|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
w czerwcu bardzo sporo. ✂✂✂ ✂✂ ✂✂ ✂✂Hej, jezeli macie coś z mojej listy to dajcie znac.
A konkretnie szukam: - czerwone buty obojętnie jakie, ale nie babcine, szpilki karmelowe/szare/czarne, skorzane kozaki (39/40) i kalosze - noszę rozmiar 42, i takiego szukam, jezeli cos masz to pisz. zdarza sie ze pasują na mnie 40 i 44 w zaleznosci od wymiarów.konkretnie interesują mnie najbardziej:
- dlugie pleciona paski - biustonosze miseczka d-e obwód 80. - srebrną bizuterie, ale coś konkretnego. najchetniej komplety oraz zwykle ciekawe naszyjniki i bransoletki - koszulki męskie, ale tylko nowe r. xl - klocki lego i zabawki dla 4 latka, ciuszki na 110 wzwyz, - ciuszki na malenstwo 62 wzwyz - z kosmetyków: perfumy CK i zapachy kwiatu bzu i konwali dobry balsam nawilzający kosmetyki do włosów ładowarka samochodowa do laptopa asusa aparat cyfrowy lepszy jak 6mpx gruba lokowka i prostownica sprzęty kuchenne Oddam za to wiele, nawet poszukam poza wątekiem! Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2011-09-04 o 10:57 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w czerwcu bardzo sporo. ✂✂✂ ✂✂ ✂✂ ✂✂
u mnie kosmetyki do włosów - Wella, włoska maska do włosów i inne , zapraszam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.