|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię ubrania XS/S 34/36 i buty 35/36, torebki, wyłącznie na kosmetyki
Mam na zbyciu sporo ubrań, wystawiłam je wprawdzie także na sprzedaż na gumtree, więc mogą znikać, ale póki co są.
BUTY: 1. Balerinki satynowe róż – miałam je na sobie raz, jedyne zniszczenia wynikają z polegiwania w szafie r. 36 2. Szpilki ZARA noszone 2 razy, stan idealny / bdb r.36 3. Sandałki lakierowane rozmiar 36 - stan dobry / bardzo dobry 4. Arcywygodne Fioletowe buty sportowe Cropp Town 36 – noszone dwa razy stan idealny UBRANIA: 1. Tunika H&M stan dobry / bdb , XS-S 2. Bolerko AMISU NOWE Z METKAMI XS 3. Torebka SOLAR z wzorem krokodyla , stan idealny 4. Bluzka w kropki PROMOD, stan dobry XS (ale raczej S) 5. Golf PROMOD b. ciepły wełna XS-S ł, stan bdb 6. Czarny trencz długi (za kolano) ZARA – stan bdb; - XS-S, 7. Dżinsy Diesel W28 L32 (rozmiar 36, biodrówki proste) – noszone 2 razy 8. Spodnie na fitness AMISU stan db/bdb – (XS-S) 9. Bluzka na Fitness H&M 10. Bluzka na Fitness Decathlon – Domyos (stan bdb) 11. Bluzka fioletowa (nigdy nie noszona bez metek), brązowa z wisiorem (stan db) 12. Koszulki Benetton UCB oraz Sisley (stan bdb) 13. Bluzeczka zielona (stan db) 14. Kurtka puchowa NIKE, czarna krótka z futerkiem, bardzo ciepła 80% puch, 20% pierze! Kupiona za 500 zł TOREBKI 1. Torebka Vintage brązowa – imitacja skóry węża stan bdb 2. Torebka Furla Divide It mała – stan idealny, cena sklepowa min. 300 zł 3. Koszyczek SOLAR nieduży, do ręki – stan bardzo dobry 4. Torebka „szara myszka” idealna imitacja zamszu, stan bdb / idealny – ZAREZERWOWANA 5. Torebka Ralph Lauren z USA, używana, stan dobry 6. Torebka z biglem i kieszonką czarna, stan idealny, użyta może 2 razy - UWAGA ta torebka jest spora, mieści bez trudu portfel, telefon, puderniczkę. 7. Torebka Cubus z imitacji zamszu fioletowa (śliwka) z frędzelkami, okrągła, mała - 35 zł Wszystkie ubrania do obejrzenia i przymierzenia u mnie (Warszawa). UWAGA! Nie interesuje mnie wymiana ubrań na inne. Nie wystawiam śmieci – ubrania w złym stanie wyrzucam, wystawiam jedynie rzeczy w dobrym stanie, dokładnie je opisując. Mam także wątek kosmetyczny, więc w grę wchodzi wymiana na kosmetyki, głównie z wyższej półki. moja wishlista: SZUKAM: 1. Perfumy Jimmy Choo 2. Perfumy YSL Elle Intense 3. Perfumy męskie YSL Nuit lub Chanel Egoiste 4. Givenchy pryzmy wiosna 2011 do twarzy oraz do oczu 5. Cień do powiek Bourjois Beige Ambre (wycofany) 6. Lierac Aqua D+ krem oraz krem tonujący 7. Lampa UV do suszenia paznokci (manicure hybrydowy) 8. Kosmetyki do cienkich włosów, głownie John Frieda 9. Flowerbomb by Viktor & Rolf 10.Benefit korektor Stay don't stray 11. Dior Addict granatowy 12. Krem DUCRAY Melascreen Eclat 13. Guerlain Acqua Allegoria Grosellina [B][COLOR="rgb(105, 105, 105)"][B]14. Guerlain Acqua Allegoria Flora Nymphea 15. Karta Multisport Benefit - jedna lub dwie sztuki w dobrej cenie 16. Kasetka na moduły Fred Farugia 17. Elementy do manicure hybrydowego Shellac 18. Perfumy Lalique Amethyst Zdjęcia mogę wysłać na maila ponieważ jest ich kilkadziesiąt. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-03-11 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię ubrania XS/S 34/36 i buty 35/36, torebki, wyłącznie na kosmetyki
cos za szara mala torebeczke?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
coś za buty?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1299584909 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się szara torebka, a także pilnie szukam butów wiosennych - masz może jakieś? bo widzę, że nosisz mój rozmiar (36)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
2. Szpilki ZARA noszone 2 razy, stan idealny / bdb r.36
za te szpileczki moge Ci zaoferowac kosmetyki oriflame, bo jestem konsultantka
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za szarą torebkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Skoro nie ma zdjęć wszystkich rzeczy, po co zamieszczasz je na liście do wymiany? Wolisz każdemu po kolei wysyłać zdjęcia wszystkich rzeczy? Bez sensu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za:
baleriny szpilki zara i szarą torebkę małą?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
4. Torebka „szara myszka” idealna imitacja zamszu, stan bdb / idealny –
coś w zamian?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Torebka „szara myszka” idealna imitacja zamszu,--cos u mnie ?
przygarnęłabym też próbki z twojego wątku kosmetycznego. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-03-08 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Szara torebka zarezerwowana, zaraz zabiorę się do przeglądania wątków i jesli coś wpadnie mi w oko odpiszę na priv.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297138473
znajdziesz cos u mnie za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do nowego wątku. ZAMYKAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.