![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Ostatni watek , pozbede sie wszystkiego kolorówka pielegnacja zapachy paznokcie
nieaktualne
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-05-27 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni watek , pozbede sie wszystkiego kolorówka pielegnacja zapachy paznokcie
RÓZNE RZECZY DO PAZNOKCI Pytac co kogo interesuje Dokladka duza dokladka lakierów do paznokci wszystkie nadaja sie do malowania jedne sa bardziej gestsze (napewno sally hansen) ale wszystkie okej lakier jasny rózowy avon i lakier astro dla mama_emi brak turkusu coloa rlike eyeliner essence serum profesjonalne do biustu niema róż kremowa konsystencja efekt tafli loreal DOKŁADKA FOTO 8: 13 Probek podkładu clinique odcien 05 vanilla 2 probki podkladu estee lauder probka podkladu luminelle probka podkladu loreal probka podkladu vichy probka podkładu astor i probka max factor FOTO 9: 4 PRÓBKI PERFUM BOND GIRL 07 AVON PROBKA PODKLADU ISA DORA PROBKA PODKŁAdu dax cosmetic foto 10: Kredka biała inglot kredka fioletowa lumene korektor KOBO rozswietlajacy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-05-18 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni watek , pozbede sie wszystkiego kolorówka pielegnacja zapachy paznokcie
foto 1
wypiekany cien avon foto 2 nowy czarny supershock avon liner essence jak nowy eyeliner w kremie oriflame eyeliner w zelu foto 3 kredki różne pierwsze 3 od lewej to essence essence foto 4 nowa czarna henna w żelu - bez pudełka foto 5 od lewej zielony cien hean inglot bez inglot bordo revlon jasny taflowy róż podwójny wypiekany avon podwójne cienie zielone rimmel potrójne niebieskie pierre rene pojedyncze bordo inglota braz inglota czerwien inglota mapka brazy lovely mapka szarosci lovelly foto 6: Cien edm ANNA katerina 2.5 UZYTY 2 razy benefit pigment kryolan oliwka złota foto 7 eyeliner beyu Cien Almay pure Blends kilka razy uzyty odcien 215 steel acier Cien Almay pure Blends kilka razy uzyty odcien 225 stone gres foto 8: Śliczny zegarek hand made pasuje wymienic baterie ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-05-06 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1
maybelline dream matte mousse odc sand ok 3/4 op mama_emi maybelline brazer dark w musie LP Mousse foundationinucha888 bARE MINERALS BRAZER WARMTH OK 17.7 Z 2G RIMMEL Lasting FINISH MINERALS - puder mineralny. Kolor 201 Classic BEIGE. Poj. 6,5 g / raz wypróbowany. Minimalne zużycie anett174 Artdeco mineral loose powder ok 3/4 opakwywa foto 2 DOKŁADKA 1.Zalotka sephora 2.Bare minerals mineralny korektor bede bardzo wybredna ok 3/5 opakowania 3.cien jasno rózowy matowy loreal 4.ponad pół dermacolu zmazał się odcien-dosc ciemnyanett174 5.pędzel do podkładu anett174 foto 3 róze rzeczy do ust po prawej + paletka avon a po lewej do oczek cienie w błyszczyku foto 4 iNGLOT PODKLAD W SZTYFCIE kol 73 niewielkie zuzycie,dobrze kryje Podklad z baza odcien dark 2 maybelline superstay silky Puder prasowany the body shop odcien 05 jak nowy uzyłam ze 4 razy otwarty 2 tyg temu
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-05-25 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ksiazki jak na foto stan bdb
telefon Nokia 6500 slide bez simlocka do telefonu dokładam ewentualnie ładowarke ale niekoniecznie moze ktos ma i niepotrzebuje DOKŁADKA: 1.essence Return To Paradise UBYTEK NIEWIELKI- za inny róż 2.Perfumy fm testowane 253 3.kolczyki srebrne z kryształkiem swarovskiego heart crystal ab 14mm 5.Stojak na bizuterie lekko przekrzywiony ale w niczym juz to nie przeszkadza,taki juz kupiłam za cos fajnego 6.odlewka DKNY BE DELICIOUS 20 lub 25ml niepamietam pojemnosci flakonika, 7.puder jabłkowo karmelowy do kapieli ubytek ok 1/6inucha888 DOKŁADKA FOTO 8 ZIAJA PRO TYLKO ODLEWKI PO 50ML -PEELING ENZYMATYCZNY PROGRAM OCZYSZCAZAJACY DO KAZDGO RODZAJU CER,PROGRAM WZMACNIAJACY NACZYNKA -KREM ANTYBAKTERYJNY PROGRAM OCZYSZCZAJACY DO CERY TRADZIKOWEJ -PEELING Z MIKROGRANULKAMI MOCNY PROGRAM OCZYSZCZAJACY DO CERY TŁUSTEJ,MIESZANEJ I NORMALNEJ FOTO 9 EVELINE 3D SERUM INTENSYWNIE WYSZCZUPLAJACE + UJEDRNIAJACE RAZ UZYTE[COLOR=Silver] kraven WODA TERMALNA AVENE POJ POCZATKOWA 150ML ZOSTALO OK 100ML FOTO 10 FIOLETOWY BOSKI CIEN KRYOLANmarabi
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-05-27 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
MEGA DOKŁADKA BIŻUTERII WSZYSTKO ZE SREBRA PR 925 KRYSZTAŁKÓW SWAROVSKIEGO, KAMIENI ECT
Boski srebrny (925)pierścionek z kryształkiem mieniącym się ab wielkość kryształka to ok 1,3 na 0,9cm średnica to ok 18mm za coś extra bo był drogi ale mam mnóstwo pierścionków nie dam rady chodzić we wszystkich BIZUTERIA 1.Kolczyki ze srebra i serduszkami swarovski 14mm crystal ab 2.Komplet bizuterii ze srebra kolczyki + zawieszka z piasku pustyni monety 25mm 3.Komplet bizuterii ze srebra i piasku pustyni kolczyki + zawieszka fasetowane kule 16mm 4.Kolczyki z fasetowanych fioletowych oponek i srebra 5.Kolczyki z lawy wulkanicznej 16mm i srebra 6.Kolczyki z fasetowanych kulek crystal ab 7.Kolczyki i zawieszka ze srebra i kryształków swarovskiego crystal ab 14mm 8.Kolczyki ze srebra i kryształów swarovskiego dysków i motylków ab crystal. 9.Kolczyki i zawieszka ze srebra i kryształków swarovskiego bermuda blue 14mm 10.Kolczyki ze srebra i wielu kryształków swarovskiego crystal ab na biglach "rybkach" 11.Kolczyki ze srebra i 10mm kryształków swarovskiego bermuda blue. lecą do jp91 1 leca do kraven ale mam wiecej par takie i jeszcze w kolorze: fuksja i ciemny turkus 12.Kolczyki i zawieszka ze srebra i kryształków szklanych fasetowanych z efektem ab 22mm 13.Kolczyki ze srebra z łzami agatu 14.Długie kolczyki wykonane ze srebra i z 18mm rondelków swarovskiego 15.Kolczyki ze srebra z kwiatuszkami swarovskiego crystal 12mm 16.Kolczyki ze srebra z kwiatuszkami swarovskiego golden shadow 12mm 17.Kolczyki ze srebra z kwiatuszkami swarovskiego fuchsia 12mm
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-05-27 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dokladka 6.04.11
1. Szczoteczka do zebów elektryczna-bez koncówek- oral B 3.Essence sun club slicznie pachnie kokosem, uszkodzone wieczko niewielki ubytek - najchetniej za wersje rozsiwtlajaca 4.Tester Cienia Stila 6.cien turkusowy sypki 7.oczyszczajaco wyglaszajaca sól do kapieli DOKŁADKA NOWY TUSZ LOREAL VOLUME SHICKING - RACZEJ ZA INNY TUSZ NOWY LUB COS Z WISH niema DOKŁADKA 1.Krem matujacy antistress Dla cery mieszanej , tłustej i trądzikowej poj 200ml uzyłam raz oddam za cos extra lub zrobie odlewki - gabinowtowy dr Wilsz NOREL dat.waz. 18.11.2012 link do opisu 2.Clarena Derma soft Mask maska rozpulchniajaca przed oczyszczaniem 200ml nowa gabinetowa 2012.09 link do opisu
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-05-22 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zerknij do mnie
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja z uporem maniaka pytam czy coś znajdziesz za pazury etc.?
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za mini Ralpha?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za
Nina Ricci Nina Ricci, Les Belles, Delice d'epices?!... EDT 30ml zostało ok 26ml? - zastanawiam sie nad nimi bo śliczniusie i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302022811 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej coś za :
glinka zielona z zsk ok połowy
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, co byś chciała za książki, może tusz i liner w żelu?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
poza watkiem mam odzywke do wlosow udo walz-do wlosow normalnch/przetluszczajacych sie
lakiery z catrice,p2,espirit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za paletkę clinique?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
z lakierów szukam: czerwieni, bordo,sliwki, fioletów, fuksji,granatu
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Perfume Lover
|
Hej
Przykro mi, ale nie mam nic z Twojej wish
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
cos za clinique paletka?
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- a co bys chciala za bronzer sepora oraz tą paletkę clinique? ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- a moze za pigment bottom blue cos wynajdziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
3.szampon dove NOWY fabrycznie zapakowaniu tusz L'OREAL VOLUME SHOCKING MASCARA - Czarny https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1302023247 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302023247 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się pigmenty MAC (te z limitowanki i ten niebieski) . Jeśli masz jakieś zbędne pędzelki, to chętnie przygarnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
coś za
paletka cienie clinique niebieski lakier ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- kremik niestety właśnie wymieniłam wie nieaktualne może cos jeszcze wybierzesz z wątku bo z twojej listy mam jedynie paletkę inglot pro3, ewentualnie mam AVON maseczka botanicals rewitalizująca kremik Avene Clean - Ac ok. połowy olejek oriflame rozmaryn i herbata zostało ok 40% fluid rozświetlajacy Lirene uzyty raz kolor 104 natural pomadka NYX rea kolorek typowy beż nude - śliczniutka aquolina woda toaletowa różowy grejpfrut z wymianki zostało ok 70% z 150ml bez koreczka troszkę sfatygowany flakonik kosmetyczka clinique w jabłuszka czerwone - dwa razy użyta słodziutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz na liście nowe szampony, żele pod prysznic - mam to w wątku ![]() Poza wątkiem mam męski balsam po goleniu, owocowe herbaty i słodziki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
mam go poza wątkiem bo mój obecny już się prawie skończył a co bym za niego mogła dostać gdybym go chciała Ci oddac?
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
to jeszcze raz, moze cos u mnie za paletke cieni clinique?
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
może coś za któryś:
Artdeco mineral loose powder ok 3/4 opak Shiseido sun protection compact foundation nr SP 40, kolor wpadajacy w żółty do średniej karnacji, użyty kilka razy,bardzo dobrze matuje - to podkład tak? kryjący? ![]() Puder prasowany the body shop odcien 05 jak nowy uzyłam ze 4 razy otwarty 2 tyg temu - czy ten odcień jest ciemny czy jasny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic .
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a więc tak - JLO myślę, że jest ponad 30 ml, może nawet bliżej 40, bo szyjka jest cieniutka od góry, a teraz jak ją porządniej oglądam, to widzę, że na denku ma taką dziurkę, przez którą można zobaczyć płyn, gdy weźmiemy flakonik do góry nogami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.