|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
NIEAKTUALNE Kilka kosmetyków pielęgnacyjnych. ZiajaMed, Soraya, Marion, dezo Playboy
Witam Was wszystkich
![]() Założyłam swój watek ponieważ w szafce zalega mi kilka całkiem nowych produktów. Są to kosmetyki do pielęgnacji które u mnie się nie sprawdziły głównie dlatego, że były to „nietrafione prezenty”. Myślę jednak, że komuś innemu mogą całkiem dobrze posłużyć. W razie pytań o dany kosmetyk lub chęć zobaczenia jego dokładniejszych zdjęć zapraszam do napisania. Myślę jednak, że zdjęcia i opis są szczegółowe. na szaro - wymienione Czego ja poszukuje . Szczerze mówiąc niczego konkretnego. Co mnie ucieszy: - pędzel do podkładu - lakiery pękające „crack polish” - rozświetlacze do twarzy - cienie w odcieniach jasnych, neutralnych - sztuczne rzęsy - klej duo - zestaw do zdobień typu Konad Co do innych zawsze możemy się dogadać ![]() Opis: Krem Soraya Minerały i Witaminy – Krem nawilżająco - rozświetlający 24 godziny idealna pielęgnacja. Zużycie kremu niewielkie może 10/15%. Data przydatności : 03.2014 ZiajaMed – Kuracja naczyniowa - Krem uszczelniający naczynka krwionośne Użyty 5 razy zużycie bardzo małe do 10 % produktu. Krem jest bardzo wydajny. Data ważności 04.2013 Solciuchna ZiajaMed- Kuracja rozjaśniająca – Żel pod oczy korygujący cienie. Jak wyżej zużycie do 10%. zel jest niezwykle wydajny. Data ważności 02.2012 Solciuchna Ziaja Phyto Aktiv – Mleczko do demakijażu cera naczynkowa . Użyte jeden raz. Data ważności 12.2012 Solciuchna Bielenda – Micelarna Emulsja do mycia i makijażu z kwasem hialuronowym ANTI_AGE. Zużycie zaznaczone na zdjęciu. Data ważności 02.2012 Odżywka do włosów Isana. Dwufazowa odżywka do włosów suchych i zniszczonych. Bez spłukiwania.Zużycie widać na zdjęciu. Mgiełka chroniąca włosy przed działaniem wysokiej temperatury. Suszarka&Prostonica. Marion. Zużycie ok. 30 % .Data 01.2012 Dezodorant Playboy użyty 2 razy
" Jesteś odpowiedzią na cichą modlitwę,szeptaną co noc przez moje serce... " ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625040117.html http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3csqvnmifb2sj.png Edytowane przez magdalenka3 Czas edycji: 2011-04-14 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilka kosmetyków pielęgnacyjnych. ZiajaMed, Soraya, Marion, dezo Playboy
Czy już można? Nie widzę żadnego napisu ostrzegającego, więc zaryzykuję...
Czy znajdziesz coś w moim wątku za: Krem Soraya Minerały i Witaminy – Krem nawilżająco - rozświetlający 24 godziny idealna pielęgnacja. Zużycie kremu niewielkie może 10/15%. Data przydatności : 03.2014 ZiajaMed- Kuracja rozjaśniająca – Żel pod oczy korygujący cienie. Jak wyżej zużycie do 10%. zel jest niezwykle wydajny. Data ważności 02.2012 Dezodorant Playboy użyty 2 razy Najbardziej zależy mi na pogrubionych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NIEAKTUALNE Kilka kosmetyków pielęgnacyjnych. ZiajaMed, Soraya, Marion, dezo Pl
Znajdziesz coś u mnie za :
ZiajaMed – Kuracja naczyniowa - Krem uszczelniający naczynka krwionośne Użyty 5 razy zużycie bardzo małe do 10 % produktu. Krem jest bardzo wydajny. Data ważności 04.2013 ZiajaMed- Kuracja rozjaśniająca – Żel pod oczy korygujący cienie. Jak wyżej zużycie do 10%. zel jest niezwykle wydajny. Data ważności 02.2012 Ziaja Phyto Aktiv – Mleczko do demakijażu cera naczynkowa . Użyte jeden raz. Data ważności 12.2012 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.