|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko wymienię...
dużo rzeczy mi się podoba! zapraszam do mnie. jak nie znajdziesz nic w wątku, może poszukam czegoś poza
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zaznaczyłam na foto ile go mam.
do włosów do oddania mam też balsam Nivea https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ajacy-braz.htm mnie intereseują: * GAL, odżywka keratynowa, kapsułki żelatynowe Twist off, zostały 44 rybki (najlepiej na szt) * woda pokrzywowa, nowa * olej kokosowy Parachute (z butli 500ml zostało może z 300? mogę przesłać zdjęcie z ubytkiem) * Euro-Styl, Perfect Care, Crema al Latte, Regenerująca maska z proteinami jedwabiu, odlewki * Joanna, AB, Odżywka jajeczna pielęgnująca, została połowa Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2010-10-07 o 18:09 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 07 Głęboki burgund
Joanna, Multi Effect color, Szampon koloryzujący, 011, Kawowy brąz Gliss Kur spray, ekspresowa odżywka regeneracyjna, włosy matowe, łamliwe, zużycie 1/7 olej kokosowy Parachute (z butli 500ml zostało może z 300? mogę przesłać zdjęcie z ubytkiem) Nivea Visage, płatki oczyszczające na nos, zostało mi 19 Golden Rose, Terracotta, Stardust, 101 (użyty kilka razy, ubytek niewidoczny, ma zepsute opakowanie) moze cos umnie?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hmm może być mniej niż 200ml.
jestem raczej chętna na większe wymianki. powiedz, co jeszcze by Cię interesowało, zrobię wszystko by to urodzić ![]() może masła do ciała/kremy? olejek Pat&Rub, który oddaję też jest świetny do włosów |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie
olej kokosowy Parachute (z butli 500ml zostało może z 300? mogę przesłać zdjęcie z ubytkiem)? ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- a dodalabys jeszcze Astor Shine, Mattitude Powder, 003, 2 razy użyty GAL, odżywka keratynowa, kapsułki żelatynowe Twist off, zostały 44 rybki ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- liczylam ze jeszcze moze cos dobierzesz ale ok
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha widzę, że siedzimy w tym samym biznesie
mnie też interesują głównie włosowe.z moich prywatnych zbiorów mogłabym ew. podzielić się próbką maski Glorii, balsamu b/s Joanna z apteczki Babuni z miodu i mleka, psikacza z filtrami WAX odżywką do brązowych John Frieda czekolada-espresso (mogę oddać całą, z połowa jej jest na pewno, z 250ml), miniodżywkę z truskawką Joanna około 1/3 opakowania mogę dorzucić, Nivea, o której już pisałam też do oddania, olejek P&R (myślałam, że on Cię najbardziej zainteresuje)... aaa, jeszcze mam próbki: Biosilk smoothing conditioner 3x5 fl.oz i 2x hydrating shampoo i duo próbkę szamponu&odżywki John Frieda do brązowych 2x8ml ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- właśnie zauważyłam ten glitter mogłabyś go pokazać? w końcu chodzi o opakowania... ![]() i jeszcze Silicę może bym to tego wszystkiego wzięła. olejek jest do ciała, ale nadaje się równie dobrze do włosów (dodawałam do masek pod czepek, efekt miodzio), w składzie olej jojoba, babasu, z oliwek, pestek winogron, roślinne emolienty z oleju kokosowego... z eko upraw. Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2010-10-07 o 19:55 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Paznokcie: * Classics, 166 niebieski lakier do paznokci * Golden Rose, 18 różowy lakier do paznokci * miss selene, 158 złoty lakier do paznokci * biały brokat do paznokci * czerwony brokat do paznokci * czarny brokat do paznokci * serduszka na paznokcie ? |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
będę, będę
bo naprawdę szkoda, żeby się zmarnował (ma jeszcze 4 miesiące ważności), a jest to świetny, ale drogi kosmetyk (jakieś 90 zł)żel do niczego mi się nie przyda niestety... ale opakowanie śliczne (ostatnio znalazłam jakieś stare opakowania po mgiełkach Hello Kitty, przelewam tam różne 'brzydkie' kosmetyki, np. hydrolat )---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- jak dasz mi wszystko, co chcę ( ), to oddam całą resztę tego Lorysa (tylko przeleję do czegoś innego), Glorię też dam całą co mam (około 1/4 opakowania 240ml). z WAXem może być problem, bo nawet nie wiem jakby go tu 'zapakować', jest bardzo płynny :P ale powiedzmy na razie jakieś 20ml---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- * GAL, odżywka keratynowa, kapsułki żelatynowe Twist off, zostały 44 rybki (najlepiej na szt) wszystkie * Barwa, woda pokrzywowa, nowa * olej kokosowy Parachute (z butli 500ml zostało może z 300? mogę przesłać zdjęcie z ubytkiem) rozumiem, że cały w opakowaniu oryginalnym? * Euro-Styl, Perfect Care, Crema al Latte, Regenerująca maska z proteinami jedwabiu, odlewki ile tam mi polejesz tyle będzie ok ![]() * Joanna, AB, Odżywka jajeczna pielęgnująca, została połowa * Silica, suplement diety, preparat wzmacniający włosy i paznokcie oraz poprawiający wygląd skóry, 70 tabletek zostało ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- no tak średnio... tzn. wolałabym wszystko na raz, bo masz dużo rzeczy, do których i tak się przymierzałam, więc odpowiadałaby mi jak największa wymiana ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- a gdyby tak wyrzucić Silicę? ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- może potargujemy inaczej ![]() nie chcę Silicy, a kapsułek tylko parę sztuk ewentualnie albo wcale, ale marzy mi się cały Parachute plus reszta ![]() oczywiście daję cały olejek, bez bawienia się w odlewanie ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- hahaha idzie nam to jak krew z nosa ![]() uformuj proszę jakąś ofertę, bo już nie nadążam
Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2010-10-07 o 23:26 |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za rybki, wodę pokrzywową, lejek kokosowy, szampon babydream?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Chcesz coś za wode pokrzywową, maskę z jedwabiem i odżywkę jajeczną?
Tak mniej więcej wygląda jego kolor, brzoskwiniowy.
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2010-10-08 o 23:06 |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
ok a wiec co powiesz na :" płatki oczyszczające na nos z nivea" za ten olejek?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Tej odżywki mogłabym odlać 100ml w buteleczce dokładnie umytej po hydrolacie albo w pudełku po kremie ale mam chyba tylko takie na 50ml.
Ale oddałabym liner i odżywkę za wodę pokrzywową i olej kokosowy i będę zadowolona a Ty? aaa już rozumiem Czyli oddaje liner i mango za wodę pokrzywową i odlewkę odżywki z jedwabiem 100ml albo olej kokosowy też 100ml. Chcesz?Zgoda. Napisz na pw swój adres bo wysyłam pierwsza.
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2010-10-09 o 15:11 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Najchętniej wzięłabym wodę pokrzywową za ten drugi liner. Ona nadal jest w trakcie negocjacji?
Ok. Adres mam i jutro rano wyślę poleconym.
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2010-10-10 o 15:41 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
na czym stanęłyśmy?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos w moich obu watkach za:
* olej kokosowy Parachute (odlewki) i/lub * Euro-Styl, Perfect Care, Crema al Latte, Regenerująca maska z proteinami jedwabiu, odlewki, KWC i/lub * Nivea Visage, płatki oczyszczające na nos, zostało mi 19
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
3 dni temu. nasza wymianka wciąż aktualna?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie, tylko powiedz mi coś chcesz i co mi dasz, bo zgubiłam się
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
mam dwie próbki kremu Acne Expert, obie Ci mogę oddać, data 2011
i dezodorant Nivea, nowy, świeży.Paloma ma kod na zgrzewie 12200905. ja już ją kupiłam po terminie (nie zauważyłam w sklepie) ale z powodzeniem używałam. jest jej około 1/2, nie umiem określić, dorzucę Ci ją gratis. do tego co napisałaś poproszę jeszcze wodę pokrzywową i będę szczęśliwa ![]() Glorię jednak wyślę Ci w zastępczym opakowaniu, żeby zajęło mniej miejsca, tak jak Lorysa. ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- czy mogę przelać Ci Lorysa do butelki po szamponie Babydream? chyba nie dostanę takiego dużego opakowania na dozie... ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- przelałam, Lorys sięga chmurki i napisem Babydream. po namyśle: nie będę przelewać Glorii. jest jej na pewno 1/4 opakowania, może więcej (z 240ml) |
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
To mi się podoba
Tylko chyba trochę za mało za to co sobie wybrałaś?Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Po dłuższym zastanowieniu ( ) skusiłabym się jeszcze na* Euro-Styl, Perfect Care, Crema al Latte, Regenerująca maska z proteinami jedwabiu, odlewki, KWC * Nivea Visage, płatki oczyszczające na nos, zostało mi 19 czy te płatki to to? - klik Czy mogłabyś jeszcze podać daty ważności tego wszystkiego?
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Ja chętnie Ci oddam też olej z pestek czereśni
![]() Najchętniej wzięłabym: * olej kokosowy Parachute (odlewki po 100ml) * Babydream, szampon, użyty raz * Nivea Visage, płatki oczyszczające na nos, zostało mi 19 Tylko nie wiem czy to z kolei nie za dużo
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
To powiedz, ile z tego co ja chcę (post wyżej) możesz mi oddać za to co Ty chcesz?
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Końcówka linera to pędzelek ok. 7 mm ![]() Szczerze mówiąc to bardziej by mi zależało na oleju kokosowym, szamponie Babydream i płatkach Nivea. Jeżeli bez szamponu to bym chciała więcej oleju. Interesuje mnie na pewno ilość większa niż tylko na spróbowanie. Nie wiem jaka jest wartość tego oleju. 50 ml, 100 ml? ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Może być 100ml oleju Parachute + szampon Babydream + płatki Nivea? A tak w ogóle to czy ten olej ma postać stałą czy płynną?
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
To czekam
Zarezerwuj dla mnie na razie te dwie rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Przemyślałam sprawę - wzięłabym płatki Nivea i więcej niż 100 ml oleju Parachute (jak możesz to nawet te 180) i bez szamponu. W takim wypadku będziemy mogły już sfinalizować wymianę. Co Ty na to?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

ale ok 

Pozdrawiam