|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Czarne platformy r.40 NOWE na wymianę! :)
Witam Dziewczyny!
Daaawno mnie nie było na targowisku, pewnie dlatego, że ostatnim razem wymieniłam chyba wszystkie możliwe rzeczy Ale znów zaszła potrzeba wymienienia się, więc zakładam ten wątek ![]() Na wymianę mam piękne czarne czółenka na platformie w rozmiarze 40 (na butach podany jest rozmiar 39 i niestety zasugerowałam się tym przy zakupie i okazało się, że to był błąd ). Standardowo noszę 39 i te buty są na pewno spokojnie o jeden numer większe, ponieważ podczas próby przejścia się po nich w domu, spadały mi ze stóp Buty są nowe, nigdy nie noszone, jedynie przymierzyłam je w domu. Wymienię je wyłącznie na inne, NOWE platformy w rozmiarze 39. Nie jestem zainteresowana innymi rzeczami. Wymieniam się jedynie na zasadzie, którą opisałam wyżej.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Ale znów zaszła potrzeba wymienienia się, więc zakładam ten wątek
). Standardowo noszę 39 i te buty są na pewno spokojnie o jeden numer większe, ponieważ podczas próby przejścia się po nich w domu, spadały mi ze stóp