![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wątek męski Barbour, Lacoste, Tommy, Versace
ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post27379639 zamykam UWAGA! Z POWODU POŁĄCZENIA DWÓCH WĄTKÓW W JEDEN PROSZĘ CZYTAĆ KOLEJNE POSTY, BO ZDJĘCIA KOSMETYKÓW I DAMSKICH RZECZY SPADŁY NIŻEJ post #12 i kolejne . UWAGA!!! 1. NIE SZUKAM CIUCHÓW, PROSZĘ, NIE PROPONUJ MI UBRAŃ! Swoje ciuchy wymieniam na kosmetyki i rzeczy które ewentualnie u Ciebie wypatrzę. 2. Zdjęcia ubrań w większości nie oddały ich prawdziwego wyglądu ponieważ nie dysponuję dobrym sprzętem zapewniam że ciuchy są ładniejsze - trzeba używać wyobraźni 3. Czasem zapomnę czegoś uwzględnić na zdjęciach, z kolei na fotkach czasem wciąż mam rzeczy już wymienione, dlatego trzeba niestety dokładnie przejrzeć mój wątek i pytać 4. Poza wątkiem z ciuchów mam jeszcze dużo rzeczy min. letnie rzeczy. spodnie lniane w róznych kolorach, topy i spodnie na fitness rozmiar XS/S SZUKAM: 1. Perfumy YSL Elle Intense 2. Perfumy męskie Chanel Egoiste 3. Givenchy pryzmy wiosna 2011 do twarzy oraz do powiek 4. Cień do powiek Bourjois Beige Ambre NUMER 62 5. Lierac Aqua D+ krem oraz krem tonujący 6. Kosmetyki do cienkich włosów 7. Benefit korektor Stay don't stray 8. Dior Addict granatowy /na zapas/ 9. Krem DUCRAY Melascreen Eclat 10. Guerlain Acqua Allegoria Grosellina 11. Wcierki Loxon, Alpicort i podobne 12. Karta Multisport Benefit - jedna lub dwie sztuki w dobrej cenie 13. Kasetka na moduły Fred Farugia 14. Elementy do manicure hybrydowego Shellac 15. Lalique Amethyst 16. Benefit baza minimalizująca pory 17. Cement Kerastase (Anti-Usure) 18. Puder sypki Vichy Dermablend biały (bezbarwny) 19. Przydadzą mi się także: rajstopy w sprayu, żele pod prysznic, masła do ciała 20. Przygarnę też Nanogen sredni/ciemny blond 21. Serum goldwell do cienkich włosów o takie: http://www.ceneo.pl/10847428 22. Pisak do korygowania manicure 23. Thalgo algi mikronizowane + plasmalg gel 24. Filmy Dr House sezony od 3; "Dzień Świra" 25. WAX najlepiej wersja pomarańczowa dla blondynek, ale może być też zwykły lub L'Biotica 26. Boss Orange 27. Perfumy Demeter - obecnie Lilly of the Valley oraz Lilac, ale można kusić też innymi. 28. Paragony za produkty La Roche Posay (uczestniczę w programie lojalnościowym) 29. Żel pod maskę algową np. Ziaja, Norel, Thalgo 30. Lakier do paznokci w kolorze marchewki / mandarynki nie perła! 31. Fajne gry na Playstation 3 32. Inneov Cellulit, Capivit Włosy, Relastane 33. Acetonowy zmywacz do usuwania resztek żelu 34. Żele i suplementy do opuchniętych nóg np. Aescin 35. Maseczka Nuxe "3 róże" 36. Cetaphil żel do mycia 37. Krem LRP Active C 38. Kremy przeciwzmarszczkowe 50+ 39. Odżywka do paznokci HEROME 40. Puder sypki No color Sally Hansen 41. Wody termalne - małe i duże MAM: - Emanuel Ungaro Apparition 20-25 ml /90 ml - TYLKO ZA COŚ Z WISH - Flowerbomb Extreme z wymianki 40/50 ml - TYLKO ZA ZAPACHY Z WISH DOKŁADKA Princess Vera Wang - opis niżej w drugim poście - Yves Rocher połowa dużego flakonu zapachu MORELI - limitowana seria - Pędzelek Clinique od pudru (z wymianki) - Kredka Lancome śliwkowa (z wymianki, widać że prawie nieużywana) - Kredka jasny brąz Chanel z wymianki MASKI - Peeling BanDi enzymatyczny drożdżowy - nowy w kartoniku, dopiero co kupiony ODDAM ZA COŚ FAJNEGO, jeśli nie sama zużyję - Maska Ziaja PRO ekspresowy liftting & rozświetlenie - zostało ok. 70%, możliwa także odlewka - Maska Ziaja PRO uspokajająca - zostało 70% TYLKO odlewka - Maska algi mikronizowane zapach borówki rozświetlające - tylko odsypka (wszystkie maski były kupione na początku marca 2011) - Glinka biała Argiletz - na zdjęciu MAKIJAŻ: DOKŁADKA - puder sypki żółty Clinique Redness Solutions, z wymianki w której otrzymałam same praktycznie nowe, zadbane kosmetyki więc o jakość się nie martwię- mogę oddać połowę, chyba że za Dermablend, wtedy całość - baza pod cienie Art Deco, kupiona i otwarta w okolicach Bożego Narodzenia, zostało ok. 40 % - Korektor pod oczy Clinique Airbrush kolor 04 Natural Fair - z wymianki, według zapewnień właścicielki użyty kilka razy - KRYOLAN - nowy szary matowy liner (bez drobinek), nówka, kupiłam pod koniec lutego na targach, użyłam raz ale nie podszedł mi, nie ma tylko kartonika SUPER DLA JASNEJ CHŁODNEJ BLONDYNKI! - Poczwórne cienie Guerlain (fiolety) Ombres Eclat 4 Couleurs, Touche de Lilas 292, zużycie minimalne (użyte może 2 razy), ułamany koniuszek pacynki - cień ART DECO lekko połyskujący półmat cielisty brąz ( tester) - Fred Farugia balsam nabłyszczający do ust - kolor 08 cielisty beż (nude) z minimalnymi drobinkami użyty ok 10 razy - Poczwórne cienie Maybelline kupione w Kanadzie, 50 Sunlit Bronze, zużycie minimalne (użyte od 2 do 4 razy) - Benefit żółty korektor Lemon Aid zużycie ok. 10% (max. 15%) - Benefit cień w kremie kolor ecru "tattle tale" - Eyeliner Sephora czarny, kupiony na Sylwestra, użyty 2-3 razy, praktycznie jak nowy. -Cień do powiek Sephora brąz / beż z brokatem – użyty max 5 razy - Kredka Sephora kolor chabrowy / kobaltowy/ electric blue - nieużywana - Cień Sephora - kolor ten sam, mat, nieużywany (kupiłam je na imprezę ale zmieniłam koncepcję makijażu) - błyszczyk Sephora nr 11 pin up pink - landrynkowy róż bez drobinek, użyty raz dla sprawdzenia koloru, częściowo ma jeszcze folię - ODDAM ZA COŚ Z WISH - Rozświetlacz - bronzer w kremie Sephora w metalowym breloku z edycji limitowanej – chłodny beż - Pyłek Sephora w kolorze perłowym / ecru, użyty może 3 razy, na powieki lub do ciała - Zielony korektor w pędzelku Avene zużycie ok. 10-15% - Szminka YSL w kolorze stosunkowo ciepłej, intensywnej czerwieni Rouge Pur 120 – zapewne po terminie ale trzymana przez cały czas w lodówce - używałam tylko na wielkie wyjścia - Spore miniatury cieni Lancome - brak jednego cienia, został złotawy oraz dwa matowe brązy (dobre do brwi) - stan taki sobie, ułamane wieczko więc dorzucę do wymianki - Puder sypki transparentny Estee Lauder Lucidity (stoi u mnie długo ale nic się z nim nie dzieje, sama używam, mogę oddać ok. 1/4 opakowania może być w oryginalnym pudełku, odsypkę zostawię sobie) jest super wydajny. - Dokładka - błyszczyk Margaret Astor Shine Deluxe użyty może max 2 razy, kupiony w lutym w Super Pharmie, niestety przy zdejmowaniu naklejki z ceną zdjęłam część srebrnej farby z zakrętki - patrz foto. Kolor Soft amber - cielisty z połyskiem, na zdjęciu u mnie wygląda na pomarańcz, ale jest jasno złotawy, beżowy, bursztynowy właśnie DOKŁADKA - Cień Wet'n'Wild kolor Cherub 256A - zużycie praktycznie żadne, lekko perłowy delikatny jasny róż (zdjęcie niżej) PIELĘGNACJA - Soraya krem regenerujący po opalaniu do twarzy - ok. 3/4 opakowania - 1,5 l Duży fryzjerski szampon L'Oreal do włosów cienkich, nadający objętość L'Oreal Nature Abondance de Cacao (duża butla z pompką) - tylko odbiór w Warszawie, zużycie max 15-20% za coś fajnego mogę zrobić odlewkę 250 lub 0,5 l ( dwa razy więcej niż standardowy szampon). - Henna do rzęs Refectocil kolor granatowa czerń – kupiona pod koniec lutego, użyta raz, z nowiutkim kartonikiem. Na rzęsach daje kolor który określiłabym jako stalowy. - Pędzel do podkładu Estee Lauder użyty raz, jednak nie umiem nakładać podkładu pędzlem. Wyprany i zdezynfekowany płynem. Naturalne włosie. DOKŁADKA: Essie Vermillionaire opis niżej RZECZY KTÓRYCH UŻYWAM, A WIĘC WYMIENIĘ ZA COŚ EKSTRA: - NAJCHĘTNIEJ NA WISH - Czarna torebka "nerka" Lacoste - oryginał ze sklepu stan idealny najchętniej na perfumy z Wish - Torba plażowo - zakupowa Ralph Lauren stan bdb - rozświetlający korektor Smashbox Photo Op Undeer Eye Brightener - zostało około 60% - rozświetlający korektor Benefit Ooh La Lift - zostało około 70% - Brązer w kremie Smashbox O'Bronze (zostało około 60%) - - REZERWACJA - Baza rozświetlająca Benefit That Gal około połowy - Lakier INGLOT w modnym błotnym kolorze (kawa z mlekiem) nr 973 - nowy użyty 3 razy, ma jakieś 2 miesiące Dokładam zestaw do Frenchu H&M - zupełnie przyzwoita trwałość, użyłam dwa razy, kupiony w lutym. Fotki na życzenie. INNE Oldschoolowy ZEGAREK TIMEX 80 BIAŁY ( w Polsce praktycznie niedostępny) ten: http://www.monkeyswag.co.uk/white-ca...x-80-302-p.asp (zapłaciłam 300 zł) Biżuteria marynarska (koło sternika, [COLOR="silver"] River Island Półfabrykaty do robienia biżuterii DOKŁADKA: Spinka Bumpits, kolor dla blondynek http://www.youtube.com/watch?v=EHPYPOo-oDQ Dokładam też jako drobiazg brokaty - zielony, fiolet, ciemny brąz i jasny brąz złotawy GRA na PS3 Pro Evolution Soccer 2011 (ponoć hit) Dwie wejściówki do luksusowego fitness klubu Holmes Place, nie wpisano daty więc rozumiem że bezterminowe, trzeba by zadzwonić do recepcji. Filmy DVD (kupione w wypożyczalni oraz z gazet): 1) TERMINATOR 1 nowy nieoglądany 2) KUMPLE NA ZABÓJ 3) JACKIE BROWN (TARANTINO) 4) DETEKTYW MONK - KILKA ODCINKÓW 5) MIASTO ŚLEPCÓW 6) MĄŻ FRYZJERKI 7) KORALINA SZUKAM: DR HOUSE od sezonu 3 wzwyż, nie musi być w pudełkach itp. byle działały i miały polską wersję. Mam też wszystkie filmy Tarantino oraz pełną, zafoliowaną kolekcję wszystkich filmów Jarmuscha - oddam za coś naprawdę fajnego. Mam także oryginalne używane gry komputerowe: 1) Fahrenheit 2) Sim City 4 3) Glory of Roman Empire 4) Tropico 3 5) SPORE - dla dzieci 6) dodatek do SPORE "Smieszne i straszne" - nówka w folii 7) Civilization IV PRÓBKI UWAGA! Dokładam b. dużo próbek Iwostin - Capillin, Capillin SPF, (nawet 28 ml), Purritin Filtry +30 i +50 Iwostin Solerin, SVR, Avene Iwostin Sensitia kremy tłuste i półtłuste Nie będę wypisywać tutaj wszystkich ale mam min. 60 ml toniku Normaderm, Iwostin Purritin, demakijaż, 3 kroki Clinique, różne kremy do cery naczynkowej Vichy Aqualia - różne rodzaje Dermika - Hypoalergica i Nawilżanie - rózne rodzaje, podkłady Clinique, Hydraphase Intense Legere LRP - kilkanaście sztuk czyli ok. 30 ml Wszystkie rzeczy pochodzą z warszawskich sklepów - żadnej Turcji i Allegro! W ramach porządków postanowiłam się pozbyć rzeczy mojej drugiej połowy ![]() Ostatnio schudł drastycznie więc mamy masę ciuchów, a że jest raczej wybredny są to rzeczy praktycznie niezniszczone i markowe ![]() Na początek - sławna pikowana kurtka Barbour w której biega min. książę Karol ![]() Wymienię tylko na coś ekstra najchętniej na perfumy z wishlisty. Cena kurtki wynosiła prawie 500 zł, była noszona przez ok. 2 miesiące, jest w bardzo dobrym stanie. Dżinsy Tommy Hilfiger - praktycznie nie noszone Nerka Lacoste - unisex, stan bdb - najchętniej na coś z listy Białe polo Lacoste - niby ma być to rozmiar 4 (czyli M/L) ale była to limitowana kolekcja slim fit koszulka jest krótsza więc moim zdaniem to S-ka, jest trochę podniszczona więc dorzucę do czegoś większego. - Dresy Nike - rozmiar M ale w rzeczywistości raczej L, noszone dosłownie kilka razy - Swetry 100% wełny Springfield i Benetton, stan bdb+ ; Springfieldy niebieski i beżowy - rozmiar z metki "S" pasują także na "M", Benetton brązowy "L". - próbki męskie (na zdjęciu obok dwóch wejść do siłowni Holmes Place) - inne drobiazgi - na dokładkę Ponadto znajdą się: rakiety do squasha, jakieś krawaty, a może i garnitury, jakieś męskie próbki także ![]() Zapraszam poniżej - tam znajdziecie także wishlistę. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-06-08 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wątek męski Barbour, Lacoste, Tommy, Versace
Dokładam:
grę na Playstaion 3 Pro Evolution Soccer 2011 na PS3 Buty do squasha ARTEGO r. 43, posiadają ślady zużycia podczas gry, ale były noszone kilka razy, początkującemu graczowi jeszcze posłużą - DOKŁADAM Perfumy Princess Vera Wang, 100 ml, EDT. Otwarte kilka miesięcy temu, ubytek jak na zdjęciu- może 1 cm od oryginalnej zawartości. Oryginalne, kupione w Sephorze. Dla wielbicielek słodkich i niebanalnych zapachów, bardzo ciasteczkowy ![]() W oryginalnym pudełku, jak do każdej Princess dołączona "złota" obrączka wysadzana fioletowymi kamyczkami (na zdjęciu widoczna tuż pod koroną). Perfumy należą do mojej koleżanki, dlatego wymianki łączone z innym moim produktem za jeden Twój niestety odpadają. Koleżanka chce wymienić tylko za inny zapach Lakier Essie Vermillionaire 726 - kupiony w marcu, użyty 2 razy, zdjęcie oddaje realny kolor - bardzo wyrazisty, ciemny pomarańcz Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-05-25 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
!!!!!!!!!!!!!!!!KOSMETYKI NIŻEJ POST #12 i dalsze!!!!!!!!!!!!!
Damskie buty rozmiar 35 i 36: 1. Balerinki złote rozmiar 35 a'la baletki - nosiłam tylko raz po domu, niestety kupiłam przez internet i okazały się za wąskie, są praktycznie nowe 2. Baleriny srebrne z kamieniami - rozmiar realny moim zdaniem 35/36 ALDO, noszone dosłownie raz, wypadł jeden z kamieni polecałabym wszystkie kamienie wkleić na kropelkę przed założeniem bo kamyki są włożone na takie zagięte haczyki które nie trzymają. Mam drugą parę w innym kolorze, kamyki wypadały więc potraktowałam je klejem i teraz wszystko jest OK. 3. Baleriny RIVER ISLAND imitacja zamszu, nienoszone, tylko mierzone rozmiar UK3 czyli niby 36, ale raczej małe 36 ponieważ mają gumkę można nosić mając rozmiar 35 4. Japonki Pompea różowo -czerwone z materiałową kokardką rozmiar 36, NOWE Z METKĄ PAPIEROWĄ 5. Japonki Benetton Playlife żółte rozmiar 37 (pasują na 36), noszone raz po domu. 6. Sandały rozmiar 36 z koralikami - oddam za coś naprawdę fajnego, stan bdb+ 7. Sandały ze skórzaną wkładką, skóra eko, kokardka - rozm 36 stan bdb+, prawie nie noszone, pasują też na 35 8. Saszetka beżowa na szyję na dokumenty, klucze, itp - w opakowaniu 9. Saszetka na smakołyki do treningów z psem - zakładana na pasek, praktycznie nie używana 7. Opaski : dwie plastikowe HM pochodzą z większego zestawu, te kolory są mi zbędne, jedna saszetka z imitacji skóry HM kolor karmelowy 8. Koraliki jasno i ciemno złote (brązowe) 9. Buty sportowe Cropp skóra r. 36, noszone kilka razy, stan idealny 10. Portfel w kolorze karmelowym, kupiłam jako Ralph Lauren, ale na ebayu więc za autentyczność nie ręczę (za świadczyła wysyłka z USA oraz spory koszt ale jak to na ebayu...), portel jest w średnim stanie posiada pewne odbarwienia widoczne na zdjęciu - nie będę wybredna Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-05-27 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kochana, spodnie NIKE leżą obok spodni dżinsowych Tommy na zdjęciu, to są zwykłe dresy. Bluzy do nich nie było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Flowerbomb Versace Ungaro maseczki PRO kolorówka ciuchyXS/S min. nieużywane TIMEX80..
ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post27379639 MAM: - Emanuel Ungaro Apparition 20-25 ml /90 ml - TYLKO ZA COŚ Z WISH - Flowerbomb Extreme z wymianki 40/50 ml - TYLKO ZA ZAPACHY Z WISH - Yves Rocher połowa dużego flakonu zapachu MORELI - limitowana seria - Pędzelek Clinique od pudru (z wymianki) - Kredka Lancome śliwkowa (z wymianki, widać że prawie nieużywana) - Kredka jasny brąz Chanel z wymianki MASKI - Peeling BanDi enzymatyczny drożdżowy - nowy w kartoniku, dopiero co kupiony ODDAM ZA COŚ FAJNEGO, jeśli nie sama zużyję ![]() - Maska Ziaja PRO ekspresowy liftting & rozświetlenie - zostało ok. 70%, możliwa także odlewka - Maska Ziaja PRO uspokajająca - zostało 70% TYLKO odlewka - Maska algi mikronizowane zapach borówki rozświetlające - tylko odsypka (wszystkie maski były kupione na początku marca 2011) - Glinka biała Argiletz - na zdjęciu MAKIJAŻ: DOKŁADKA - puder sypki żółty Clinique Redness Solutions, z wymianki w której otrzymałam same praktycznie nowe, zadbane kosmetyki więc o jakość się nie martwię- mogę oddać połowę, chyba że za Dermablend, wtedy całość - baza pod cienie Art Deco, kupiona i otwarta w okolicach Bożego Narodzenia, zostało ok. 40 % - Korektor pod oczy Clinique Airbrush kolor 04 Natural Fair - z wymianki, według zapewnień właścicielki użyty kilka razy - KRYOLAN - nowy szary matowy liner (bez drobinek), nówka, kupiłam pod koniec lutego na targach, użyłam raz ale nie podszedł mi, nie ma tylko kartonika SUPER DLA JASNEJ CHŁODNEJ BLONDYNKI! - Poczwórne cienie Guerlain (fiolety) Ombres Eclat 4 Couleurs, Touche de Lilas 292, zużycie minimalne (użyte może 2 razy), ułamany koniuszek pacynki - cień ART DECO lekko połyskujący cielisty brąz ( tester) - Fred Farugia balsam nabłyszczający do ust - kolor 08 cielisty beż z minimalnymi drobinkami użyty ok 10 razy - Poczwórne cienie Maybelline kupione w Kanadzie, 50 Sunlit Bronze, zużycie minimalne (użyte od 2 do 4 razy) - Pigment rozświetlający MAC kolor MELON (złoto - różowy pyłek), zużycie minimalne - Benefit żółty korektor Lemon Aid zużycie ok. 10% (max. 15%) - Benefit cień w kremie kolor ecru "tattle tale" - Eyeliner Sephora czarny, kupiony na Sylwestra, użyty 2-3 razy, praktycznie jak nowy. - Kredka Sephora fiolet perłowy, użyta 2 razy -Cień do powiek Sephora brąz / beż z brokatem – użyty max 5 razy - Kredka Sephora kolor chabrowy / kobaltowy/ electric blue - nieużywana - Cień Sephora - kolor ten sam, mat, nieużywany (kupiłam je na imprezę ale zmieniłam koncepcję makijażu) - Rozświetlacz - bronzer w kremie Sephora w metalowym breloku z edycji limitowanej – chłodny beż - Pyłek Sephora w kolorze perłowym / ecru, użyty może 3 razy, na powieki lub do ciała - Zielony korektor w pędzelku Avene zużycie ok. 10-15% - Szminka YSL w kolorze stosunkowo ciepłej, intensywnej czerwieni Rouge Pur 120 – zapewne po terminie ale trzymana przez cały czas w lodówce - używałam tylko na wielkie wyjścia - Spore miniatury cieni Lancome - brak jednego cienia, został złotawy oraz dwa matowe brązy (dobre do brwi) - stan taki sobie, ułamane wieczko więc dorzucę do wymianki -Lakier podkładowo nawierzchniowy Double Duty Sally Hansen - ok 65-70%, przestałam używać bo mam żelowe paznokcie - Puder sypki transparentny Estee Lauder Lucidity (stoi u mnie długo ale nic się z nim nie dzieje, sama używam, mogę oddać ok. 1/4 opakowania może być w oryginalnym pudełku, odsypkę zostawię sobie) jest super wydajny. - Dokładka - puder żółty Clinique - Dokładka - błyszczyk Margaret Astor Shine Deluxe użyty może max 2 razy, kupiony w lutym w Super Pharmie, niestety przy zdejmowaniu naklejki z ceną zdjęłam część srebrnej farby z zakrętki - patrz foto. Kolor Soft amber - cielisty z połyskiem, na zdjęciu u mnie wygląda na pomarańcz, ale jest jasno złotawy, beżowy, bursztynowy właśnie PIELĘGNACJA - Soraya krem regenerujący po opalaniu do twarzy - ok. 3/4 opakowania - 1,5 l Duży fryzjerski szampon L'Oreal do włosów cienkich, nadający objętość L'Oreal Nature Abondance de Cacao (duża butla z pompką) - tylko odbiór w Warszawie, zużycie max 15-20% za coś fajnego mogę zrobić odlewkę 250 lub 0,5 l ( dwa razy więcej niż standardowy szampon). - Henna do rzęs Refectocil kolor granatowa czerń – kupiona pod koniec lutego, użyta raz, z nowiutkim kartonikiem. Na rzęsach daje kolor który określiłabym jako stalowy. - Pędzel do podkładu Estee Lauder użyty raz, jednak nie umiem nakładać podkładu pędzlem. Wyprany i zdezynfekowany płynem. Naturalne włosie. RZECZY KTÓRYCH UŻYWAM, A WIĘC WYMIENIĘ ZA COŚ EKSTRA: - NAJCHĘTNIEJ NA WISH - Czarna torebka "nerka" Lacoste - oryginał ze sklepu stan idealny najchętniej na perfumy z Wish - Torba plażowo - zakupowa Ralph Lauren stan bdb - rozświetlający korektor Smashbox Photo Op Undeer Eye Brightener - zostało około 60% - rozświetlający korektor Benefit Ooh La Lift - zostało około 70% - Brązer w kremie Smashbox O'Bronze (zostało około 60%) - - REZERWACJA - Baza rozświetlająca Benefit That Gal około połowy - Lakier INGLOT w modnym błotnym kolorze (kawa z mlekiem) nr 973 - nowy użyty 3 razy, ma jakieś 2 miesiące Dokładam zestaw do Frenchu H&M - zupełnie przyzwoita trwałość, użyłam dwa razy, kupiony w lutym. Fotki na życzenie. INNE Oldschoolowy ZEGAREK TIMEX 80 BIAŁY ( w Polsce praktycznie niedostępny) ten: http://www.monkeyswag.co.uk/white-ca...x-80-302-p.asp (zapłaciłam 300 zł) Biżuteria marynarska (koło sternika, [COLOR="silver"] River Island Półfabrykaty do robienia biżuterii DOKŁADKA: Spinka Bumpits, kolor dla blondynek http://www.youtube.com/watch?v=EHPYPOo-oDQ Dokładam też jako drobiazg brokaty - zielony, fiolet, ciemny brąz i jasny brąz złotawy GRA na PS3 Pro Evolution Soccer 2011 (ponoć hit) Dwie wejściówki do Holmes Place, nie wpisano daty więc rozumiem że bezterminowe, trzeba by zadzwonić do recepcji. - Filmy DVD (kupione w wypożyczalni oraz z gazet): 1) TERMINATOR 1 nowy nieoglądany 2) KUMPLE NA ZABÓJ 3) JACKIE BROWN (TARANTINO) 4) DETEKTYW MONK - KILKA ODCINKÓW 5) MIASTO ŚLEPCÓW 6) MĄŻ FRYZJERKI 7) KORALINA SZUKAM: DR HOUSE od sezonu 3 wzwyż, nie musi być w pudełkach itp. byle działały i miały polską wersję. Mam też wszystkie filmy Tarantino oraz pełną, zafoliowaną kolekcję wszystkich filmów Jarmuscha - oddam za coś naprawdę fajnego. Mam także oryginalne używane gry komputerowe: 1) Fahrenheit 2) Sim City 4 3) Glory of Roman Empire 4) Tropico 3 5) SPORE - dla dzieci 6) dodatek do SPORE "Smieszne i straszne" - nówka w folii 7) Civilization IV PRÓBKI UWAGA! Dokładam b. dużo próbek Iwostin - Capillin, Capillin SPF, (nawet 28 ml), Purritin Filtry +30 i +50 Iwostin Solerin, SVR, Avene Emolium krem specjalny - kilka szt. - NIE MA Iwostin Sensitia kremy tłuste i półtłuste Nie będę wypisywać tutaj wszystkich ale mam min. 60 ml toniku Normaderm, Owostion Purritin, demakijaż, 3 kroki Clinique, różne kremy do cery naczynkowej Vichy Aqualia - różne rodzaje Dermika - Hypoalergica i Nawilżanie - rózne rodzaje, podkłady Clinique, Hydraphase Intense Legere LRP - kilkanaście sztuk Balsam do ciała Hugo Boss Deep Red (na zdjęciu obok próbek) - nieużywany 75 ml Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-06-08 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flowerbomb Versace Ungaro maseczki PRO kolorówka ciuchyXS/S min. nieużywane TIM
- Kolczyki przeróżne ( niektóre już wymienione)
- Bransolety i naszyjniki z PROMODU - w większości w ogóle nie noszone, min. 3 szmaragdowe, 3 błękitne, 3 kobaltowe - pokryte włóczką. - Naszyjnik szary Promod nienoszony - Bransolety decoupage z obrazem, "nie dotykać, niewypał", żółta bransoleta drewniana, plastikowa lakierowana kwadratowa - Henna opisana wyżej, szampon też - Kopertówki - jak na zdjęciu każda użyta raz albo dwa - Nerka i Ralph opisane wyżej - "Chlebak" Ralph Lauren z USA stan średni - Torebka z biglem spora - wymieniona - Torebka z imitacji zamszu fiolet stan bdb - Koszyk SOLAR stan db/bdb, do ręki, nieduży Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-05-26 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Flowerbomb Versace Ungaro maseczki PRO kolorówka ciuchyXS/S min. nieużywane TIM
- Płaszczyk VERO MODA czekoladowy NOWY Z METKAMI XS (za coś ekstra) cienki, na teraz (na metce wciąż jest cena 189 zł)
Na zdjęciu wyszły jakieś paski, płaszcz nie jest w paski, choc taka jest faktura maetriału, ale widać ją dopiero z bardzo bliska i przy mocniejszym świetle. - ZARA kurtka lekko ocieplana, cienka czarna z brązem - XS (UWAGA! W kurtce często psuje się suwak, można zapiąć na zatrzaski - dlatego oddam nawet za coś mniejszej wartości) - ZARA cienki płaszczyk bawełniany ecru z brązowymi guzikami rozmiar z metki M w rzeczywistości pasuje na S a nawet XS/S; stan idealny - tylko za coś ekstra! - skarpetki kabaretki brązowe nowe nieużywane - szpilki ZARA 36 czarne satynowe miałam je na sobie może raz góra dwa - peep toe brązowe skóra, noszą ślady zużycia więc oddam za coś niewielkiego, r. 35 - trampki CONVERSE z kolekcji The Who, r. 36 - bluzka marynarska z kokardą na plecach r. S noszona 2 razy - koszulka z Gremlinem - stan bdb, XS - koszulka marynarska z krótkim rękawem, dłuższa - r S/M. stan db+ - złota marynarka z aksamitu VERO MODA (kosztowała prawie 300 zł, stan bdb) - pasująca do marynarki koszula TARANKO z kokardą stan bdb, S - ZARA Basic marynarka brązowa r 34/XS stan db Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-04-26 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tu zaczynają się zdjęcia które były robione przy sztucznym świetle i są naprawdę niekorzystne
![]() - Spódnica z kokardą (zdjęcie nie uchwyciło jej prawdziwego uroku, miałam ją na sobie ze 3 razy) - Sweter w romby Tommy Hilfiger (kupiony oczywiście w sklepie) r. 34 - Staniki LA Senza 75D i Intimissimi r. 4 prawie nie noszone - Spodnie Promod r. 36 prane raz w pralni r. 36 - Spodnie ZARA w kratę r. 34 stan db/bdb - Spódnica sztruksowa HM kolor śliwka 34/36 - Baleriny domowe z pomponami r. 35 (małe) - Płaszczyk ZARA r. 34/36 - Spódnica ołówkowa NEXT 34/36 nie noszona ale przewracała się w szafie - Suknia projektu Julii Kwaszkiewicz, tafta r. 34 Estee Lauder transparentny puder sypki Lucidity - puder jak opisałam w wątku jest po terminie, ale sama go używam, została 1/5 - 1/4 opakowania Komplet H&M do frenchu - użyty max 2 razy Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-05-20 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
- Bluzeczka koronkowa - stan raczej średni ale jest bardzo urokliwa, więc może jeszcze komuś posłuży tego lata?
- Spódnica czarna w białe groszki z haftem na dole - r. 34 - Brązowa spódnica sztruksowa w groszki HM 34 - Koszulowa bluzka Sisley - prana 2 razy 34 - Benetton sweter r. 34 - noszony raz, ekstrawagancki krój z bufką na biodrach, dobry do rurek, legginsów itp. 34 - Baleriny satynowe różowe r. 36 noszone raz - Brązowa koszulka HM na fitness 34 - Bolerko AMISU nowe z metką - Bolerko brązowe z cyrkonią r "uniwersalny" - raczej "M" Koszulka na fitness z Decathlonu r. 34/36 Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-05-31 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
- Bluzka czarna w białe groszki PROMOD 36 stan db
- TShirt brązowy ze złotym napisem Cropp r. 34 (mały) - Czarne lakierki skóra eko ze skórzaną wkładką r. 36 noszone 2 razy - Bluzka z wisiorem z imitacji turkusa r. 34/36 - Dżinsy Diesel praktycznie nie noszone (cena w sklepie ok. 400 zł), proste model "CHELA" kolor WASH0070Z, rozm W28 L32 - Fioletowa bluzka (UWAGA ma dekolt na plecach) nie nosiłam jej wcale ale metki zerwałam - Fioletowe buty sportowe Cropp r. 36 noszone ze 3 razy - Koszulka na fitness z Decathlonu r. 34/36 - Srebrny naszyjnik z półfabrykatów (srebrne kostki + kostki z kamienia półszlachetnego - nie pamiętam nazwy) - trzeba by sobie przewlec od nowa bo brakuje przekładek itp. Oddam za coś ekstra gdyż został wykonany z b. kosztownych materiałów. Nowy z metkami sweter zapinany ZARA rozm. S Top Terranova naprawdę mini mini na XS/XXS z jednym ukośnym ramiączkiem kolor cielisty. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-05-20 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
- Koszulka Sisley 34/XS
- Sweterek pomarańczowy rękaw 3/4 - Czarny sweter ZARA na suwak NOWY Z METKAMi cena 89.90 r. 34/36 - Szal ZARA bawełniany pomarańcz, noszony ze dwa razy - Bluzka - tunika Promod 36 - Zielona koszulka z kolorową prasowanką - Torebka z imitacji krokodyla SOLAR stan idealny (użyta 2 razy) - Kalosze brązowe r. 36 - Fioletowy bezrękawnik w romby noszony raz r 34 Półfabrykaty do wyrobu biżuterii, w tym rzemyki, drewniane korale czerwone lakierowane, kilka sztuk szkła weneckiego, cięty agat, lawa brązowa, czarna i biała w różnych kształtach Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-04-26 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
- Yves Rocher połowa dużego flakonu zapachu MORELI - limitowana seria i/lub kremow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
- Skaner Canon, używany ale działa (kupiłam większy)
- skarpetka żółta na I phone'a z imitacji weluru, z logo, lekko zafarbowana od dżinsów (można prać w pralce) - Etui skórzane na telefon HTC - Podkładka gąbkowa pod nadgarstki dla osób korzystających dużo z kompa, używana przez tydzień - Dżinsy rurki: - Czarne Wrangler model LIA W 27 L32 (ja noszę r. 36 czasem 34) - Niebieskie Promod - prane max 2 razy, nie znalazłam metki z rozmiarem ale pewnie 33/36 - Szaro-czarne rurki SISLEY stan bdb/idealny rozmiar włoska 40 (czyli mniej więcej 36). Brązowe topy: z haftem, z napisem Benetton, z koronką, z wyhaftowanymi ptaszkami wiązany - wszystkie w stanie bdb Bluzki z krótkim rękawem - śliwkowa Orsay, noszona może ze 3-4 razy XS/S - Z hamburgerem New Yorker - Benetton UCB r. 34 Paski: - Bokserka w jasnoniebieskie paski Reserved realnie jest to 36- S - Top Benetton bez ramiączek ze sprzączką z cyrkonii - naprawdę piękny ale dość mały XS, uwielbiałam tę bluzkę ale chyba już jestem trochę zbyt dorosła ![]() - Bluzka w paski granatowe r. 34/36 Jeśli chodzi o ciuchy mam ich jeszcze setki, chyba rzeba pytać o konkretne rzeczy bo nie dam rady wstawić wszystkiego ![]() Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-05-20 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, nie zauwazylam ze tylko na kosmetyki sie wymieniasz
Edytowane przez aga_st Czas edycji: 2011-04-25 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1303748885 te po prawej, czarne, oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1303750012
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej,
@nisia, za FB chciałabym coś z wish @majka - dzięki, nie szukam ciuchów ![]() Edytowane przez inecita Czas edycji: 2011-05-19 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie podoba mi się kilka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Hej! Może coś za:
- Flowerbomb Extreme z wymianki 40/50 ml - Zielony korektor w pędzelku Avene zużycie ok. 10-15% Biżuteria marynarska (koło sternika, kotwica) YES Charms (wszystkie kupowane w sklepie w Warszawie) Poza wątkiem mam np MAC rose ole. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
- Yves Rocher połowa dużego flakonu zapachu MORELI - limitowana seria i moze cos z kolorowki?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
pedzel EL cos u mnie ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, póki co nic nie znalazłam będę jeszcze przeglądać.
hotter & sikorka - chętnie bym Wam oddała te drobiazgi ale akurat wymieniłyście własnie te maleństwa które bym chętnie przygarnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.