![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Róż Cute As Hell, podkład LRP, Lush, Essence, NYX, farby do włosów :)
NIEAKTUALNE!
Zapraszam do wymiany! Dokładka w poście nr 2!!! ZASADY: -odpisuję w Twoim wątku, proszę, żebyś Ty odpisała w moim J - nie wymieniam się na siłę - mogę negocjować jeden przedmiot z kilkoma osobami jednocześnie - wysyłka poleconym (priorytet do ustalenia) w kopercie bąbelkowej - pierwsza wysyła osoba z mniejszą liczbą przekupek lub z przekupkami negatywnymi NIE SZUKAM UBRAŃ i DODATKÓW! Wish lista: Róż mineralny Lily Lolo candy girl lub doll face ![]() Perfumy Grace Oriflame Oleje do włosów (PILNIE) pędzle do pudru, cieni tusz Max Factor Experience tylko nowy YES TO CARROTS – szampon i odżywka do włosów E.L.F. – puder HD, nowe pędzle maska Forte Sweden Romantic z jedwabiem nabłyszczacz do włosów bez alkohol denat. ampułki do włosów L'Oreal Proffesionnel mydła naturalne (Tuli, Lawendowa Farma, Aleppo, afrykańskie, marsylskie) mydło z olejkami Nuxe Kosmetyki ekologiczne Bioderma Sebium Serum Bioderma Pore Refiner nowa baza pod cienie Joko Virtual i Artdeco kosmetyki Sanoflore Essence Multi Action maskara tylko nowa Ava Laboratorium tonik i balsam z serii ekologicznej Flos-Lek seria beECO TreSemme: Heat Defence smooth spray, odżywki Naturals, Anti-Breakage, Rich Moisture lakiery do paznokci nowe/ testowane: nude, sarości, brązy, naturalne róże – Barry M, Essie, Orly, China Glaze Kosmetyki Urban Decay paleta cieni Sleek NYX paletka Nude on Nude keratyna, jedwab hydrolizowany, gliceryna, półprodukty, które można dodawać do masek do włosów książki w języku angielskim i do nauki angielskiego (na poziomie FCE, CEA, Upper-Intermediate), czasopisma w języku angielskim także stare. rezerwacja wymienione Oto co mam do wymiany: Kolorówka – twarz: - Excipial Pigmentcreme kolor jasny – podkład z apteki; ubytek nie więcej niż 20%; data ważności 06.2012 Kolorówka – usta: - Essence XXXL Nudes lipgloss – błyszczyk w kolorze 01 pure beauty – jasny beż z maleńkimi drobinkami – użyty dwa razy (otwarty w marcu) Kolorówka – oczy: -Essence limitowanka Eclipse (The Twilight Saga) - Podwójny wypiekany cień do powiek w kolorze 01 Werewolf or Vampire (połyskujący ciemnoszary-czarny i srebrny) - tylko testowane, otwarte w marcu (nie moje kolory L ) - Essence limitowanka Into The Wild – kredka do oczu (gruba) w kolorze 01 Beat the Heat (błyszczący złoty) – dwa razy użyta, jeszcze nie temperowana -Lovely Terra Cotta Compact Zestaw rozświetlających cieni do powiek kolory: odcienie różu, złoty i srebrny - użyte kilka razy(oddam za bezcen lub dodam do większej wymianki) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-compact.html &next=1 Włosy – koloryzacja i pielęgnacja (NIE MAM TU ŻADNYCH WYMAGAŃ, ODDAM ZA BYLE CO ![]() - Joanna, Color Naturia Farba do włosów kolor 222 Dziki kasztan – nowa, nieużywana, data ważności 04.2011 - Schwarzkopf Essential Color Farba do włosów kolor 212 Jasny złoty Blond – nieużywany, kompletny z odżywką - Anna Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym – zostało ok.50% data ważności 03.2012 ZAPRASZAM!! Dokładka w poście nr 2 ![]()
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-05-04 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Róż Cute As Hell, podkład LRP, Lush, Essence, NYX, farby do włosów :)
DOKŁADKA:
Próbki: - 4 próbki po 3 ml krem Iwostin Purritin Emulsja matująca do skóry wrażliwej, tłustej i trądzikowej - 1 próbka Dermika True MagiQ Make up anti-age kryjący i pielęgnujący kolor 06 Sunny Beige - 1 próbka 1,5 ml Soraya Anti Ageing Make Up sceniczny kolor 03 naturalny zdjęcia na życzenie ![]() DOKŁADKA: - WYMIENIĘ TYLKO NA COŚ Z WISH lub lokówkę, lokówko-suszarkę, mp3 Wszystkie te kosmetyki są nowe, nieużywane: -Lirene peeling antycellulitowy 200 ml -Ziaja med Fizjoderm balsam skóra alergiczna, atopowa, odwodniona 400 ml -Soraya Evitte tonik nawilżający 200 ml -Marion błyskawiczna odżwyka do włosów blond i rozjaśnionych w sprayu 150 ml -Lirene Delikatny kremowy żel do mycia twarzy 150 ml -Pharmaceris N Kojący żel myjący do twarzy 200 ml -Joanna Naturia odżywka bez spłukiwania z miodem i cytryną do włosów suchych i zniszczonych 200 g zdjęcia na życzenie ![]() DOKŁADKA: Mam z wymianki trzy próbki 1 g minerałów EDM w słoiczkach- są używane, ale niewiele, mogę zrobic zdjęcie, jesli ktoś będzie zainteresowany: -Color Corrector Peach -Color Corrector Lavender - Matte Base Fair Medium Stanik firmy Kostar - biała bardotka, rozmiar 60E - nowy, tylko przymierzony (zamawiałam przez internet i niestety źle dobrałam rozmiar). Papierowa metka i mam kartonik http://www.intimo2day.pl/product_inf...Csid=jzuwwwlhy Wymienione: - La Roche Posay – Toleriane Teint Świetnie kryjący podkład kolor nr 10 (najjaśniejszy) – nie umiem ocenić stopnia zużycia, bo tubka jest nieprzezroczysta, ale użyłam go tylko kilka razy na twarz, więc myślę, że jest go nie mniej niż 80% data ważności 09/2013 [będę marudzić] - 8 tubek po 3,5 ml krem Pharmaceris T Sebostatic Matt intensywnie matujący krem do twarzy (KWC klik!) - 3 próbki po 8 ml Bioderma Sebium złuszczający żel oczyszczający (kwc- klik!) [dla Kathja za mydło+masło+2 róże mineralne] - Essence Cute as Hell – róż dwa razy użyty, pod spodem leeko zdarta naklejka (ktoś w sklepie próbował oderwać cenę) –najchętniej za inny róż Bioderma Sensibio woda micelarna 250 ml [dla MissScareAll za mydełko+masło+pomadki] - Lush Double Choć Lip Tint – mam z wymianki, ja raz testowałam, malutkie wgniecenie pudełeczka (w transporcie) -NYX pojedynczy cień do powiek w kolorze Root Beer (kakao)- mam z wymianki, wizażanka użyła 3 razy, ja tylko testowałam pędzelkiem na ręce (nie mój kolor) [dla aurinko za książki] Flos-Lek Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem lekarskim - 15 ml użyty kilka razy, trudno ocenić ile zostało, ale na pewno minimum 70% - 1 próbka 1,5 ml Sanoflore Zmysłowy krem ujędrniający - 1 próbka 1,5 ml Sanoflore Krem-eliksir przeciw starzeniu -Garnier Wyszczuplający żel modelujący z algami morskimi 200 ml -Soraya Family fresh nawilżający kremowy żel pod prysznic 500 ml
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-04-30 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Lux Mundi
|
Nie znalazłam niestety nic u Ciebie
![]() Jeśli miałabyś jakieś perfumki, mogą być nawet 30-tki avonoskie, to możemy się dogadać w kwestii lokosuszarki ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
oddam dużo za róż
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesusje mnie:
-Essence limitowanka Eclipse (The Twilight Saga) - Podwójny wypiekany cień do powiek w kolorze 01 Werewolf or Vampire (połyskujący ciemnoszary-czarny i srebrny) - tylko testowane, otwarte w marcu (nie moje kolory L Essence XXXL Nudes lipgloss – błyszczyk w kolorze 01 pure beauty – jasny beż z maleńkimi drobinkami – użyty dwa razy (otwarty w marcu) - Anna Nafta kosmetyczna u mnie w watku niewiele juz zostalo, ale zajrzyj moze akurat cos ci wpadnie w oko ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mi w oko właściwie wpadł tylko ten podkład LRP, próbowałam znaleźć jakieś swatche jak wygląda ten kolor ale nic nie ma.. bo czytałam że najjaśniejszy kolor wcale taki jasne nie jest..
![]() Mogłabyś jakiegoś swatcha zrobić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos za cien essence i -NYX pojedynczy cień do powiek w kolorze Root Beer (kakao)- mam z wymianki, wizażanka użyła 3 razy, ja tylko testowałam pędzelkiem na ręce (nie mój kolor) ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za
- La Roche Posay – Toleriane Teint Świetnie kryjący podkład kolor nr 10 (najjaśniejszy) ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
O! Dzięki
![]() Powiem Ci, że roztarty wygląda nawet ładnie, teraz się muszę pozastanawiać czy nie będzie jednak za ciemny dla mnie ![]() Odezwę się jutro wieczorem do Ciebie, w porządku? Teraz nie bardzo mam czas na gadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Niestety niczego nie znalazłam.
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie (robiłam dokładki
![]() - Anna Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym – zostało ok.50% data ważności 03.2012 Flos-Lek Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem lekarskim - 15 ml użyty kilka razy, trudno ocenić ile zostało, ale na pewno minimum 70% - 3 próbki po 8 ml Bioderma Sebium złuszczający żel oczyszczający (kwc- klik!) - 1 próbka 1,5 ml Sanoflore Zmysłowy krem ujędrniający - 1 próbka 1,5 ml Soraya Anti Ageing Make Up sceniczny kolor 03 naturalny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Padam po dzisiejszym dniu i nie mam siły myśleć, idę spać, chciałam tylko powiedzieć że jutro się odezwę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Kochana, wybacz, ale zdecydowałam, że mp3 player zostawię sobie...a za suszarko-lokówkę...hmm musiałabyś kusić czymś fajnym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Cute as Hell?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Wiesz, powiem szczerze, że zapłaciłam za nią 99 zł. Na Ceneo ceny tego modelu wahają się od 59 do 121 zł. Biorąc pod uwagę ten przedział cenowy i to, że przeleżała w szafce 1,5 roku, choć jest w stanie idealnym, bez śladów użytkowania (tylko 2 razy ją użyłam), mogę ją wycenić na 80 zł.
Z kosmetyków, które wypisałaś interesują mnie: Garnier Wyszczuplający żel modelujący z algami morskimi 200 ml Lirene peeling antycellulitowy 200 ml Soraya Family fresh nawilżający kremowy żel pod prysznic 500 ml 2 mydełka Tuli Lirene Delikatny kremowy żel do mycia twarzy 150 ml + Anna Nafta kosmetyczna z olejem rycynowym – zostało ok.50% data ważności 03.2012 Flos-Lek Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem lekarskim - 15 ml użyty kilka razy, trudno ocenić ile zostało, ale na pewno minimum 70% - 3 próbki po 8 ml Bioderma Sebium złuszczający żel oczyszczający (kwc- klik!) Czy jesteś w stanie oddać powyższe rzeczy za: *Isana, mini szampon Satynowy Blask, do włosów suchych i zniszczonych, wzbogacony o pantenol i witaminę B3, 50 ml (nowy, nieużywany) *Obcinacz do paznokci 2 sztuki - mały i duży (nowe, nieużywane) *Braun Curls & Style AS 200, suszarko-lokówka do małych i średnich loków - Moc 200 W, 1 szczotka modelująca, 2-stopniowa regulacja temperatury, 2 stopnie prędkości, zabezpieczenie przed przegrzaniem, kolor liliowy, automatyczne uwolnienie loków, uchwyt ścienny, obrotowy przewód, długość przewodu 1,6 m. (2 razy użyta, w stanie idealnym, jest pudełko) *Clinique Superbalanced MakeUp, podkład, 05 vanilla ? Napisz, proszę, co sądzisz o mojej propozycji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Hej, znowu ja przyszłam zawracać Tobie głowę
![]() Wiesz co, jeśli chcesz się wymienić to chyba jednak skuszę się na ten podkład LRP, a wypatrzyłam jeszcze próbki biodermy żelu złuszczającego i pharmaceris kremu matującego ![]() Popatrz co byś chciała i napisz mi jak to widzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Wiesz, jeśli według Ciebie zbyt dużo sobie wybrałam to daj znać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej, jeśli to wszystko Ci się podoba to myślę, że mogę Ci oddać. Patrzyłam czy czegoś nie mogłabym Ci jeszcze skubnąć, ale nic nie wpadło mi już w oko.
Co ja Ci będę żałować, może akurat Tobie się spodoba żurawina ![]() ![]() ![]() Co do róży weekend getaway wygląda na praktycznie cały, nie chcę sitka podnosić bo narozsypuję więcej niż to warto ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ale chciałam Ci pokazać ile go jest, żebyś nie była zawiedziona ilością, tego weekend getaway to tak jak mówię normalne pudełeczko 1g, ale soft touch jest mało
![]() O Ty! A kiedy Ty dokładkę zrobiłaś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos w moich watkach za (poszukam jutro jakiejs mp3 ale niewiem czy bd miala)
Bioderma Sensibio woda micelarna 250 ml Lirene peeling antycellulitowy 200 ml Ziaja med Fizjoderm balsam skóra alergiczna, atopowa, odwodniona 400 ml - Joanna, Color Naturia Farba do włosów kolor 222 Dziki kasztan – nowa, nieużywana, data ważności 04.2011
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.