|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
sprawdz moją wishlistę - w zamian za kosmetyki oddam torebki ciuchy buty...
Dziewczyny!
Kilka ważnych spraw na początek: Sama nie szukam ciuchów, bo mam w nadmiarze ale chętnie przyjmę kosmetyki i coś z wishlisty. Niestety nie daję rady odpisywać na wszystkie wiadomości, więc jeśli masz do zaoferowania jedynie ubrania za ubrania - nie pisz, bo na pewno nie skuszę się na wymianę ![]() MOJA LISTA POBOŻNYCH ŻYCZEŃ: Za drobnostki szukam także paragonów za produkty La Roche Posay (dermatolog wciągnął mnie do programu lojalnościowego i zbieram paragony żeby dostać miniaturki) 1. Perfumy YSL Elle / Elle Intense 2. Perfumy męskie Chanel Egoiste 3. Givenchy pryzmy wiosna 2011 do twarzy oraz do oczu 4. Cień do powiek Bourjois Beige Ambre NUMER 62 5. Lierac Aqua D+ krem oraz krem tonujący 6. Kosmetyki do cienkich włosów, głownie John Frieda 7. Benefit korektor Stay don't stray 8. Dior Addict granatowy 9. Krem DUCRAY Melascreen Eclat 10. Guerlain Acqua Allegoria Grosellina 11. Guerlain Acqua Allegoria Flora Nymphea 12. Karta Multisport Benefit - jedna lub dwie sztuki w dobrej cenie 13. Kasetka na moduły Fred Farugia 14. Elementy do manicure hybrydowego Shellac 15. Lalique Amethyst 16. Benefit baza minimalizująca pory Zapraszam też do mojego wątku z męskimi rzeczami! Mam sporo rzeczy prócz wystawionych - masz coś z wishlisty lub inne kosmetyki górnopółkowe - PYTAJ na pewno coś znajdę. Mam też sporo spodni rurek dżinsowych rozm. XS/S 34/36 różnych i pewnie jedne bym oddała, ale jako że nie jest to dla mnie jakoś naglące oddam tylko za coś naprawdę fajnego - można proponować coś np. za czarne rurki Lee. Ogólnie prawie nie chodzę w rurkach nie wiem po co ich tyle kupiłam... Mam też dżinsowe rurki Promod noszone może 1-2 razy. Wszystko można negocjować, ale naprawdę za jakiś fajny kosmetyk nowy lub dopiero otwarty, gdyż za rurki Lee zapłaciłam ok 300 zł, za Promod 200 i nie chcę się ich pozbywać za wszelką cenę. UWAGA! Duże rzeczy jak np. płaszcze wymieniam tylko w Warszawie. Przesyłka kurierska w Polsce to ok. 22 zł Pewnie wiele pominęłam (trzeba przyglądać się zdjęciom) ale: BUTY: 1. Balerinki satynowe róż – miałam je na sobie raz, jedyne zniszczenia wynikają z polegiwania w szafie r. 36 2. Szpilki ZARA noszone 2 razy, stan idealny / bdb r.36 3. Sandałki lakierowane rozmiar 36 - stan dobry / bardzo dobry 4. Arcywygodne Fioletowe buty sportowe Cropp Town 36 – noszone dwa razy stan idealny 5 Kalosze brązowe, stan średni - tylko do jakiejś wymianki w Warszawie 6. Balerinki kapciowe rozmiar 35 na mnie za małe, noszone przez 3 dni po domu. Chyba powoli dojrzewam do oddania oryginalnych trampek Converse - granatowe z serii The Who (czerwone i białe elementy) w stanie dobrym rozmiar 36 (UK 3 1/2) - można mnei przekonać do wymianki, zwłaszcza w Warszawie bo trampy są ciężkie UBRANIA: 1. Tunika H&M stan dobry / bdb , XS-S 2. Bolerko AMISU NOWE Z METKAMI XS 3. Torebka SOLAR z wzorem krokodyla , stan idealny 4. Bluzka w kropki PROMOD, stan dobry XS (ale raczej S) 5. Golf PROMOD b. ciepły wełna XS-S ł, stan bdb 6. Czarny trencz długi (za kolano) ZARA – stan bdb; - XS-S, 7. Dżinsy Diesel W28 L32 (rozmiar 36, biodrówki proste) – noszone 2 razy 8. Spodnie na fitness AMISU stan db/bdb (XS-S) 9. Bluzka na Fitness H&M 34/35 10. Bluzka na Fitness Decathlon – Domyos (stan bdb) 11. Bluzka fioletowa (nigdy nie noszona bez metek), brązowa z wisiorem (stan db) 12. Koszulki Benetton UCB oraz Sisley (stan bdb) 13. Bluzeczka zielona (stan db) 14. Kurtka puchowa NIKE, czarna krótka z futerkiem – 70 zł, bardzo ciepła 80% puch, 20% pierze! 15. Krótki płaszczyk ZARA w kolorze czekolady z dużym kołnierzem (kupiony za 270 zł i prawie nie noszony) 16. Złota aksamitna marynarka VERO MODA - z bluzką w złote pasy wiązaną na kokardę , sztruksami HM beżowymi , wszystko rozmiar 34 17. Koszula Sisley śliwkowa z bufkami rozmiar 34 18. Bransoletki - różne Promod i inne 19. Kolczyki - Promod i inne 20 Staniki 75D La Senza, zapinany na 2 sposoby oraz Intimissimi r. 4 z regulacją obwodu pod biustem 21. Spódnica ołówkowa Next r. 36, nie noszona, ale długo wisiała 22. Szalik fioletowy (na fotce nad spódnicą) 23. Sweter tommy Hilfiger w romby XS stan bdb 24. Bezrękawnik na koszulę fioletowy w romby stan idealny 25. Szal amarantowy 100% kaszmir, nieużywany, więc na coś o podobnej wartości 26. Tunika - sweter Benetton noszony 1 raz, dość ekstrawagancki krój (bufka na biodrach) XS TOREBKI 1. Torebka Vintage brązowa – imitacja skóry węża stan bdb 2. Duży kosz z rączkami - łańcuchami XL, stan dobry / bdb, kupiony w Anglii 3. Koszyczek brązowy SOLAR nieduży, do ręki – stan bardzo dobry 4. Torebka fioletowa z frędzlami idealna imitacja zamszu, stan bdb / idealny 5. Torebka Ralph Lauren z USA, używana, stan dobry 6. Nerka Lacoste - tylko za coś ekstra, np. pełne perfumy z wish 7. Niebieska torebka Mohito z imitacji zamszu, odcień chabrowy / kobalt stan db 8. Ralph Lauren torba zakupowo - plażowa, stan bdb 9. Torebki z koralikami + torebka bladoróżowa z koronką - wszystkie w stanie bdb lub idealnym (np używane raz, dwa razy) 10. Torebka SOLAR z wzorem krokodyla , stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sprawdz moją wishlistę - w zamian za kosmetyki oddam torebki ciuchy buty...
Dołożone:
Spódnica fioletowa sztruksowa HM, stan db+, XS/S Spódnica brązowa w białe kropeczki HM XS stan bdb Spódnica czarna w kropeczki z wykonczeniem haftowanym XS stan db/bdb Suknia od projektantki Julii Kwaszkiewicz stan bdb rozm. XS Spódnica z kokardą stan idealny XS Płaszczyk brązowy ZARA XS stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sprawdz moją wishlistę - w zamian za kosmetyki oddam torebki ciuchy buty...
Z nowości na zdjęciach:
- Koronkowa bluzeczka rozmiar realny "S", stan średni (ale jest za to urocza) - Spodnie w kratę (dużo ładniejsze niż na fotce) w odcieniach beżu, kratka ma nitkę zieloną i turkusową, stan bdb - Spodnie PROMOD szaro-czarne, rozmiar z metki XS (raczej S) stan idealny, noszone może 3 razy - szaliki - czerwony unisex oraz niebieski HM "komin" wkładany przez głowę - noszony kilka razy - ZARA marynarka brązowa XS stan db - pozostałe opisane na początku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Z nowych rzeczy wstawiam męską kurtkę, swetry (dwie S-ki jedna L-ka) oraz dwie polówki z długim rękawem Lacoste i Ralph Lauren, po inne męskie ciuchy zapraszam do męskiego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mam tusze do rzes z AVONU RIMMEL, BIKOR
mam pudry z SEPHORA i ASTOR mam cienie do powiek z AVONU, mam pomadki z AVONU , kredki do oczu pisz co chcesz a znajde ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
mnie u Ciebie interesuje
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1301401863 (jaki to rozmiar) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1300718725 od TOMMY jakie wymiary ? napisz co CI sie u mnie podoba ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- i to Pędzel do podkładu Estee Lauder i fluid ESTEE Lauder ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1301401484 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Interesuje mnie:
23. Sweter tommy Hilfiger w romby XS stan bdb Moze znajdziesz coś u mnie w zamian? Mam tez watek kosmetyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, naprawdę już chetnie bym upłynniła te ciuchy ale jak na złość nie ma nic co może mi się przydać nawet na zapas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie znalazłam nic za buty
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.