![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, Benefit, gąbeczka Cosmo.nieaktualne Dokładka! Gąbeczka Cosmopolitan-jajko do podkładu, NOWE! ELF Studio, eyeliner w kremie, czarny, NOWY Pędzel do różu, podwójny, skośny i zwykły. Próbeczka BB Pearl Luminois, z 5ml została połowa. Joanna rozjaśniacz w sprayu, NOWY Zestaw C-thru zielony NOWY zafioliowany Dokładka! Tester Dior bronzer nr 03, ubytek ok 15% śliczny ale dla mnie za ciemny. ewicek83 Do wymiany to co w tytule. Bvlgari de Jasmin 50ml z kartonikiem, ubytek niewielki. nuty -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dt.html&next=1 D&G La Fortune 25ml ubytek niewielki nuty-> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dt.html&next=1 Róże w kremie NYX, kolory Natural (Rocki) i Tea Rose, tylko testowane. Pasiaczek Inglot w kolorze 83, ubytek ok 20% Tusz Benefit Bad Gal, używany przez tydzień, z kartonikiem Dokładka na ostatnim zdjęciu! + odlewki! Tonik The Body Shop z wit E ubytek ok 10ml z 200ml Tołpa bogaty krem nawilżający, ubytek ok 15ml z 50ml Bioderma antyperspirant bez aluminium i alkoholu, ubytek ok 30% Hydrain2 Dermedic krem nawilżający ubytek ok 50% Everyday Minerlas Widged Butter ubytek testowy (BIG 5,5g) Bare Minerals podkład Fairly Light SPF15 2g Lakier Czekoladowy nude NYX raz pomalowane paznokcie Lakier Catrice Iron Mainmaiden, 2x użyty Pomadka NYX Thalia, ubytek ok 30% Zielony wkład Inglot ELF wosk w kredce do brwi, kolor Medium, dość ciemny brąz Armani Code Summer 2010 10ml Diesel Femine Plus Plus 9ml Mirage Oriflame 10ml Diesel Green 7ml Baby Doll 5ml Pędzle! Wybaczcie ale pożyczyłam aparat i fotka niewyraźna. Smashbox kabuki EcoTools do pudru- nie ma ELF Studio flat top nowy Inglot Elf Essence Szczoteczka do tuszu Za perfumy najchętniej przygarnę: Diesel Unlimited Bvlgari Rose Essentiale z innych chciejstw : paletka Sleek Original Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-12-11 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, róże w kremie NYX i pasiak In
zainteresowały mnie perfumy (i te i te
![]() Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, róże w kremie NYX i pasiak In
coś za oba róże w kremie? poza wątkiem mam slip into i ice sheers avon, dwa produkty planet spa i lakier essie
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- going incognito ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za jaśniejszy róż nyx?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się róż NYX.
A masz może jakieś pędzle na zbyciu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
Pasiaczek Inglot w kolorze 83, ubytek ok 20% ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Coś za róż Natural z Nyxa?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Czy znajdziesz cos za roze NYX?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze, czyli roz NYX za EDM. Przechodze na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Bvlgari, ale bylabym tez chetna na rózowaty róz Nyx
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich wątkach za Bvlgari?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
za róz Tea podziekuje. kurcze, ale zdalam sobie sprawe, ze mugler polecial na ebayu, moze skusze kosmetykami l'occitane?
![]() |
#18 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dokładka na ostatnim zdjęciu! + odlewki!
Tonik The Body Shop z wit E ubytek ok 10ml z 200ml Tołpa bogaty krem nawilżający, ubytek ok 15ml z 50ml Bioderma antyperspirant bez aluminium i alkoholu, ubytek ok 30% Hydrain2 Dermedic krem nawilżający ubytek ok 50% Everyday Minerlas Widged Butter ubytek testowy (BIG 5,5g) Bare Minerals podkład Fairly Light SPF15 2g Lakier Czekoladowy nude NYX raz pomalowane paznokcie Lakier Catrice Iron Mainmaiden, 2x użyty Pomadka NYX Thalia, ubytek ok 30% Zielony wkład Inglot ELF wosk w kredce do brwi, kolor Medium, dość ciemny brąz Armani Code Summer 2010 10ml Diesel Femine Plus Plus 9ml Mirage Oriflame 10ml Diesel Green 7ml Baby Doll 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Niestety nie znam Twoich zapachów, więc narazie podziękuję. Chyba, że masz coś na dokładkę?
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś za lakier czekoladowy nyx?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w pazdzierniku Bvlgari de Jasmin, D&G La Fortune, Benefit, NYX i pasiak Inglota
a jakie masz pędzelki poza wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
O, Poeme - to by mnie interesowało
![]() We flakonie? Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-10-19 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Mogę oddać odżywkę welle i lakier L.A za róż i odlewkę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.