|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kilka rzeczy do wymiany, zapraszam :)
ZAPRASZAM DO WYMIANY : )
Kilka zasad, jestem nowa w tym wątku, więc mogę wysłać pierwsza, nie odmieniam się, w razie potrzeby mogę zrobić dodatkowe zdjęcia rzeczy zarezerwowane rzeczy wymienione, sprzedane na innym portalu z dziewczynami z Białegostoku chętnie umówię się na osobistą wymianę. nie mam jakiejś określonej wish listy ![]() WYMIENIĘ: 1. Koszulka, na grubych ramiączkach, w kolorze szaro-zielonym rozmiar L 2.Koszulę, marynarkę fioletowo-różową w kwiatuszki z bufkami i rękawem do łokcia i gumką w miejscu gdzie na zdjęciu trzymam rękę : D rozmiar 40 3. Spodnie jeansy bardzo jasne rozmiar 38-40 są małe plamki, widoczne na zdjęciach (przybliżenie) jednak gdy ma się je na sobie trzeba się przyjrzeć, żeby zauważyć. 4. Spodenki do kolan, kolor beżowy rozmiar 36-38 5. Bluzka bez rękawów, czarna z marszczeniami, rozmiar M 6. Lazurowa koszulka z falbankami przy guzikach, rozmiar na metce 40 (ale jak dla mnie to bardziej 38) 7. Biała spódnica w czarne kwiaty, rozmiar 38 8. Szara spódnica w kratę rozmiar 36 ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- fsfsdfsd
Edytowane przez gorgeousxd Czas edycji: 2011-05-14 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.