![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kenzo, L'eau Par w limitowanej butelce Ryoko, Sephora Vanillia Orange, Chanel No5
nowy wątek - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519748
w limitowanej buteleczce Ryoko jestem podatna na kuszenie
Perfumy do włosów, oryginalne, dla chętnych zdjęcia, jest kartonik kod: 2101, 35 ml, 5/6 flakonu
Minerałki: EDM, Buttered Tan, BIG intensive base, ciut mniej niż połowa opakowania EDM, Olive Medium, BIG, intensive base, ubytek to kilka makijazy, na prawdę niewielki Dokładam: Dwa tusze : Clinique impact mascara 01 black, nowe 4 g, nie otwierane x2 dokładam: Revlon Colorstay, 320 True Beige, ubytek ok. 10%, świeżutki (mam już 2 w zapasie i trzeci nie jest mi potrzebny)
Odlewka organicznej wanilii z YR - do 35 ml Zastanawiam się nad oddaniem: The Body Shop, Nature's Minerals Brązujący puder mineralny, sypki, 5 g - przetestowany oraz Ziemia egipska, IKOS, ubytek może 5-10% urwane wieczko, świeżutka Paleta 96 cieni, niektóre jedynie wypróbowane, inne nietknięte w idealnym stanie, dołączam dwa pędzelki do cieni Bobby Brown Sukienka bandażowa tulipan, Atmosphere xxs/xs/s w kolorach: miętowo-szary stan bdb - do ogolenia L'Oreal True Match Minerals, sypki puder mineralny W3 - duży tester, z sitkiem więc nie ma problemów w używaniu zostało ciut ponad 3/4 pierwotnej pojemności zapraszam do innych wątków ![]() skuszą mnie przede wszystkim : cienie, pudry brązujące, podkłady, pędzle Edytowane przez ol__ Czas edycji: 2011-03-31 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kenzo, L'eau Par w limitowanej butelce Ryoko, Sephora Vanillia Orange, Chanel N
coś u mnie za kenzo? To ten sam damski klasyczny zapach co w zwykłej butelce?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kenzo, L'eau Par w limitowanej butelce Ryoko, Sephora Vanillia Orange, Chanel N
Kenzo, L'eau Par pour Femme-cos u mnie
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Uwielbiam ten zapach i Karima Rashida ale za kufer chciałabym coś wiekszego ,dzięki,pzdr ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-03-18 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a co byś za nie chciała? może poszukam poza wątkiem.
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
odpisz u mnie ![]()
![]() |
#9 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hejka, coś za * Kenzo, L'eau Par pour Femme?
![]() |
#12 |
BAN stały
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No to w watku nic nie znalazłam wiecej, a co do limitowanki - zapach nie jest limitowanka, tylko sama butelka, a na niej jako takiej mi nie zalezy, tylko na zapachu
![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- up ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- up ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Za Paletkę UD to chętnie się wymienię.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Na razie nic, ale będę zaglądać.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Paleta 96 cieni, niektóre jedynie wypróbowane, inne nietknięte w idealnym stanie, dołączam dwa pędzelki do cieni Bobby Brown Sukienka bandażowa tulipan, Atmosphere xxs/xs/s w kolorach: miętowo-szary stan bdb - do ogolenia L'Oreal True Match Minerals, sypki puder mineralny W3 - duży tester, z sitkiem więc nie ma problemów w używaniu zostało ciut ponad 3/4 pierwotnej pojemności ??? odpisz u mnie ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ?
Paleta 96 cieni, niektóre jedynie wypróbowane, inne nietknięte w idealnym stanie, dołączam dwa pędzelki do cieni Bobby Brown
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi sie jeszcze
Chanel No5, Perfumy do włosów The Body Shop, Nature's Minerals Brązujący puder mineralny, sypki, 5 g - przetestowany Ziemia egipska, IKOS, ubytek może 5-10% urwane wieczko, świeżutka L'Oreal True Match Minerals, sypki puder mineralny W3 - duży tester, z sitkiem więc nie ma problemów w używaniu zostało ciut ponad 3/4 pierwotnej pojemności Coś jeszcze Ci się u mnie podobało? ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Ooo z tego co wymieniłaś została mi już tylko pudrowa bokserka, spódniczke już wymieniłam. Napisałam Tobie pw w sprawie torebki, w niej mi takie coś poszło, już to wsadziłam ale nie wiem czy jesteś zainteresowana. Nie odpisałaś mi nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ekoskórke wymienie tylko na płaszczyk lub trenczyk.
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Za torebke to już się umówiłyśmy co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Kici kici miau miau
|
probaski serum bede miala ale dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
cos za sukienke atmo?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.