|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Uaktalniona lista poszukiwań Spalinki. Wejdź - na pewno coś masz;)
jako, że większość rzeczy z poprzedniej chcelisty już mam postanawiam założyć nową-aktualną.
![]() TELEFONU!!! -spódniczki tulipanowe/bandażowe -retro torebek małych i dużych (takie jak niżej lub podobne) kolory:czarne, szare, brązowe, karmelowe, beżowe) -sweterki rozpinane. (pudrowy róż, brązowy, niebieski, zielony, szary) -Wszystko co abercrombie i hollister ![]() -torebka chanelka: floral lub jaka kolwiek inna. najlepiej na łańcuszku. -bluzki (kroje jak niżej lub podobne) -sukienki power shoulders. -sukienki typu jak niżej -legginsy kappahl (jak niżej. - z przeszyciami przy kolanach ![]() -zegarek taki jak niżej lub podobyn. -bizuteria. - tu jestem otwarta;p NIC Z CYRKONIAMI i nie plastykowe;p -botki na koturnie (rozmiar 40) tylko niezniszczone ![]() Nosze rozmiar M, W pasie zmieszczę się też w S ![]() Sprawdź proszę najpierw czy coś u mnie wpadło Ci w oko. Jeżeli tak napisz od razu co,a jeżeli nic to również napisz ![]() ![]()
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2011-02-15 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uaktalniona lista poszukiwań Spalinki. Wejdź - na pewno coś masz;)
Reszta przykładowych zdjęć:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
u mnie w wątku znajdziesz w zamian między innymi:
-bluzka z kapturem floral ZARA zapinana na zip -Fioletowa bombka z kokardką -floral spódniczka -marmurki -panterka C&A i wiele innym ubranek! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
u mnie zegarek moze ci sie spodobac
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mam sukienkę w kwiaty z bufami ( jeśli byłabyś zainteresowana mogę dodać zdjęcie) oraz retro torebkę małą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.