![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
###Super ciuszki###ASOS###dużo nowychNIEAKTUALNE Dziewczyny zapraszam, opisy i rozmiary dodam później, bo mały mi teraz strasznie płacze. Witajcie. Zapraszam do wymiany. Wymiary podam na życzenie. SZUKAM: -kremy YR, ewentualnie maseczki- tylko nowe -perfumy YR- tylko nowe (oprócz COMME UNE EVIDENCE) - górnopółkowe cienie- najlepiej brązy (nie interesują mnie niebieskie, szare), - perfumy z górnej półki -BB kremy do jasnej cery o żółtym odcieniu - kremy z wysokimi filtrami- Avene lub LRP (nowe lub miniaturki w tubkach) -mogę też przygarnąć jakiś kupon/bon na zabieg na twarz w TG (najchętniej mikrodermabrazja) -ubrania nowe dla chłopca 80/86 cm albo 98/104 cm (mile widziane H&M, Disney itp.) -koszulki polo lub T-shirty HCo lub Abercrombie w rozmiarze L/XL dla męża- ale tylko nowe- w zamian oddam ubrania damskie HCo (też nowe)- proszę pytać -sweterki HCo/ Abercrombie damskie M- nowe (w zamian zaoferuję coś ze swoich ciuszków HCo) Mam trochę ubrań z HCo, chętnie wymienię na inne HCo/Abercrombie- proszę pytać ![]() Sukienki ASOS wymienię najchętniej na inne sukienki ASOS albo na rzeczy z HCo. ASOS- sukienka z tyłu zapinana na zamek zip, rozmiar UK8 LIPSY- sukienka bandażowa, z przodu zamek ZIP M ASOS- sukienka na jedno ramię UK14 People's MARKET dla ASOS- sukienka w marynarskim stylu S/M ASOS- kobaltowa sukienka UK10 ASOS- sukienka w cekiny UK8 ASOS- czarna sukienka bodycon ASOS- czerwona sukienka bodycon ASOS- czerwona sukienka, rekawy "motylkowe" UK8 TFNC dla ASOS- fioletowa sukienka ćwieki Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-29 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ###Super ciuszki###ASOS###dużo nowych
opis
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
H&M
Stan bdb. Kremowy golf z krótkim rękawem. Rozszerzany ku dołowi. Rozmiar z metki m, ale wg mnie M/L Obwód pod pachami 94 cm, długość mierzona od ramienia 59 cm. River Island Nowa z metką. Rozm. ok. M/L (na metce podany rozmiar L) Śliczna, wesoła sukienka. Ozdobiona cekinami i koralikami. Obwód pod pachami 94 cm długość 80 cm. G HEAVEN Nowa z metka rozm. ok. S/M Śliczna czarna sukienka. Z tyłu wiązana paseczkiem. UWAGA- sukienka ma wadę- z jednej strony jest węższa niż z drugiej (na zdjęciu widać tę asymetrię)- myślę że mała poprawka u krawcowej, a sukienka będzie idealnie wyglądać. ANGEL Stan bdb. Rozmiar z metki M, ale raczej M/L Śliczna zielona sukienka. Długa. Z przodu kwiatowe motywy. Od spody podszewka. Regulowane ramiączka. Obwód pod pachami 100 cm, Długość 145 cm. Vero Moda Nowa z metką. Rozmiar podany L Fajna czarna sukienka. Bez ramiączek. U góry z falbanką. Marszczona gumką na górze i w pasie. Od spodu podszewka. Obwód na górze 68 cm (max 100 cm) pas 80 cm (max 10 cm) długość 90 cm. Amisu dla NEW Yorker Nowa z metka. Rozmiar z metki 40. Fajna sukienka na lato. Kolor fioletowy. Z paseczkiem. 100 % bawełna. Obwód pod pachami 80 cm (mierzone na płasko bez naciągania) długość 95 cm. Share Nowa bez metki papierowej. Rozmiar z metki 44. Śliczna sukienka w kolorze pistacjowym. W paseczki. Z tyłu zapinana na zamek. Dekolt ozdobiony tasiemka. Obwód pod pachami 110 cm, pas 94 cm długość 106 cm. X-MAIL Nowa. Rozmiar z metki S, ale wg mnie S/M. Fajna kamizelka w kolorze czekoladowym. Przód na zewnątrz ozdobiony futerkiem. Zapinana na zamek. Obwód pod pachami 90 cm, długość 55 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rinasciemnto.
Nowa z metką. Rozmiar z metki S. Fajna sukienka w geometryczne wzory. Z paseczkiem. Obwód pod pachami 76 cm, długość rękawa od pachy 31 cm, długość 86 cm. Laura Ashley Nowa bez metki. Rozmiar podany L. Śliczna sukienka w kwiaty. Z boku zapinana na zamek.Materiał: 100% jedwab. Od spodu podszewka 100% poliester. Obwód pod pachami ok. 100 cm, długość 116 cm. VERO MODA Nowa z metką. Rozmiar podany M Śliczna sukienka w białym kolorze. Na materiale brązowe wzory kwiatów. U dołu wykończona falbanką. Z boku zapinana na zamek. Wiązana na szyi. Obwód pod pachami 84 cm, długość mierzona z boku 88 cm. NEXT Stan nowa bez metki. Rozmiar ok. M Mała czarna sukienka. Odcięta pod biustem i ozdobiona kokardą. Ku dołowi rozszerzana. Od spodu podszewka. Z boku zapinana na kryty zamek. Obwód pod pachami 92 cm, długość 100 cm. BERSHKA Nowa z metką. Rozmiar ok. L Świetna czekoladowa bluzka. Po prawej stronie kwiatowy motyw ozdobiony koralikami. Seksowny, głęboki dekolt. Obwód pod pachami 96 cm, długość 62 cm. Vero Moda Nowa z metką. Rozmiar podany M Fajna dzianinowa tunika. Może też służyć jako sweterek z krótkim rękawem. Kolor jasno szary. Obwód pod pachami 88 cm, długość 83 cm. InWear Nowa z metką. Rozmiar podany S, ale wg mnie raczej M Super spódnica z zakładkami. Kolor czarny + paseczki. Z boku zapinana na zamek. W talii pasek. Obwód w pasie 76 cm, długość 58 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
VERO MODA-super sukienka w biało-niebieskim kolorze. Dekolt ozdobiony guziczkami. Z boku zapinana na kryty zameczek. Dół rozszerzany, z zakładkami. Materiał: 100% bawełna.
ROZMIAR z metki M Wymiary: długość 92 cm, szerokość pod pachami 88 cm (mierzona na płasko). SUKIENKA jest NOWA ale bez metki papierowej. GEORGE Nowe z metką. Rozmiar z metki UK14 czyli ok. XL Melanż: biały, czarny i kolor mniej więcej taupe. Eleganckie spodnie. Z przodu zapinane na zamek. Z tyłu kieszonka. Od spodu do wysokości mniej więcej kolan podszewka. Obwód w pasie 88 cm, długość od pasa do kroku z przodu 24 cm długość nogawki od pasa 106 cm, od kroku 85 cm. DAHLIA dla ASOS- tylko za coś z wish listy Piękna sukienka floral, kwiaty. Z tyłu zapinana na zamek. W talii paseczek. W stylu retro. Spódnica posiada halkę. ROZMIAR z metki L Wymiary: długość 88 cm, obwód pod pachami 94 cm, obwód w pasie 80 cm. Nowa, ale bez metki papierowej. UWAGA- sukienka ma wadę- jest nią plama widoczna na załączonych zdjęciach (wielkość plamy ok. 5x3 milimetry) WAREHOUSE Stan db, dwie małe plamki o średnicy 0,5 cm ok. 14 cm od dołu sukienki. Rozmiar ok. S/M Śliczna ciemno fioletowa sukienka.Materiał wierzchni 100% jedwab. Od spodu halka. Obwód pod pachami 90 cm, długość ok. 109 cm. PER UNA Stan bdb. Rozm. ok. L/XL Śliczny sweterek. Ozdobiony guziczkami. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
HOOCK
Stan bdb Rozm. ok. L Czarna sukienka. W sportowym stylu. Obwód pod pachami 84 cm (mierzone na płaso) długość 88 cm. Sukienka w kwiaty, zielona, stan bdb, będzie dobra na ok. XS Spódnica w róże, stan bdb, rozm. ok. XS/S H&M Rozmiar z metki 34 Fajna jeansowa mini. Zapinana na guziki. Z kieszonkami. Obwód w pasie 74 cm (biodrówka) długość 27 cm NEXT- pudrowo różowa bluzeczka w kwiatowe wzory, karbowany materiał rozm. ok. L stan bdb szerokość pod pachami max. 120 cm, długość 54 cm NEW LOOK Biały topik w kwiatuszki. Rozm. 14, czyli ok. XL. BERSHKA Stan bdb. Rozmiar ok. S/M Śliczny, krótki topik w kwiaty SELESTEEM Stan db+. Rozmiar. S Jasno zilelony, krótki topik. Regulowane ramiączka. Ozdobiony koronką i koralikami. Obwód pod pachami 80 cm (mozna naciągnąć), długość 54 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bluzka z tyłu koronka, stan bdb, rozm. ok. S/M
AMISU Nowa z metka. Rozmiar S Czarna tuba. Z boku z marszczeniami. Przy dekolcie ozdoba z klamerką. Obwód na górze 62 cm (max 94 cm) długość 56 cm. ATMOSPHERE Stan bdb Rozmiar około L. Śliczna brązowa bluzka w kwiaty. Zakładana na szyję. Z tyłu bez pleców- tylko wiązanie. RESERVED Nowa z metką. Rozmiar z metrki L, ale raczej M. Fajna bluzka, bokserka w kwiaty. Odcięta pod biustem. Ozdobiona koronka. Obwód pod pachami 80 cm (mierzone na płasko bez rozciagania) długość 57 cm. Fioletowa tunika z gwiazdą Nowa bez metki rozm. ok. M/L Super tunika w kolorze fioletowym. Na przodzie ciekawa aplikacja w formie gwiazdy. QUIZ stan bdb rozm. S ciekawy króciutki top, może być tez noszony jako kamizelka Biała bluzka, nowa z metką ZUPPE Stan idealny. Rozm. ok. M/L ( z metki niby 14, ale na 100% mniejszy) Super top- czarny, wiązany na szyi, z tyłu również paseczek. Przód ozdobiony cekinami. Ekstra na imprezę. Niebieski top z falbanką, rozm M, nowy bez metki Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
RINASCIMENTO
Nowa z metką Rozm. ok. M/L Super bluzeczka. Po lewej stronie ozdobiona cekinami. NEXT Nowa bez metki. Rozmiar ok. M Szara bluzeczka z długim rękawem. Brzy dekolcie ozdobne guziczki. Obwód pod pachami 82 cm (mozna jeszcze naciągnąć) długość 59 cm. TERRANOVA Śliczna bluzeczka na delikatnych ramiączkach. Materiał lekko połyskujący. Z przodu ozdobiona broszką. ROZMIAR z metki M Wymiary: długość 41 cm (mierzona z boku bluzeczki, bez długości ramiaczek), szerokość pod pachami 88 cm. BLUZKA jest NOWA z papierową, firmową metką. RINASCIMENTO Nowa bez metki rozm. S/M Śliczna bluzeczka w stylu boho, folk. Ładnie wykończona koronką.Z tyłu zapinana na guziki, wiązana sznureczkiem. VERO MODA Nowy z metką. Rozm. S Super top na imprezę. Obwód pod pachami- 76 cm (max. 96 cm) długość mierzona z boku- 49 cm. Rinascimento- śliczna biała bluzeczka. dekolt ozdobiony kokardką. fason rozszerzany ku dołowi. z tyłu nieco dłuzsza niż z przodu. rozmiar z metki l, ale raczej ok. m/l wymiary: długość średnia 60 cm, szerokość pod pa bluzka 0 cm. bluzka jest nowa z firmową papierową metką. H&M Nowy bez metki. Rozmiar M. Cudny czerwony top ozdobiony kokardką. Odpinane, regulowane ramiaczka. Usztywniony. Z boku zapinany na kryty zamek. Obwód pod pachami- 82 cm, długość 52 cm. BERSHKA fajna fioletowa bokserka rozm. M Nowa z metka, ma wadę-z jednej strony nieco popruta przy zatrzaskach długość 36 cm (mierzone z boku), szerokość pod pachami 68 cm Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czarna kurtka z kapturem
Stan bdb Rozm. z metki 11-12 lat, ale na XS/S powinna być dobra. Czarna kurtka, zapinana na zamek. Odpinany kaptur (na zamek). Wymiary: obwód pod pachami 82 cm, długość 47 cm, długość rękawa zewnetrzna 51 cm, wewnętrzna 37 cm, szerokość w ramionach 39 cm. A WEAR stan db+ (jest nieco rozerwany na szwie). rozm. ok. s śliczny różowy płaszcz. Obwód pod pachami- 94 cm, długość 92 cm, długość rękawa zew. 58 cm, wew. 43 cm AE Stan bdb. Rozmiar z metki M. Super marynarka w tybie boyfriend. Z przodu zapinana na jeden guzik. Kolor brązowy. Obwód pod pachami- 98 cm, długość- 67 cm, długość rękawa zew. 62 cm, wew. 45 cm. ONLY- fajna, sportowa kurteczka. Z przodu zapinana na zamek. Bo bokach kieszenie. Od spodu podszewka. Wewnątrz są troczki, więc kurtkę można zwęzić w pasie. ROZMIAR z metki M wymiary: długość 67 cm, szerokość pod pachami 100 cm (mierzone na płasko), długość rękawa -zewnętrzna 66 cm, -wewnętrzna 52 cm. Nowa bez metki. DOROTHY PERKINS- śliczny sweterek w ciemno turkusowym odcieniu. Z przodu zapinany na duży guzik.Wywijany kołnierz. ROZMIAR ok. L/XL Stan bdb Proszę zwrócić uwagę na wymiary: długość 55 cm, szerokość pod pachami 102 cm (mierzone na płasko), długość rękawa wewnętrzna 50 cm. JACQUELINE RIU nowy z metką. rozm. m śliczny sweterek, przy dekolcie wykończony koronką. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
PAPYA
Stan idealny (z tego co pamiętam w ogóle nie noszony) Rozmiar ok. M Śliczny sweterek, w pieknym zielonym, pastelowym koorze. Z przodu zapinany na guziki. Mankiety rękawów również ozdobione guzikami. Obwód pod pachami 90 cm długość 47 cm, długość rękawa zewnętrzna 61 cm, wewnętrzna 46 cm. RINASCIMENTO- mini falbanki, strzępienia, na gumce, z boku zapinana na zamek, stan NOWA z metką szerokość w pasie 66 cm (max. 94 cm), długość 36 cm NEW LOOK- mini w krateczkę, materiał z przodu zakładany, rozm. ok. S, stan bdb (chyba ani razu jej nie ubrałam, ale nie jestem na 100% pewna) szerokość w pasie 70 cm, długość 34 cm. H&M- fajna spódniczka, melanż beżowo biały, z tyłu zamek i guzik, rozmiar z metki 34, ale raczej S/M stan bdb (założona 2-3 razy) pas 70 cm, długość- 47 cm MARKS AND SPENCER Nowa bez metki. Rozm. ok. L/XL. Śliczna różowa spódnica. Fason rozkloszowany. Z tyłu zapinana na zamek i guzik. W talii ściagana sznureczkiem. Obwód w pasie 84 cm, długość 61 cm. NEW LOOK Nowa bez papierowej metki. Rozm. ok. L Śliczna letnia niebieska spódnica w kwiaty. W pasie marszczona gumką. Od spodu podszewka. Wykończona falbanką. Obwód w pasie- 70 cm (max 104 cm), długość srednai 86 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Różowa spódnica z kwiatem
Różowa spódnica Stan bdb Rozm. L Różowa spódniczka. QIOSQUE Nowa z metką. Rozmiar S. Letnia spódnica w kwiaty. Z boku zapinana na zamek. Krój trapezu. Obwód w pasie 66 cm, długość 54 cm. YESSICA Stan bdb (gdzieniegdzie może brakowac pojedynczych koralików) Rozmiar z metki 34, ale raczej S Fajna, długa, biała spódnica. Ozdobiona haftem, koralikami i cekinami. Z boku zapinana na zamek. Od spodu podszewka. Obwód w pasie 70 cm, długość 97 cm. KYLIE Stan idealny Rozmiar z metki na 9 lat, ale myślę, że będzie dobra na XS/S Super spódnica mini. Ozdobiona falbanami. Najmodniejszy kwiatowy motyw. Z boku zapinana na kryty zamek i haftkę. Obwód w pasie 66 cm długość 30 cm NEW LOOK Nowa z metką. rozm. L Ciemno brązowa mini. H&M stan bdb rozm. S Czarna mini. Dól plisowany. Z boku zapinana na zamek. H&M Spódnica jasno zielona. Stan bdb+ Rozm. z metki 34 Fajna spódnica z boku zapinana na zamek. MARKS AND SPENCER nowa z metkami rozm. ok S (na metce podany rozmiar na 15 lat, ale myślę, że na S będzie dobra) fajna spódnica mini z plisowanym dołem. ONLY nowa z metką rozm. L Czarna mini z boku zapinana na zamek. Dół rozszerzany. Obwód w pasie- 86 cm (biodrówka) długość 45 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
NEXT
Stan bdb rozm. z metki na 14 lat, ale według mnie będzie dobra na S Fajna niebieska spódnica w kwiaty. Po bokach kieszenie. Z przodu zapinana na zamek. W talii pasek z dodatkową kieszonką. Obwód w pasie- 68 cm, długość 43 cm. H&M. Śliczna spódnica pistacjowa. Rozm. z metki 34, ale raczej to S. Szerokość w pasie 66 cm, długość 58 cm. Spódnica jest w bdb stanie. Od spodu podszewka. Zapinana na zamek z boku. Easegoal Stan bdb Rozmiar ok. XS Fajna spódniczka jeansowa z haftem. NEXT Nowa bez metki. Rozm. 42 Fajna czarna, asymetryczna spódnica. H&M Stan bdb. Rozmiar L Fajna rozszerzana spódnica, zielona. Z przodu zapinana na guzik i zamek.Po bokach kieszonki. Obwód w pasie- 80 cm, długość 50 cm. VERO MODA Nowa z metką. Rozmiar S. Śliczna czerwona sukienka. Zakładana na szyję. Obwód pod pachami 86 cm, długość mierzona z boku 83 cm. ATMOSPHERE stan bdb rozm. z metki S fajna sukienka w stylu retro , górna część w groszki JANE NORMAN Nowa bez metki Rozm. z metki UK14- ok. L/XL Mini sukienka w delikatne paski. Obwód pod pachami 90 cm ( w biuście będzie więcej, ale nie mam jak tego zmierzyć dokładnie na płasko) długość 59 cm (mierzona z boku- wypada nieco poniżej pachy) obwód w miejscu górnej krawędzi tego poprzecznego pasa- 84/86 cm Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Rinascimento- śliczna sukienka z białej, połyskującej tkaniny. Na materiale wzór- koła. Górna część sukienki zawiązywana na szyi, z tyłu plecy przysłoniete tylko częściowo materiałem zapinanym na 4 guziczki. Dół w formie minispódniczki z falbankami.
Rozmiar z metki s, ale raczej M Szerokość w pasie dolnej części 80 cm (biodrówka) Sukienka jest nowa z papierową metką. PRINCIPLES Nowa bez metki rozm. UK14, ok. L/XL Piękna błękitna sukienka w kwiaty. SOPHIE Czarna sukienka Nowa bez metki. Rozm. 164 cm, będzie dobra na ok. S RINASCIMENTO Nowa bez metki rozm. z metki L Śliczna szara sukienka , materiał lekko połyskujący. Ma małą wadę- wewnątrz nieco popruty szew. ODDAJĘ BEZ PASKA CALLIOPE- śliczna sukienka w brązowo- beżowych odcieniach. W talii wiązana sznureczkiem. Dół asymetryczny. Od spodu podszewka. Z boku zapinana na zameczek. ROZMIAR z metki 34, ale według mnie raczej dla osoby noszącej 36 Wymiary: szerokość pod pachami 86 cm, długość średnia ok. 106 cm. SUKIENKA jest NOWA z firmową, papierową metką. ASOS- tylko za coś z wish Nowa z metką. Rozmiar ok. M/L. Mini sukienka, tunika. Kolor malinowy. Z tyłu jak bokserka. Z przodu ozdobiona tiulowym materiałem. Super, oryginalna. Obwód pod pachami 90 cm, długość 92 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2011-04-18 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dokłdkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za tą sukienke czerwoną? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302766358
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302770441 jaki to rozmiar?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302766358 oddam wiele , odp proszę nawet jeśli nic nie znajdziesz poszukam poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1302772623 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302772845 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302772623 ? ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
oddam sporo za któreś
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1302770742 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1302766358 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1302768589 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1302768589 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1302772296 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302768589 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302766358 ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Szukam głównie rzeczy z listy, którą podałam. Ciuszków mam całe mnóstwo, więc nimi najmniej jestem zainteresowana ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za ktoras sukienke?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1302772435 ?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
w jakim rozmiarze są te spodnie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1302768589 ? ![]() podoba mi się jeszcze: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1302766358 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1302768867 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za którąs z tych rzeczy:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1302772845
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302771393 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1302766358 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302768589 moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513604 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za
czarna sukienka bodycon lub ASOS- czerwona sukienka bodycon
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.