![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, dużo ciekawostek :)
NIEAKTUALNY
![]() Witam serdecznie! Na początku parę słów wyjaśnienia: Mieszkam za granicą, zapraszam do wymiany osoby, którym niestraszne jest nadanie przesyłki poleconej zagranicznej ![]() Mam do wymiany odlewki perfum z mojej sporej kolekcji, zależy mi na innych perfumach. Najchętniej zapachy przyprawowe, orientalne - można kusić ![]() Poznam też chętnie nowości perfumeryjne ![]() Najchetniej przygarnę puste flakony, których jeszcze w swojej kolekcji nie posiadam ![]() ![]() Tu lista poszukiwanych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=388165 Teraz lista zapachów do oddania ![]() w gre wchodza tylko odlewki (obok nazwy podaje max. ilość) ![]() Zdj. 1 Caron - Eau de reglisse Liquorice 5ml - mette Guerlain – Coriolan 10ml - mette Azzaro - Pure Vetiver 5ml - mette Zdj. 2 Celine - Celine Oriental Summer 10ml wankaw / 10ml do oddania - rez. Kala! S.Dali - Dalimania 5ml Balmain - Eau d'Amazonie 20ml - Anastazjaaa2 Ch. Lacroix - C'est la Fete! 10ml Zdj. 3 Christian Lacroix – Bazar 10ml Nina Ricci - Love by Nina 10ml - rez. Kala! Parfums Gres – Caline 10ml - mette Oriflame - Precious edp 20ml Zdj. 4 Guerlain - Mahora (25/50ml) - rez. kolciag Costume National - 21 ok. 10ml - mette Mauboussin - Historie d'Eau ok. 5-6ml - Lady_poison La Perla - Dark Extacy ok. 5-6ml -ancynamonka YR - Hoggar - nowka sztuka w kartonie, zafoliowana - wankaw YR - Swiateczny Kasztan mini 20ml (bez 2-3 psikow) - mette YR - Vanille Noire 50ml z kartonem (bez ok. 10ml) - mette Comme des Garcons - CdG2 Pocket Size (ok. 16/25ml) - miszona Roberto Verino - Platinum -10ml - Anastazjaaa2 Chopard: Cascade ok. 26-27ml z kartonem - Jaspersen Gale Hayman: Delicious Chocolat max. 20ml agnyska81 Trussardi – Python 5ml mettemarit YR - Vanille Noire 5ml - mettemarit Fendi – Celebration 20ml - Jaspersen Caron - Parfum Sacre 10ml - Anka_res, 5ml Ardenka E.Pucci - Vivara - Anka_res Kenneth Cole - New York 5ml - agus79 Oscar de la Renta - So de la Renta - magdas. A.McQueen - Kingdom EdP - Agnyska81 Lolita Lempicka - Si Lolita 10ml - Dixi Yves Rocher - Aquarelles Vegetales 20ml - liv87 Yves Rocher - So Elixir EdT 5ml - Budyniek90, Yves Rocher - Neonatura Cocon - nowa, zafoliowana - Agnyska81 I.Derroisne - Ilaya - yumei I.Derroisne - Rose Divine - yumei L.Lempicka - Midnight - nargothrond Na czerwono będę dopisywała nowości, wymienione wyszarzam Na zdjeciach mam nadzieje widać poziom zuzycia i to, że wszystkie perfumy mam, odlewki zrobię z własnych flakoników Zapraszam! Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2011-02-17 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, dużo ciekawostek :)
Cytat:
![]() Niestety nic dla siebie nie znalazłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie wzamian za kilka próbek?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej,a może znajdziesz coś u mnie? U Ciebie interesowałby mnie jakiś ładny zapach kwiatowy, podobny do U by Unagro,którego sama mam spory zapas,albo jeżeli byś miała red jeans od versace,lub coś podobnego. Niestety nie jestem aż taka biegła w zapachach i większości od Ciebie nie kojarzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się dużo Twoich perfum
![]() znalazłabyś coś u mnie? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mała dokładka
![]() Zapraszam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kolejna dokładka
![]() R. Cavalli - Oro i Avon - Signature ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kolejna dokładka:
Oscar de la Renta i Volupsa ![]() Zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam
![]() Lalique - Eau de Lalique 20ml , co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() Maboussin - Emotion Divine |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kolejna dokładka
Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dla formalności
![]() wymiana z Just Green: 10ml YR "świateczne kwiaty" za 5ml Feerie 5ml Rochas - Lumiere za próbki + flakon po Wish'u Wymiana z Pin up girl: 20ml John Galliano + 5ml Libertine VW w odlewkach za 15-17ml My Insolence z butelką I dokładka ![]() Lancome - Connexion ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dodałam zdjęcia i coś nowego - zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
kochana dziękuję ale dzis jade po własną neonaturke a nawet 2 flakony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Może jednak Ktoś coś znajdzie??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Madziu interesowałaby mnie taka wymiana, ale nie wiem czy nie straszne mi to
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Hmm to muszę się zastanowić, pieniądze niby nie są duże, ale to 2 razy tyle co krajowa wysyłka ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
A odlalabys mi choć parę ml Cerruti Image? W mojej Bali Dream jest jeszcze resztka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Byłabyś chętna na Bourjois Evasion?
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Nie, to taka jak w KWC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Kolejna dokładka, tym razem z flakonami
![]() Tu zdjęcie Kingdom |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Kolejna dokładka
![]() Zapraszam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie odleweczka desnudy i In Red
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.