|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
MAJ Szukam Chanel Coco Mademoiselle, najchętniej edt. Do wymiany ciekawe zapachy :)
Wątek nieaktualny!!!
Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2011-06-06 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Szukam Chanel Coco Mademoiselle, najchętniej edt. Do wymiany ciekawe zapach
ja mam coco M(25ml-/60ml) w takim opakowaniu refil zaraz wstawie linka interesowalo by mnie belle d'opium
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1304518939 ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Kochana to jest wersja refil,mam ja z wymianki z layla79(bodajze)ale na 100% orginal!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Szukam Chanel Coco Mademoiselle, najchętniej edt. Do wymiany ciekawe zapach
oto link tu mozesz poczytac o tej wersji:
http://www.myshopping.com.au/ZM--121...grance_Perfume a oto moje zdjecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perfumove love
|
Doskonale rozumiem, bo sama Kokoszkę lubię
![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem chetna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=533986 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mam coco mademoiselle kupiłam 100ml i tylko pare razy ich uzyłam:
![]() ![]() a w zamian napewno euphoria ale to troche mało... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za odzew ![]() ![]() A jakie zapachy lubisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Bardzo lubie CK w zasadzie wszystko, no moze po za jednym czy dwoma zapachami.
j'adore diora, coco chanel takie zielone, gucci envy me ![]() Probuje dodac zdiecia zebys sobie zobaczyla ![]() Edytowane przez kacha1912 Czas edycji: 2011-06-01 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
perfumove love
|
no niestety, nie mam już chyba czym kusić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ciężko mi określić, myślę, że jakieś 22-23 ml...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.