|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Mój nowy wątek ! Zapraszam :)
Witam Was kochane w moim nowym wątku
![]() MOJE Zasady i wish możecie znaleźć tutaj : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489052 W sumie szukam konkretów np.Naomi Campbell ( kisses lub night itd. ) różnych perfum Little White Dress, Petal Quartz ,Amber Elixir, tego typu ![]() . |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mój nowy wątek ! Zapraszam :)
Ciuszki:
mają leciutkie zgięcia (od klękania) W środku CAŁE wyścielane skórą. Rozm. 33, -będę trochę wybredna bo nie były taniutkie, ale kusić do woli ![]() Najchętniej za inne rurki na rozm M ,ale też kusić można. Stan Idealny! Nie były tanie Stan więc oceniam na dobry. Kupiłam je chyba ok. 3 tyg. temu .Dominuje róż. Rozm. xxS ale na S też będzie fajnie leżał ![]() Nie jest ani pozaciągany,ani sprany byłam w nim ze 2 razy.Stan bdb. Kosmetyki : ) ( Mogę dorzucić dla wyrównania do większej wymianki ) NIE MA EMBRACE INTENSE HER I DEZODORANTU! Edytowane przez milunia001 Czas edycji: 2011-02-22 o 22:13 |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Krem do kompleksowej pielęgnacji oczu :) Kto przygarnie? :)
Witam Was
Chciałabym wymienić krem do kompleksowej pielęgnacji oczu Optimals Oriflame Najlepiej na coś co wpadnie mi w oko czyli fajnego ![]() Kusić, kusić i jeszcze raz kusić Daję link z komentarzami o tym kremiku :http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=10796 Zapraszam też na moją główną stronę z wymianą Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489052 ( jeśli się oczywiście odnajdziecie bo panuje tam jeden wielki chaos. Wciąż sobie obiecuje że zrobie porządek, ale zamiast tego zakładam pojedyncze wątki )Ale ze mnie leń ![]() ![]() Boshe, z tego wszystkiego zapomniałam dodać,że kupiłam do miesiąc temu i użyłam 2 razy ( data ważności 08 2013) ![]() Edytowane przez milunia001 Czas edycji: 2011-02-28 o 21:16 |
|
|
|
#7 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Krem do kompleksowej pielęgnacji oczu :) Kto przygarnie? :)
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Czyli maja u gory 42cm ? Niestety beda za duze, bo ja mam wspodniach przy wysokosci stanu 21cm - 35cm
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
8.Urocza czekoladowa bluza z kutnerem, we wzory na zamek Zara( wzorek:zioła w kremowym kółku).Stan jest idealny, miałam ją na sobie raz! Rozm.S/M
moglabym lepsze zdjecia?
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
kochana, niestety nic dla siebie nie widzę, kremem byłam zainteresowana póki się nie dowiedziałam, że jest używany bo tylko na zapas szukam teraz
Pozdrawiam cieplutko
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój nowy wątek ! Zapraszam :)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

.
)