![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kremy,maseczki,kolorowka, chetnie i szybko sie wymienie :)
hej
coś u mnie za : 10) ASTOR eyeliner czarny w pisaku, kilka razy uzyty 6) SEPHORA mineral podklad sypki mineralny w kolorze fonce deep nr.60, pojemnosc 3,2, uzyty 1 raz, moze sluzyc jako podklad lub jako brazer 3)Inglot odsypka - zółty, śliwkowy Cos u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- To świetnie. Jutro możemy się już ugadać? Mnie nie ma w domu teraz więc jeszcze jturo upewnię się, że żadna z sióstr nie ukradła mi marynarki i wówczas możemy już się wymienić adresami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Witam po raz kolejny ![]() Zadzwoniłam do domu i oczywiście marnarka jst więc możemy się umawiać na priv ![]() Zapraszam ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
10) ASTOR eyeliner czarny w pisaku, kilka razy uzyty
to za mój żel pod prysznic? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
SEPHORA mineral podklad sypki mineralny w kolorze fonce deep nr.60, pojemnosc 3,2, uzyty 1 raz, moze sluzyc jako podklad lub jako brazer INGLOT cienie do powiek, odsypki do woreczkow strunowcyh kolory: turkusowy rozowy bialy perlowo rozowy ASTOR eyeliner czarny w pisaku, kilka razy uzyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Chętnie oddam Ci ten puder za Twój cień
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
2)Lirene dermo program krem na noc,krem jedwabiscie regenerujacy, cera normalna i mieszana, opakowanie 50 ml, zostalo ok 40% 3)GARNIER cera normalna i mieszana,ochronny krem nawilzajacy z lopianu,pojemnosc 50 ml,zostalo ok 15 %,akurat na kilkukrotne wytestowanie ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, perfumy za kremy mi się nie kalkulują, a nie mam u Ciebie co dobrać...
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Niestety nic.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic mi się nie przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, tutaj nic nie znalazlam
![]() W ciuchowym interesują mnie dzinsy,ale to raczej za duzo za mój tusz i nieoplacalnie dla Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
*LA ROCHE POSAY HYDREANE LEGERE - krem do cery mieszanej,uzyty 2 razy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
*LA ROCHE POSAY HYDREANE LEGERE - krem do cery mieszanej,uzyty 2 razy?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
LA ROCHE POSAY HYDREANE LEGERe
cos u mnie ? Vichy jest w negocjacjach ![]() mam poza wątkiem nowy krem olay,hydrożel nawilżający ,nieużywany. 30 kapsułek tranu z rekina 20 kapsułek skrzypovity Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-02-05 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
W takim razie odezwe się gdy będzie cos wiadomo w sprawie vichy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
*LA ROCHE POSAY EFFACLAR DUO- pelnowymiarowe opakowanie,uzyty kilka razy,jest ok 3/4 i ewentualnie: *LA ROCHE POSAY HYDREANE LEGERE - krem do cery mieszanej,uzyty 2 razy ? zapraszam do obu watkow, odpisz prosze u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.