|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
"Erotyczna" książka dla nastolatki
Witam
![]() Mam do Was pytanie. Czy możecie polecić mi jakieś książki z "nutą" erotyczną ? Ma to byś książka dla dziewczyny w wieku 16-19 lat. Najchętniej może to być w formie dziennika lub pamiętnika, pisana w pierwszej osobie. Aby opowiadała o jakiś przeżyciach seksualnych, a nawet bi seksualnych jakiejś dziewczyny. Tyle już szukam i nic nie znalazłam ;/ Jedyne co znalazłam opowiadania w internecie, ale ja szukam książki ![]() Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Erotyczna" książka dla nastolatki
Pamiętnik nimfomanki?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Melissa P - Zapach Twojego oddechu i Sto pociągnięć szczotką przed snem
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
polecam książkę "Dziewczyna" Blake'a Nelson'a, dość trudno ją dostać, ale może będzie na allegro albo w jakiejś bibliotece. Ja ją czytałam jak miałam 17lat i zrobiła na mnie spore wrażenie, nie jest może jakaś mocno erotyczna ale są w niej wątki o pierwszym razie i ogólnie o nastolatce która przeżywa pierwszą miłość i pierwszy seks. Na prawdę super książka, czyta się ją jednym tchem, wszystkie moje koleżanki czytały ją po kolei bo każda każdej opowiadała jaka to super książka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Are you talking to me?!
|
"Miecz ciemności" z serii Władcy Avalonu (autorka: Kenyon Sherrilyn). Niby powieść fantasy, niby erotyk. Mi się nią fajnie czytało.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
w jego dłoniach - aczkolwiek jest miejscami przerażająca, ale strasznie wciąga
![]()
Wolę wierzyć w dobre sny I naiwnie ciągle ufać Że większość ludzi dobrze życzy mi, W to bardzo mocno wierzę Chociaż się nieraz jeszcze sparzę I z niejedną ścianą zderzę Zanim obrosnę tak jak większość w grubą skórę Chce żeby wiara i emocje brały górę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.