedawno. 4. Kwota do jakiej ma zostać wykonana praca będzie ustalona wspólnie, jednak nie zawsze przekłada się ona do zużycia materiałów (przykład: prace wire-wrapping, plecionki). Orientacyjnie: 30zł.-PASUJE WAM KWOTA? 5. Każdy prezent ma zostać zapakowany bezpiecznie i antypocztowo. Z oznaczeniem na kopercie! Żeby od razu było wiadomo, co jest w środku. 6. Dane osobowe, preferencje oraz inne informacje uczestniczek będą znane tylko mi i osobie, która daną wizażankę wylosuje. 7. Materiały powinny być wysokiej jakości( srebro, kamienie naturalne, jeżeli szkło to wysokiej jakości).Żadnych posrebrzanych czy plastików. 8. Zapisy są do 8 grudnia do godziny 20( w nocy będzie losowanie i wyślę wam wyniki na priv). 9. Wszelkie rezygnacje także do 8 grudnia do godziny 20. 10. Trzymamy się terminów i miłej zabawy ![]() WYSYŁKA DO 5 STYCZNIA OD CHWILI SKOŃCZENIA PREZENTU ![]() Na razie mamy chętne: 1. Maqda -Kofeinaa 2. Tolinka - Dagus_dg 3. Aillil -Maqda 4. Extrano -Joanna W 5.Kasia83 -ROH 6.FK - ak_pinki 7. Resurrection of Happiness -Rossali 8. JoannaW -Niezwykłości 9.E_W-Kasia83 10. Piechotka -Naila 11. Kofeinaa- Sasilla 12.Dagus_dg -Ruda Emilka 13.Letike -Rhogata 14. Killa Ree - Aillil 15.Rhogata -Letike 16.Rusałka -Piechotka 17. ak_pinki -Kasia_Kati 18.Sasilla - FK 19. Ruda Emilka -Extrano 21. Rossali -Rusałka 22. Kasia_Kati - frufelek 23. Frufelek - Dwa Słońca 24. Naila- Killa Ree 25. Niezwykłości -tolinka83 26. Dwa Słońca -E_W Na zieloną zapisane są osoby, które robiły prezenciki dla dziewczyn "na czarno" Chyba się nie doczekamy zdjęc :/ Wymiankę oznaczam jako zamkniętą ![]() Edytowane przez Aillil Czas edycji: 2011-02-20 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczna wymianka biżuteryjna
Mimo ogromnych chęci, niestety odpadam czasowo ;] Mam kilka zamówień z którymi muszę się wyrobić do świąt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja też się piszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jeżeli mogę to się zapisze ,ale proszę od razu mi powiedzieć czy jestem godna wymianki czy nie
nie jestem aniołem stróżem,ale zawsze jestem obok by Cię wysłuchać szukam-targowisko ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=434997 http://deccoria.pl/galeria,id,29950 i tu też jestem https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304040 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja się zapisuję
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
To w tym wątku ja będę tą wredną i odniosę się do pytania Konzy. Uważam że prace pokazane w wątku i na Deccorii nie prezentują wystarczającego poziomu.
Poza tym absolutnie zgadzam się z tym co napisała Ollccia w wątku Wymianki Mikołajkowej (str. 8, p. 240). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
przyczajona tygrysica
|
Ja też chcę! Ja też chcę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Konza też myslę,że jeszcze troszkę trzeba warsztat dopracować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
A czy ja jako świeżak na podforum biżuteryjnym mogę wziąć udział?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja niestety nie dam rady
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Mon1k4 zawsze możesz zrobić po świętach-wysyłka do 5 stycznia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Złapałam wymiankowego bakcyla
![]() Prosze mnie dopisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Aillil - myślę, że powinnaś edytować pierwszy post i dodać regulamin jak w wymijance Mikołajkowej
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ej, Baboszki!
A ja się nadaję? ![]() Kruca bym chciała, ale obawiam się, że mnie moja wylosowanka od góry do dołu objedzie >.< ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mają rację, że wymianki wciągają ;D
Jeśli mogę, też bym chciała uczestniczyć w noworocznej. Mogę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ja jestem za kofeiną , ładne dopracowane prace robi( mam 3 :P), co do verhy mam jednak duże wątpliwości, przykro mi....proszę innych o wyrażenie zdania.
Dziewczyny z listy proszę o adresy i krótkie preferencje na priv, bo chce mieć wsio gotowe przed losowaniem Edytowane przez Aillil Czas edycji: 2010-12-04 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Moja opinia:
konza - zgadzam się z dziewczynami, popracuj jeszcze troszkę, spróbuj dodać swoim pracom cos od siebie, żeby pokazać, że to coś więcej niż składaczki. verha - jestem na tak ![]() konfeinaa - tu się waham, ale raczej na + Tak ogólnie to warto by okreslić regulamin, myślę, że ten z mikołajowej wymianki jest ok. Myślę, że bardzo istotny jest punkt dotyczący materiałów: prace w srebrze + naturalne kamienie, jeśli szkło to dobrej jakości itp. Edytowane przez ResurrectionOfHappiness Czas edycji: 2010-12-04 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Skoro wysyłka do 5 .01 to i ja poproszę o dopisanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ja też się piszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Wiem, że naturalne kamyki i srebro to standard przy wymiankach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Verha- właśnie mi o materiały chodziło, bo niektóre niepewnie tak, jak już Resurrection powiedziała wyglądały
![]() Dziewczyny wypowiadać się co do Kofeiny i Verhy raz dwa ![]() Dziewczyny wciągnięte na listę proszę na priv adresy i preferencje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Kofeinaa jak najbardziej na +
![]() ![]() Edytowane przez E_W Czas edycji: 2010-12-04 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
To jeśli inne biżuteryjki nie będą miały nic przeciwko, to proszę o wpisanie
![]() i spokojnie, na wymianki nie wysyłam kamyka z 1 przekładką ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No wiesz - przecież bardzo ładne i estetycznie wykonane prace robisz - miałby ktoś mieć cos przeciwko...? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
jesteście szalone! ja niestety odpadam tym razem. ale pewnie na nastepną wymiankę dlugo nie będę czekać.
przyszła mi do głowy ostatnio nowa forma wymiankowa do zorganizowania- wymianka rzeczy już gotowych. W odróznieniu od zwykłych wymianek i indywidualnych mogłoby to działać na zasadzie bazarku gdzie wystawiamy jakieś zalegające prace. może macie takie prace- z odpryśnietym kamykiem, takie które powstały jako prototyp i do galerii głupio wstawić, starsze prace które nie odzwierciedlaja obecnego poziomu albo takie które sie po prostu nie sprzedały? To na razie tylko taki luźny pomysł, widziecie w tym jakis sens? w sumie wcielam się troche w wątek, przepraszam za to
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Też jestem za
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
oj, iwerz mi, ze sa takie, ktorym nie pasuje... nie raz sie nasluchalam, ze moje prace sa slabe, proste i za malo artystyczne^^ i ze w ogole nie maja prawa bytu o_o
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.