![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VINadszedł czas, aby oficjalnie przywitać się w VI części naszego wątku ![]() ![]() jeżeli dażych do perfekcyjnego wyglądu... ![]() jeżeli lubisz miło spędzać czas rozmawijąc o tym... ![]() jeżeli pragniesz stać się z dnia na dzień piękniejsza... ![]() to zapraszamy w nasze skromne progi ![]() Pozostałe części: I część II część II część IV część V część ![]() w wyniku ciągłych pytań o to samo, dyskusji, pytań, dyskusji, pytań (...) postanowiłyśmy dla dobra nas wszystkich ( ![]() stworzyć liste przydatnych wątków, które pomagają nam w dążeniu do idealnego, wymarzonego wyglądu. Apeluje do wszystkich nowych jak i stałych forumowiczek tego wątku, o zapoznanie się z pierwszym postem, a dopiero potem zadawanie pytań, takich które nie przyprawią Nas do białej gorączki ![]() ![]() WŁOSY: *Farbowane: -blond: KLIK! -brunetki i czarne: KLIK! i KLIK! -rude i czerwone: KLIK! i KLIK! -henna: KLIK! -dekoloryzacja: KLIK!,KLIK! *Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów: KLIK! *Amla - indyjskie olejki do włosów: KLIK! *Oleje i olejki do włosów: KLIK! *Olejek rycynowy: KLIK! *Olej kokosowy: KLIK! *Nafta kosmetyczna: KLIK! *Walka o zdrowe i piękne włosy: KLIK! *Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów: KLIK! *Zapuszczanie włosów: KLIK! *Dziennik regeneracji włosów: KLIK! *Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal: KLIK! *Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic:KLIK! *Lista zanalizowanych kosmetyków: KLIK! TWARZ: *Trądzik: KLIK! *Przebarwienia: KLIK! *Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna: KLIK! PAZNOKCIE: *Sposoby Babuni na mocne i zdrowe paznokcie: KLIK! ĆWICZENIA, FITNESS: *Insanity: KLIK! *Hula-Hop: KLIK! *Tamilee Webb: KLIK! *Brazil Butt Lift: KLIK! *Callanetics: KLIK!
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-23 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Jestem
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
caate zawsze i wszędzie
![]() mam pytanko.. ostatnio zauważyłam, że zaczęłam ścinać szpilki.. tak śmiesznie,., pod kątem.. jak myślicie, dlaczego? i co z tym zrobić? wina butów? stóp? czy stylu chodzenia?
![]() |
#6 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Melduje się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() ![]() Haniu spóźnione ale bardzo szczere życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyszły dziś do mnie ciuszki z all i jestem bardzo zadowolona ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
snowwhite, a co zamawiałaś?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() Mam już prawie koniec sesji! I nareszcie trochę odpoczynku, jestem już strasznie wykończona i cóż, zaniedbana ![]() Ale jutro biorę się za siebie! ![]() Pisałyście sporo o Lorysie, więc pojechałam do Auchan i hm... jak zobaczyłam tę wielką butlę, zaczęłam się śmiać ![]() ![]() ![]() Kupiłam za to wodę brzozową i zaczęłam stosowanie. Na noc przed myciem włosów (nie myję codziennie), tak? ![]() Kupiłam też biały lakier do frencha z Miss Sporty- taki króciutki pędzelek do malowania samych końcówek, całkiem fajny ![]() ![]() ![]() Musiałam jakoś poprawiać sobie nastrój w trakcie sesji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Witam, tez sie melduje
![]() Caate - swietny wstep ![]() Malo nadrobilam bom zalatana dziewczyna no ale to co pamietam: 1. Tez kiedys stosowalam koszulke bawelniana na wlosy ale nie trzymalam cala noc tylko tak z 30 minut. Ale to bylo jak mialam dluzsze wlosy, na dlugich wlosach jest fajny efekt, na takich jak ja mam teraz mysle ze by nie byl dobry wiec po scieciu na razie koszulke odstawilam ![]() no i przyszedl wreszcie moj japonski zel do lokow ![]() ![]() ![]() 2. Podroze - Ekomonika pisala ze jedzie do Bulgarii a Caate chyba zeeee przejezdzala i lepiej jest w Grecji - jak zamotalam to prosze o poprawe ![]() W kazdym razie powiem tak - nie zgadzam sie ![]() Kazde panstwo ma plusy i minusy, kazde ma pewne tereny dla turystow ktore sa odpicowane i blokowiska gdzie sie po prostu mieszka. Wystarczy pojechac chociazby do Egiptu, Tunezji, na Djerbe - biedne panstwa i tereny gdzie turysci nie przebywaja sa bardzo zniszczone i niejednokrotnie gorzej wygladaja niz jakas polska zapuszczona dzielnica (oczywiscie nie mam nic do naszego kraju, zeby nie bylo ![]() A tereny dla turystow, hotele, deptaki, plaze - cud, miod i orzeszki. Ja sie zawsze staram wypuscic nieco dalej w teren, zwiedzic miasta w czesciach nie tylko typowo dla zwiedzajacych, ale tak po prostu pochodzic i poobserwowac jak sie toczy normalne zycie i w wielu krajach jest po prostu podobny poziom. Mi sie w Bulgarii bardzo podobalo, bylam w zlotych piaskach i tam tereny hotelowe sa wypasione bardzo ![]() ![]() ![]() Dla mnie kazdy kraj ma swoj urok, jak ja kocham podroze ![]() 3. Loluska - bardzo mi przykro z powodu Twojego pieska, bardzo bardzo ![]() 4. Haniu - spoznione ale bardzo szczere zyczenia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witam w nowej części
![]() zagłosowałam na Was w konkursie rossmanna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
o to
![]()
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w Grecji taka jest Lektoparia, czy jakos tak, natomiast Olimpic Beach, tam gdzie ja bylam uwazam za najladniejsze miejsce, duza plaza,piaszczysta, blekitna woda, wszystko zadbane, ceny ok, lezaki na plazy i frappe bdb, natomiast 2km dalej, zachwalana Paralia, gdzie promeda spacerowalismy, bo tam kluby byly i bardziej imprezowe miasteczko, ale ludzi masa, plaza o polowe mniejsza i juz tez troche kamienista, jedzenie drozsze i tlok. Mi chodzi o to, ze zalezy jaka dzielnica. Ale jedno maja to samo, jak sie wyjdzei kawalek za dzielnice, to susza i tak szaro i brzydko wszedzie jest. Cytat:
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() Ścinanie obcasów to wina chodzenia. Mam to samo ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Mam pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
proszę
![]() ![]()
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam za post pod postem, zawsze mi się łączyły ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to body- śliczne! ![]() ![]() edit: o, dodałaś zdjęcia. Ślicznie wyglądasz, masz świetną figurę! ![]() ech, chyba ochudzam się od jutra ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-02-04 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() ![]() Że jestem opóźniona to jeszcze napisałam w starej części ![]() Hej ![]() Mieliśmy już, pod koniec stycznia ![]() Marthaaa udanej zabawy ![]() Kitka przyjemnego spotkania z K. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() snowhitee super zakupy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Marcelover ♥♥♥
|
Jutro ide do kolezanki na urodziny, jako ze robimy sobie nawzajem z okazji urodzin prezenty, zapytalam co chcialaby dostac. Chciala jedwab do wlosow i puder z miss sporty- i tu pytanie, uzywala go ktoras z Was? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1
powiem Wam ze w sklepie maznelam sobie nim dlon i wydawal sie przyjemny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
ja moje drogie uciekam
![]() dzisiaj tylko podstawa, bo... jutro mam dzień SPA ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hello w nowym wątku
![]() Snow ![]() ![]()
#28 | |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() Cytat:
![]() Buahhot ja niestety nie znam tego pudru ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Snow kurcze, sama mam ochotę na to body... Tylko nie pasują mi te majty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.