|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Firmowe kosmetyki, farby do włosów - Zajrzyj ! ; D
Witam, mam do wymiany kilka zbędnych mi kosmetyków .
Mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie . Zasady jak wszędzie ![]() Kosmetyki : 1. Milk&Honey gold ! Żel do mycia ciała ( użyty 2 razy ) . Oriflame Ważny do 07.2012 r . 2. Perfum Bi-es Ti Amo! Ubytek taki jak na zdjęciu . 3/4. Farba do włosów firmy Loreal , mroźny beż ( 713 ) ! ważna do 2013 r 5. Cien super olejek do masażu z oliwy z oliwek ! Użyty raz . 6. Emolium, krem specjalny do ożywienia i pielęgnacji skóry ! ważny do 11.2011 r zostało ok 50 % 7. Sól do pielęgnacji stóp . Nie ma daty ważności ale powinna być jeszcze ważna . 8. Szampon do włosów Schauma - odbudowa i pielęgnacja . zapach masła shea i kokosa ! nowy . 9. Odżywka odbudowująca na bazie protein, jedwabiu i lnu . Odżywia włosy i wpływa na regenerację ich zewnętrznej struktury ! użyta kilka razy . 10. Różowy cień do powiek, nowy ; ) Edytowane przez sensimilla15 Czas edycji: 2011-03-01 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmowe kosmetyki, farby do włosów - Zajrzyj ! ; D
mam nadzieje ze juz mozna
cos u mnie za farbe do wlosow i milk&honey pod prysznic ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Milk&Honey gold ! Żel do mycia ciała ( użyty 2 razy ) . Oriflame Ważny do 07.2012 r . Cien super olejek do masażu z oliwy z oliwek ! Użyty raz . Emolium, krem specjalny do ożywienia i pielęgnacji skóry ! ważny do 11.2011 r |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Cien super olejek do masażu z oliwy z oliwek ! Użyty raz . 6. Emolium, krem specjalny do ożywienia i pielęgnacji skóry ! ważny do 11.2011 r 9. Odżywka odbudowująca na bazie protein, jedwabiu i lnu . Odżywia włosy i wpływa na regenerację ich zewnętrznej struktury ! ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
1. Milk&Honey gold ! Żel do mycia ciała ( użyty 2 razy ) . Oriflame Ważny do 07.2012 r . 6. Emolium, krem specjalny do ożywienia i pielęgnacji skóry ! ważny do 11.2011 r 8. Szampon do włosów Schauma - odbudowa i pielęgnacja . zapach masła shea i kokosa ! nowy . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
3/4. Farba do włosów firmy Loreal , mroźny beż ( 713 ) ! ważna do 2013 r wprawdzie mam watek na ciuchowym ale może akurat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za szamponik i odżywkę?
![]() ![]() ![]() Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...2#post25 422912 Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...5#post23 689645 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hejjj
![]() podoba mi się: 2. Perfumy Bi-es Ti Amo! Ubytek taki jak na zdjęciu . 3/4. Farba do włosów firmy Loreal , mroźny beż ( 713 ) ! ważna do 2013 r 9. Odżywka odbudowująca na bazie protein, jedwabiu i lnu . Odżywia włosy i wpływa na regenerację ich zewnętrznej struktury ! użyta kilka razy i kremik, to mi się u Ciebie podoba, co proponujesz?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.