|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Perfumy we flakonach, próbki i nie tylko
Dokładka 29.04
INTERESUJĄ MNIE TYLKO PERFUMY Wymienię perfumy we flakonach: La Perla, J'aime Les Fleurs, ok. 15/50 Boucheron Trouble ok. 13/15 ml bez atomizera -leci do gosi197 Beckham Signature (damska) - ok. 10 ml/50 - leci do Mimi Giorgio Beverly Hills So You, ok. 2 ml z 50 Flakon Torrente, My Torrente - jest nieprzezroczysty, ale jest tam ok. 15 ml/50, może trochę więcej? Bvlgari Omnia 30/65 ml Lacoste Inspiration ok. 25/75 ml dezodorant Currara, Touch&Die, nowy Currara Touch&Die, ok. 43 ml/50 oraz próbki i odlewki: Próbki fabryczne: 1. Noa Dream 1 ml atom. -velika 2.Oscar de la Renta, Intrusion, 1,5 ml bez 1 psiknięcia, atom. 3. Jil Sander, Jil, ok. 1 ml atom. 4. VC&A, Oriens, 2 ml 5. Angel 1,5 ml bez 1 psiku atom. 6. Dior, J'adore edp 1 ml Próbki lane: 1. Givenchy, Organza, 2 ml 2. Chopard, Wish, 4 ml 3. Chopard, Madness, ok. 1,8 ml 4. Celine, Oriental Summer, ok. 3,5 ml 5. The Iceberg Fragrance, 3 ml 6. Naomi Campbell, Cat Deluxe, ok. 2 ml 7. Chanel, Allure edt, ok. 5 ml 8. La Perla, J'aime les Fleurs, 5 ml 9. Ungaro, Apparition, ok. 2,2 ml 10. Chopard, Happy Spirit, 2,5 ml w szklanej fiolce z próbkowej wymiany Mogę zrobić: 1. Paul Smith, Extreme, do 10 ml 2. My Insolence, Guerlain, 1 ml 3. Currara, Touch & Die, 4ml 4. MaxMara, Silk Touch, 2 ml 5. L'eau par Kenzo Indigo, 1 ml na wypróbowanie 6. Torrente, My Torrente, do 4 ml 7.She Wood, Crystal Creek Wood, 2 ml 8. Trussardi Jeans, 2 ml 9. Givenchy, Very Irresistible 1 ml 10. Kate Moss, Wild Meadow 2 ml 11. Jesień (Automne) VC&A-2 ml 12. NafNaf klasyczne - 1 ml 13. Moschino Glamour - 2 ml 14. Escada, Desire Me - 1 ml 15. YSL Cinema - 2 ml 16. Burberry, Baby Touch - 4 ml 17. Gres, Cabotine Moonflower, do 5 ml 18. Bvlgari Notte, 2 ml Przy niektórych flakonach i odlewkach mogę bardziej wybrzydzać ![]() wyszarzone - wydane książki: J. Chmielewska, Jak wytrzymać ze współczesną kobietą? M. Crichton, Państwo strachu filmy DVD: Matrix 2 z dodatkami, wszystko oczywiście oryginalne i z hologramem - kupione w EMPIK-u Krecik (bodajże 4 lub 5 bajek na płytce) Fotki dodam, jeśli zacznę z kimś negocjować Szukam przede wszystkim: flakonu Amarige próbki Dune, Bvlgari Omnia, L'eau par Kenzo Indigo, 5.40 p.m in Madagascar, Tygrysa Kenzo, Flower by Kenzo Jimmy Choo AA Pivoine Magnifica i niektórych innych Allegorii Versace Crystal Noir Trussardi Inside L'Instant Magic orientalnych, drzewnych, słodkawych
Flower by Kenzo Le Parfum - 40 ml/75 Halle Berry, Reveal, 14,5/50 ml i próbki tu Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2011-05-19 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy we flakonach, próbki i nie tylko
hej, mam jesien VC&A. czy ilość taka jak na zdjeciu w tym watku by Cię interesowała?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512046 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
10. Escada, Pacific Paradise, ok. 1 ml
11. Escada, Ocean Lounge, ok. 1,9 ml cos u mnie? oddam co chcesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
pytanie czy chcialabys sie za cos powymieniac u mnie to sie pomysli dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za lacoste? odpisz u mnie, perfumy w ciuchowym
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.