![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Inglot, Urban Decay, Essence, Catrice, Minerałki, Biopielęgnacja i inne
Zamknięty
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2011-11-08 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inglot, Urban Decay, Essence, Catrice, Minerałki, Biopielęgnacja i inne
1. Pigment Inglota numer 71 - niebieskawy turkus. Zostało około 40%
2. Cień Inglota matrix nr 894. Jak widać stara kolekcja jeszcze i nei wiem kiedy go kupiłam, pamietam że to byłą wyprzedaż starej kolekcji. Nic mu nie jest. Zuzycie max 10% 3. Sypki pigment Urban Decay. Został mi kolor Shag (ciemniejszy) nie wiem czy chcę go wymieniać ale mogę to rozważyć jeżeli coś mi się bardzo spodoba 4. Czarny Cień My Secret - tylko swatchowany 5. L'oreal Correcteur Mineral - kolor 20Natural. Wg. kalkulatora traci ważność w czerwcu tego roku (kod 26e703). Pęknięte opakowanie (sklejone, nic nie wylatuje ani się nie rusza). Brak zatyczki górnej 6. Szminka Oriflame Giordani Gold kolor Barely Pink - tylko swatchowana, świeża kupiona w tym tygodniu. exp 12-2012 7. Tusz Rimmel Glam' Eyes colour reveal - kolor Black Ruby, bogaty szaro-czarno-fioletowy. Używany może z 5 razy. Perfumy: 1. Gosh VSP for dolls EDP - początkowa pojemność 50 ml. Niestety korek jest zepsuty. Można podjąć się jego naprawy lub jak to pokazałam na zdjęciu, zdjąć go - sam atomizer z łatwością odchodzi od butelki. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=26682&next=1 2. Demeter Pinacolada - odlewka ok 16 ml (na butelce od spodu jest napisane 18 więc sugeruję się że początkowa pojemność to 18 ml). Przyznam się że troche siedzi w szafce ale pachnie cały czas -tak samo. Nie mam dowodu na ich oryginalność - musi wam wystarczyć moje słowo
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Minerały
Cienie EDM w słoiczkach 1gram 1. Weeping willow - ubytek ok. 40% 3. Próbka korektora Sleep In a Jar z SN 4. Sample w strunach (ilość określam jako mało -średnio-dużo) - LaurEss Radiant neutral średnio/dużo - Adorned with Grace 3,5 mało - Winged Butter EDM (nie mam pojęcia jaka to formuła) mało - Fairly Light Neutral EDM matte średnio - Lucy minerals Light Medium mało
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2011-03-20 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Pielęgnacja
1. Bio Szampon Bluetezeit Bio róża - zuzycie zaznaczone, dołączam skład. O ile się znam to nie zawiera SLS Lakiery 1. Catrice Sold out for ever - jeden raz pomalowany dwoma warstwami, świeży kupiony w sobotę ale jednak nie mój kolor 3. Essence RtP - My little orchid zuzycie zaznaczone 4. Inglot Techno UV coat - nie mam pojęcia kiedy kupiony, bardzo płynny ale zawsze taki był 6. Essence Protecting base Coat - zuzycie zanzaczone
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2011-03-20 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Biżuteria:
Ogólnie muszę stwierdzić że nie znam się na biżuterii, starałam się opisać wszystko jak leci jakby co proszę pytać. Wszystko było używane oprócz broszek Soraya, w niektórych przypadkach srebro (nie wiem czy prawdziwe- nie znam się) troszkę zaśniedziało (?) Myślę że wszystko widać na zdjęciach. Wszystko jest zdezynfekowane dwu albo trzykrotnie. Nie jestem zainteresowana biżuterią 1 zdjęcie: Kolczyki z niteczkami 2 zdjęcie: Pojedyncze kolczyki jaszczurka i jeż 3,4 zdjecie: Kolczyki muszelki. Niestety wtyki są bardzo pokrzywione, myślę że da sięto bez problemu naprostować 5 zdjęcie: Broszki Firmy Soraya. Wszystkie Nowe, nieużywane. Jedna z kartonikiem na którym widnieje cena 69 zł linki do pozostałch dwóch broszek http://soraya.biz.pl/sklep/broszka,k,5,p,30.html http://soraya.biz.pl/sklep/broszka,k,5,p,540.html Biżuteria z kamieni szlachetnych 6 zdjęcie: Kolczyki Piasek Pustyni mają od spodu wybite 925 Krzyżyk z kamienia którego nazwy nie pamiętam (czarnosrebrny, błyszczy się jak metal) Zawieszka delfinek Piasek Pustyni 7 zdjęcie: Zawieszka z Agatem brązowa Zawieszka z Agatem fioletowa 8 zdjecie Broszka z Agatem 9 zdjęcie: Komplet z kamieniem którego nazwy nie pamiętam (malachit ? Dziękuję za pomoc) możliwość wymiany osobnych elementów Kolczyki, zawieszka, broszka 10 zdjęcie: Komplet z kamieniem którego nazwy nie pamiętam (grafit ? grafitowy kolor, metaliczny połysk)
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2011-03-19 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcie 11
Komplet Naszyjnik i kolczyki. Piasek pustyni + jakiś kamień szlachetny Zdjęcie 12 Kolczyk do pępka. Banan "kolanko" ze stali chirurgicznej Zdjęcie 13 Kolczyki wtyki z Avonu Zapraszam !
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ten komplecik z zielonmi kamyczkami to chyba Malachit o ile sie niemyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję za pomoc
![]()
![]() |
#9 |
patrysina
|
witam coś u mnie za
kolczyki z niteczki i broszki? ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- a co z wymienionych by Cię interesowało? pytam bo mam jeszcze wiele poza wątkiem co mogłabym dorzucić, na pewno nie ma już suplementów diety, z innych raczej by się znalazły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
2. Etui na 15 pędzli. Jedyne slady uzytkowania to jakieś 15 malutkich dziurek po pineskach i dziurka w ostatniej kieszonce 6. Szminka Oriflame Giordani Gold kolor Barely Pink - tylko swatchowana, świeża kupiona w tym tygodniu. exp 12-2012 6. Essence Protecting base Coat - zuzycie zanzaczone
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Może znajdziesz coś u mnie za: 1. Pusta Kasetka po pro5 Inglota. Stara wersja z okienkiem 2. Etui na 15 pędzli. Jedyne slady uzytkowania to jakieś 15 malutkich dziurek po pineskach i dziurka w ostatniej kieszonce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Jaką wymiankę proponujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za 2. Demeter Pinacolada - odlewka ok 16 ml (na butelce od spodu jest napisane 18 więc sugeruję się że początkowa pojemność to 18 ml). Przyznam się że troche siedzi w szafce ale pachnie cały czas -tak samo. Nie mam dowodu na ich oryginalność - musi wam wystarczyć moje słowo
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
odpisane zapraszam !
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej jednak rezygnuje z kolczyka.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam !
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze cień EDM.
Podoba mi się jeszcze cień EDM Hipster Hippo. Zatem proponuję taki układ: Ja: - LUSH Jungle ubytek ok 10% - próbka LUSH Coal Face - ćwiartka LUSH Love Birds Ty: - paletka Inglot pro5 - etui na pędzle - Hipster Hippo Odpowiada Ci taki układ? ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Ok. Zapraszam na priv.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
up zapraszam
![]() |
#26 |
BAN stały
|
hej cosik z listy ponizej??
Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Mac glaze pervette szminka MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny Nouba rainbow eye liner COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
up zapraszam
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.