|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() kolorowych blazerów, czarnej kopertówki i sporo innych!Moja lista najpotrzebniejszych obecnie rzeczy: * kolorowe blazery / marynarki rozmiar S/M (czarna też może być w sumie, ale najbardziej chodzi mi o kolorowe) * czarna kopertówka, taka większa wymiary ok 20 na 30 cm (kolorowe też mogą byc ale najpierw muszę miec czarną ![]() * czarne leginsy rozm M bo moje się wszystkie zużywają szybko :P * czarna ramoneska rozmiar M - mogę oddać w zamian czarną nową ekoskórkę rozm L albo rzeczy z wątku * długie wisiorki, korale, perły itp ![]() * czarne proste balerinki rozm 40 , beżowe również * z kosmetyków, co na bieżąco kupuje i zawsze też przyjmę balsam do ciała Nivea ujędrniający Q10 (żaden inny z nivei :P), lakier do włosów taft zielony 4 :P, tusz do rzęs czarny najchętniej Bourjois Jak coś mi się przypomni to dopiszę ![]() Jeśli macie coś z tej listy to piszcie!! ![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself. Edytowane przez mercer Czas edycji: 2011-08-05 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kolorowych blazerów, czarnej kopertówki i sporo innych!
* i jeszcze sandałki płaskie rozm 40, niekoniecznie takie jak na zdjęciu ale coś w tym stylu najlepiej białe albo kremowe
![]() * jasnobrązowego / karmelowego paska (grubszy, węższy - każdy :P)
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself. Edytowane przez mercer Czas edycji: 2011-08-05 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
A.
|
u mnie korale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam czarna sporą kopertowke lakierowana i sandalki takie z paseczkami poza watkiem. u ciebie podoba mi sie bezowy plaszczyk, zajrzyj do mnie ... pozdrawiam
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nikt więcej nic nie ma?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.