![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Malutka wymianka. :)
NIEAKTUALNE!
Zakładam ten wątek, ponieważ pałęta mi się kilka drobnych kosmetyków, a może komuś się przydadzą. ![]() ![]() Wysłać mogę dopiero za tydzień we wtorek. ![]() Na zdjęciach są też inne kosmetyki, które już wymieniła, dlatego przepraszam. ![]() Oczywiście, jeśli macie coś z mojej wish to oferuje także rzeczy z wątku ciuchowego i książkowego. Zapraszam! ![]() NAJCHĘTNIEJ WYMIENIĘ SIĘ ZA:
Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-04-12 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Malutka wymianka. :)
Sleek Line, Profesional Balsam Hair, Repair&shine, with proteins silk - balsam do włosów z jedwabiem, litrowy!!, ważny do października 2011
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jaka ilość jest tych dwóch rzeczy? Garnier Fructis, odżywka wzmacniająca, nutri odbudowa. Ważna do 06.2012.
L'oreal elseve, re-nutrition, odżywka w remie, regenerujące mleczko królewskie. Data ważności: 09.2011.
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witaj, mam:
Joko Exclusive Eyeshadow Base - Ekskluzywna baza pod cienie do powiek 5ml-nowa-02.2012 za Sleek Line, Profesional Balsam Hair, Repair&shine, with proteins silk - balsam do włosów z jedwabiem, litrowy!!, ważny do października 2011 - Oddam go komuś z Łodzi, a wyślę za coś z wish. ? ![]() pozdrawiam
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hah, no ale bez przesady. masz może coś jeszcze z mojej wish? Mimo tego, ze potrzebuję bazy to litrowa odżywka za bazę nie bardzo mi się opłaca.
Nie wiem, gdzie tu przesada... ilościowo może...., ale wartoscią na pewno nie Moja baza koszkuje ok. 20zł, Twoj balsam ok 15zł..... Ale po to się negocjuje.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
jest może ziaja ?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej, pytałaś u mnie o Łysiaka, za książki z przepisami podziękuję ale chętnie oddam książkę za L'oreal elseve re-nutrition. Co Ty na to?
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
zdjęcie
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
chętnie oddam obie rzeczy za książki chmielewskiej
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, nic nie znalazłam..
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
emolium nieatualny, brązer aktualny+mam gdzieś bloker ziaji , chyba nawet nowy, bądz uzyty raz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
mam bazę tylko w użyciu
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
napisałam że w użyciu więc nie na wymianę
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana za Embrace Her Intense widzę balsam do włosów z jedwabiem i plastry do depilacji ciała i ewentualnie waniliowy balsam do ust, ale powiedz mi kiedy był kupowany bo bez daty ważności muszę znać szczegóły; ile jest otwarty, jest w pędzelku,gąbeczce czy nakłada się go paluchem?
![]() Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489052 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
tak, jestem nadal chętna
![]() |
#19 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Widziałam ten balsamik w Naturze i już wiem o co chodzi
![]() Tyle że jest on malutki i kosztuje niecałe 4zł :P Za puder niestety nic bo potrzebuje innego w zamian a u Cb niestety z pudrów nic nie widzę dla siebie ![]() Ale za Embrace Intense Her jak najbardziej nawet mogłabym Ci dorzucić ze 2 mydełka jeśli byłabyś chętna ![]() Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489052 ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Kochana ale ja mam 2 pudry bo swój i siostry ... Ale za ten drugi szukam konkretu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
No niestety nic nie znalazłam
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tylo
Sleek Line, Profesional Balsam Hair, Repair&shine, with proteins silk - balsam do włosów z jedwabiem, litrowy!!, ważny do października 2011 - Oddam go komuś z Łodzi, a wyślę za coś z wish. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za balsam litrowy do włosów ??
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Dokładka u mnie, zajrzyj
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.