|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
zajrzyj, coś na pewno masz, a w zamian...;)Moja WISH: * biała lub w jakimkolwiek innym, jasnym kolorze bokserka * boyfriend blazer najlepiej granatowy (nie czarny!) * spódniczka floral * stopki do balerinek * krótkie, kolorowe, ew. dżinsowe spodenki * bluzeczki z koronką, kokardkami etc... * japonki 38 NOWE * zestaw pędzli do makijażu, najbardziej zależy mi na dobrym pędzlu do różu * maleńka "góra" od stroju kąpielowego, miseczka "A" * wszystko o fotografii: samouczki, przewodniki, porady, etc... Mój rozmiar to xs-małe m Później jeszcze uzupełnię listę ![]() Jak niczego u mnie nie znajdziesz to poszukam poza wątkiem ![]()
Edytowane przez mimi91 Czas edycji: 2011-03-24 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: zajrzyj, coś na pewno masz, a w zamian...;)
u mnie mala gora od stroju kapielowego
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
zajrzyj do mnie. poza wątkiem mam książkę nauka fotografowania w twardej oprawie. niedługo będę zakładać nowe, uporządkowane wątki, ale na razie mam to, co widać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie biała bokserka i bluzeczka z korkonką na dekolcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
U mnie bikini, zajrzyj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
u mnie stroj z miska A
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
u mnie znajdziesz : * bluzeczki z koronką, kokardkami etc.. * krótkie, kolorowe, ew. dżinsowe spodenki * biała lub w jakimkolwiek innym, jasnym kolorze bokserka * boyfriend blazer najlepiej granatowy (nie czarny!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.