|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomysł na moją łazienkę?
Witam,
Od dawna mam po prostu dość mojej łazienki. Jest taka nijaka, mała. Na zdjęciu wygląda na jasną, ale ściany są w rzeczywistości bardziej żółte. Mieszkam w Anglii i kolor "magnolia- żółty beż" to popularny kolor ![]() Chcę coś zmienić, ale zupełnie nie wiem od czego zacząć? Zależy mi na szybkim, w miare tanim rozwiązaniu. We wnęce nad toaletą mam półki więc to miejsce jest już zrobione i wygląda ładnie. Dodaje zdjęcie i proszę o pomysły, dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: Pomysł na moją łazienkę?
Na zdjęciu ten kolor nie wygląda jakoś źle, nie jest ciemny. Ja bym po prostu dała jakieś mocne akcenty, np. czerwone dywaniki czy ręczniki, a tej wnęce to nawet jakiś mały obraz można powiesić. Przy takim jasnym tle białej glazury masz sporo możliwości, zależy też jakie kolory lubisz.
Aha, teraz czytam, że we wnęce masz już półki. Na kosmetyki? Mam nadzieję, że nie stoją tam buteleczki i pojemniczki tylko jest to np. w jakichś ładnych koszyczkach. Jeżeli jest miejsce zawsze możesz postawić jakieś ozdoby typu wazoniki. Jeżeli lubisz takie rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że jest tam za pusto... Dostawiłabym jakąś szafkę - słupek z otwartymi pułkami (można postawić koszyczki, ładnie wyglądają). Może jakieś dodatkowe oświetlenie? Są różne listwy led, większe mniejsze w różnych kolorach...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.