|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ramoeska wiązana z boku
Hejka.
Mam do was pytanie. Od pewnego czasu szukam ramoneski damskiej takiej jak ta http://www.akcesoria-motocyklowe.max...K-02-D.380.jpg Zależy mi właśnie na wiązaniach z boku. No niedaleko Łodzi. Ratowałam się również allegro widziałam w archiwum po 400 zł. Dzięki za jakiekolwiek wiadomości gdzie mogę ja znaleźć a nawet próbować szukać. |
|
|
|
|
#2 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Ramoeska wiązana z boku
Ja się troszkę podłączę do pytania...
Gdzie znajdę ramoneskę, podobną do tej ze zdjęcia (tylko nie motocyklową, nie potrzebuję paneli chroniących na barach i plecach ) - mniej więcej tej długości? Czyli do bioder?Wszystkie dostępne w sklepach są zazwyczaj przed pępek albo ledwie za.....
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
bershka ale prawdziwa skora, sa brazowe i czarne. ja mam za to pytanie gdzie znajde z eko skory?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Te z Bershki też są krótkie, mówię o tych w kroju typowej ramoneski a nie - skórzanej kurtki na zamek.
Wyrocznia100, *Insane, widziałam dzisiaj baaardzo podobną (a może nawet była taka sama, tylko na żywo ładniej wyglądała) w sklepie z hm... odzieżą i akcesoriami rock/metal. Oczywiście w Poznaniu ale w sumie w innych miastach też można by zajrzeć do takich sklepów, jakoś nie pomyślałam o tym wcześniej. Ta kurtka którą widziałam była ze skóry i kosztowała ok 500 zł. Była taka z wiązaniami z boku i całkiem klasyczna. Bez protektorów, ale właśnie taka dłuższa. |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Niestety w łodzi chyba nie ma bo szukałam i znaleźc nie mogłam. Jedynie sklepy moto, ale rozmiaru i tak nie było na mnie.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
zarowno ramoneski do bioder jak wiazane sa passe, wiec znalezienie ich graniczy z cudem
proponowalabym odwiedzic sklepy motocyklowe to raz a dwa - zapraszam w maju na bajzel bershka ma klasyczne kurteczki do pasa (sliczne zreszta) |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Mi nie chodzi żeby była śliczna ani modna. Mi to się podoba i nigdy nie gonię za modą. Szukałam w sklepach moto. Sa faktycznie, ale przewaga męskich. Damskie ramony trudno znaleźć, mówiąc tu o moim wyborze, który jest "passe". Chyba przyjdzie mi uszyć.
pushit a może jakiś link do tych ślicznych. |
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
oj wiesz co ja kupuje w stacjonarnych sklepach
ale np ta http://www.jeansshop.com/product_inf...leather-jacket |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Wyrocznia, a jaki rozmiar potrzebujesz? Ja znalazłam w końcu (zwykłą, klasyczną, była też wiązana ale trochę droższa bo z protektorami, a ja nie potrzebuję), nawet w przyzwoitej cenie jak na skórę, tylko z rozmiarem może być problem jakby ktoś był szczuplejszy ode mnie
Standardowo noszę S a ramoneskę wzięłam XXS bo XS była już dużo za szeroka w barach... Kupiłam stacjonarnie w Poznaniu, ale sklep mają jeszcze w innych miastach, no i wystawiają aukcje na Allegro.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Pushit, no nawet nawet, tylko o nie taki rodzaj skóry mi chodziło zbyt błyszcząca. Cena też mnie poraża bo jestem tylko studentką.
Lipcowa87 może jakiś link na allegro, albo nazwa sklepu. |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Taką do bioder udało mi się znaleźć w Tesco
Karmelowa ramoneska, 150 zł, choc niedawno była promocja i mozna było te kurtki kupic za 105
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
widziałam ją już, ale dzięki za pomoc. Chodzi mi o wiązania na bokach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

) - mniej więcej tej długości? Czyli do bioder?

Standardowo noszę S a ramoneskę wzięłam XXS bo XS była już dużo za szeroka w barach... Kupiłam stacjonarnie w Poznaniu, ale sklep mają jeszcze w innych miastach, no i wystawiają aukcje na Allegro.
Karmelowa ramoneska, 150 zł, choc niedawno była promocja i mozna było te kurtki kupic za 105