|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SIERPIEŃ. Różne różności od Olki.ZAPRASZAM!
Odświeżyłam moją listę życzeń i bardzo proszę o kierowanie się nią przy proponowaniu mi wymianek Zapraszam również do wątku hand made. Jeśli jesteś wizażanką z małą ilością przekupek - będę Cię prosiła abyś nadała swoją przesyłkę pierwsza. Proszę uważnie czytać opisy! Życzę udanych wymianek ze mną! ![]() Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2013-08-26 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ. Różne różności od Olki.
SUKIENKA WIECZOROWA.
Kolor: czarny Rozmiar z metki: 40/42 (będzie dobra również na M). Długość od ramienia: 92 cm Szerokość pod biustem: około 70 cm (na płasko - jest oczywiście rozciągliwa, ja pod biustem mam 80 cm i pasuje). Zamek z tyłu. Wyszłam w niej tylko raz. Przed wysyłką proszę mi dać czas na przepranie jej, bo grubo ponad rok kurzyła się w szafie. Na wieszaku nie wygląda dobrze, dlatego zamieszczam zdjęcia, na których widać jak się układa. Dla chętnych ewentualnie zdjęcia na wieszaku. KRÓTKA, PLISOWANA SPÓDNICZKA. Kolor: szary Rozmiar na metce: 38 Stan: bardzo dobry, bez uwag, jak na zdjęciu. Szlufki na pasek, zamek z boku. Wymiary: szerokość: 38 cm długość: 31 cm Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2013-08-26 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
DAMSKIE BUTY ZIMOWE NA PŁASKIEJ PODESZWIE.
Firma: Nylon-Red. Używane, w bardzo dobrym stanie, zamki sprawne. Rozmiar: 38, dł. wkładki: 24 cm Kolor: czarne Wysokość: 40 cm Buty posiadają ozdobne paski z klamerkami. PANTOFELKI NA SZPILCE. Marka: Graceland Rozmiar: 37 Wysokość szpilki: ok. 8 cm Kolor: biały Fleki do wymiany. Stan butów jest widoczny na zdjęciach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
DŻINSOWE SPODENKI DO KOLAN.
Kolor: jeans Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu, ubrane kilka razy. Rozmiar z metki: brak Wymiary: długość od kroku: 28 cm długość od pasa: 49 cm szerokośc w pasie: 36 cm Szerokość nogawki u dołu: 19 cm SPODNIE 3/4. Firma: Cubus Kolor: biel Stan/uwagi: stan bardzo dobry, bez uwag, jak na zdjęciu, według mnie dobre również na M, założone kilka razy. Rozmiar z metki: 36 5 kieszeni (2 z przodu, 2 z tyłu, 1 z boku). Wymiary: długość od kroku: 51 cm długość od pasa: 73 cm szerokośc w pasie: 40 cm szerokość nogawki: regulowana, max. 20 cm DŁUGIE, ELEGENCKIE SPODNIE. Kolor: brązowy Stan/uwagi: stan bardzo dobry, bez uwag, jak na zdjęciu; z tyłu imitacja kieszeni Rozmiar z metki: brak Wymiary: długość od kroku: 82 cm długość od pasa: 102 cm szerokośc w pasie: 36 cm szerokość nogawki: 22 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
KANGURKA Z KAPTUREM.
Kolor: szary Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu; z kapturem, ale bez zamka, jedna kieszeń, jak dla mnie pasująca na 38. Rozmiar z metki: 12, czyli 40 Wymiary: długość od pachy: 35 cm długość od ramienia: 57 cm rękaw od pachy: 52 cm rękaw od ramienia: 72 cm szerokość pod biustem: 53 cm BLUZA NEXT, NA ZAMEK, BEZ KAPTURA. Kolor: szary Stan/uwagi: bez uwag, jak na zdjęciu; dobra na M/38; bez kaptura Rozmiar z metki: 16, czyli 44 - przekłamany Wymiary: długość od pachy: 36 cm długość od ramienia: 52 cm rękaw od pachy: 45 cm rękaw od ramienia: 55 cm szerokość pod biustem: 47 cm Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2013-08-26 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
KLASYCZNA BIAŁA KOSZULA.
Kolor: biel Stan/uwagi: bez uwag, stan bardzo dobry, jak na zdjęciu, założona kilka razy, dobra także na M. Rozmiar z metki: 40 Zapinana na guziki. Wymiary: długość od pachy: 35 cm długość od ramienia: 58 cm rękaw od pachy: 45 cm rękaw od ramienia: 58 cm szerokość pod biustem: 50 cm BIAŁA BLUZKA Z KRÓTKIM RĘKAWEM. Kolor: biel Stan/uwagi: bez uwag, stan bardzo dobry, jak na zdjęciu, założona kilka razy. Rozmiar z metki: M Zapinana na guziki. Posiada szlufki i wstążkę, którą można przewiązać w pasie. Wymiary: długość od pachy: 33 cm długość od ramienia: 57 cm rękaw od pachy: 3 cm rękaw od ramienia: 14 cm szerokość pod biustem: 46 cm Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2013-08-26 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez Olka954 Czas edycji: 2013-08-26 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dokładka 1.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dokładka 2.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
cos za
Firma: Nylon-Red. Używane, w bardzo dobrym stanie, zamki sprawne. Rozmiar: 38, dł. wkładki: 24 cm Kolor: czarne Wysokość: 40 cm Buty posiadają ozdobne paski z klamerkami. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1377553395
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.