|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szybkowątek - czarna ekoskórka xs/s jak nowa
cos u mnie ?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
;p;p
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- ;p ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ;p ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- ;p;p ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- dziewczyny ja jutro przejrze wasza watki czy cos widze, bo teraz jestem u Tz i tak sobie mam jak
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za nią?
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
oprocz ekoskorki podoba mi sie jeszcze sukienka VS
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
odpisalam
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- ;p ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- upuppu ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- ;p;p ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- ;p; |
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
;ppp
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- ;p ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- ;p;p;p ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- upup ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- ;p ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- ;p;pp;p ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- ;p |
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic w obu wątkach
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
;p
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- ;p ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- p; ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- ;p |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.