|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
expresowy - ekoskórka czarna xs/s TYLKO za inną czarną ekoskórke s/m oraz pendrive
Do wymiany mam ekoskórke, załozona tylko kilka razy - jak nowa, rozmiar z metki s, ale to jest takie xs/s, wymieniam bo nieco mi sie przytyło - dopinam sie cudem w biuscie ale śmiesznie to wyglada;p
wymienie TYLKO za inna, czarna ekoskórke, w stanie idealnym w rozmiarze duzego s lub małej m. mam tez czarny pendrive 120 mb, chetnie wymienie razem z eko, jak cos za niego dorzucisz, ale moge tez osobno. ZASADY: - nie robie fotki na sobie, mam tyle na glowie, ze nie mam zwyczajnie jak ![]() - masz mniej niz 20 przekupek - wysylasz 1, ja mam tutaj od daawna watek i duzo przekupek, ale nie chce, zeby był zamkniety przez to ze załozylam szybkowatek jako 2 aktualny, dlatego wystawiam szybkowatek z konta kuzynki. (moge udowodnic wiarygodnosc tego przy wymianie ![]() - nie zatajam stanu rzeczy, wymagam tego samego - ja odp u Ciebie, Ty u mnie ![]() ZAPRASZAM |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: expresowy - ekoskórka czarna xs/s TYLKO za inną czarną ekoskórke s/m oraz pendr
ja mam skórkę zajrzyj do watku parka i eko
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: expresowy - ekoskórka czarna xs/s TYLKO za inną czarną ekoskórke s/m oraz pendr
Droga HotterThanFire, jeszcze jeden taki występ i bez zastanowienia dostaniesz bana stałego.
Przy okazji kuzynka też. System wykrył klona (nie jedengo), wymiana z dwóch kont skutkuje banem stałym. Masz ostatnią szanse zeby przeczytac regulamin forum, kolejnej nie będzie, a ja będę Cie miala na oku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.