![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...
-zgrabne, gładkie, jędrne ciało
![]() -gładka świeża cera ![]() -zdrowe lśniące włosy ![]() -zawsze zadbane pazurki ![]() itp,itd każda z nas chciałaby tak wyglądac... jednak często mamy zbyt słabą wole i zbyt mało czasu by zdrowio sie odżywiać, wcierać w siebie balsamy ożdywki, troche ćwiczyć... dlatego właśnie zakładam ten wątek byśmy sie nawzajem motywowały. Tutaj bedziemy pisać co robimy dla swojego wyglądu, jakie mamy sposoby np na gładką cere itp. JEDNYM SŁOWEM BĘDZIEMY RAZEM DĄŻYĆ DO WYMARZONEGO CELU! Kto ze mną...??
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach...
Ja się na to piszę
![]() Wlasnie zrobilam sobie peeling twarzy i siedze z maseczka nawilzajaca ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja bym chętnie .. ale mam słabą wolę
![]() ![]() ![]()
#4 |
Wtajemniczenie
|
o ja tez na dzisiaj planuje peeling całego ciał i samoopalacz bom blada jak świezutki zgon
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- a co do słabej woli to mam to samo niestety dlatego założyłam wątek. może to coś pomoże ![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja już nałożylam serum na moje rozdwajajace koncowki wlosow, a po moim serialu planuje peeling twarzy i oczywiscie balsam, kremik na twarzyczke ....
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Może damy radę troche to przezwyciezyc,, a co do diety...to mam słabość do słodyczy...ahh..... ![]()
#7 |
nyan nyan ^^
|
Ja też się zapisuję ^^ Jeśli chodzi o stosowanie kremów robię to regularnie- codziennie po kąpieli stosuję balsam do suchej i wrażliwej skóry no i staram się pamiętać o nawilżaniu dłoni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
to tak jak u mnie. nigdy nic mi sie nie chce i mówie jutro a te jutro to wiecie....
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja nie wiem czy dam radę ale chociaż spróbuję nic nie stracę a mogę tyle zyskać
![]() ![]()
#10 |
nyan nyan ^^
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
mimi
|
Przyłączam się
![]() ![]() Dążę do: - jędrnego tyłeczka, bo nie mam na tyle tupetu aby wyjść z takim tyłkiem jaki mam teraz na plażę ![]() ![]() - gładkiej skóry, mniej więcej takiej jaką ma Eva w załączniku... jest jakiś patent na to? Oprócz nawilżania a przecież niektórzy mają skórę jakby byli posmarowani oliwką ![]() ![]() ![]() - ładny odcień skóry na lato, najlepiej przy pomocy samoopalacza, ale bardzo trudno mi nim efekt osiągnąć, gdyż mam nawyk szorowania się rękawicą podczas każdego mycia.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
oki ja ide się szykować do kąpieli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A dopiszę się
![]() na urodziny dostałam od mojego kochanego paletę cieni inglot którą sama składałam. Boże, są boskie... Mam fajny krem garniera matujący, kupiłam sobie co prawda tani podkład i na szybko, ale dodawali do tego pędzelki (maybelline) i czas zrobić piling. Jeju jak mnie denerwują moje zaskórniki :/ A z włosami problemów nie mam, jedwab biosilk je ratuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z włosami mam straszny problem choć mniejszy niż rok temu kiedy to domowymi sposobami rozjaśniałam włosy z czarnego na jasny brąz. nadal cierpią ale juz powoli dochodzą do siebie. a podkładu wciąż szukam idealnego. takiego żeby krył wyrównywał struktóre twarzy ale żeby go nie było widać... wiem nie realne ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
to ja też, ja też
![]() chciałabym mieć super opaleniznę, ale taką nie przesadzoną... na solarium nie chcę chodzić ![]() jak u Was jest z balsamami brązującymi itp? Z mojego doświadczenia wynika, że śmierdzą niemiłosiernie ![]() ![]()
#18 |
Wtajemniczenie
|
Ja uzywam Lirene Caffe Latte, pachnie kawa i bardzo ladnie opala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
nyan nyan ^^
|
Dziewczyny, a macie może pomysł jak poradzić sobie z paznokciami? Rozdwajają mi się na końcach, dosłownie, odchodzą takimi płatkami, zawsze miałam mocne paznokcie, ale teraz stały się na końcach cieńkie i łamliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dziękuję malaczarna885
![]() ![]() a co do paznokci mam to samo... ![]()
szczęśliwa Edytowane przez pleasuren Czas edycji: 2010-05-10 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
I ja! Niestety brak motywacji i trochę lenistwo to też mój problem
![]() Chciałabym: -mieć jędrne pośladki (ćwiczę, ale nieregularnie, eh) -piękne stopy (czas zacząć walczyć z twardymi piętami i zrogowaceniami) -mieć piękne paznokcie (połamały się ostatnio wszystkie, co do jednego ![]() -mieć zawsze gładką skórę (Oooo,nie dziś nie mam czasu, wydepiluję się jutro, albo najlepiej pojutrze... a włoski sobie beztrosko i radośnie rosną ) -zadbać o włosy (troszkę wysuszone przez suszarkę i inne... zaniedbania ![]() Na razie chyba tyle, dopiszę coś do listy, jeśli zobaczę, że nie wygląda tak jak powinno ![]() Cherry Blossom Girl - Balsam do paznokci z Herba Studio, naprawdę świetny, ale trzeba stosować kilka razy dziennie (o czym ja na nieszczęście moje i moich pazurków zapominam ) Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-05-10 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Z chęcią sie dołączę
![]() Mój cel to: -zdrowe , ładne paznokcie -lśniące i zdrowe, długie włosy -jędrne ciało ![]() -ładne paznokcie u stóp ! Jeśli chodzi o balsamy do ciała i kremowanie rąk to problemów nie ma z tym.. Często też stosuję pomarańczowy antycellulitowy wygładzający Lirene.Moim problemem jest kondycja moich włosów. Nie chce iśc do fryzjera bo mi tak zetnie że znowu bedę musiała sie zapuszczać ,czasami jak sie nie spieszę na uczelnię to spłucze szampon zimną wodą i wysuszę je zimnym strumieniem (ale to sie zdarza pare razy w tyg.). Mówicie ,że biosilk daje radę? ![]()
Czas na zmiany ![]() kierunek:kosmetologia -systematycznie się uczę -dbam o paznokcie i dłonie -dbam o stopy! -dbam o włosy -zdrowo się odżywiam -walczę o zdrową cerę -rozwijam nowe zainteresowania Edytowane przez maya1990 Czas edycji: 2010-05-10 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ooo ja też się przyłączam
![]() Moim celem jest: ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie tylko tyle ![]()
![]() |
#24 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
no to jakie macie sposoby dziewczynki na gładką cerę : P
mam ogromny problem z twarzą : D niestety..trądzik, przetłuszcza się i świeci. podkład się stapia mi na twarzy, NIE WIEM CO ROBIĆ. stosuje żel do twarzy codziennie wieczorem, ale to nic nie daje właściwie..tak bardzo chciałąbym mieć idealną cerę, albo chociaż ją jakoś zatuszować.. a.. i żeby ją tak łądnie rzoświetlić, bo szatynki często mają smutne twarze Edytowane przez moniaszelki Czas edycji: 2010-05-10 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tak robię i mam ładne, mocne paznokcie ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale staram się balsamować codziennie, przy każdym myciu włosów odżywkę stosuję, używam regularnie odżywki do paznokci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Do Moniaszelki : też miałam problem z cerą, ale dopiero po odstawieniu maseczek, drogeryjnych żeli do twarzy i peelingów jej stan się poprawił.
Teraz : najpierw myję twarz mydłem siarkowym (wysusza wypryski),potem pianką do mycia twarzy Iwostin, na koniec w ramach kremu stosuję odżywkę Nanobase. Dwa razy w tygodniu robię peeling kawowy na twarz (pomieszany z dużą ilością żelu,bo jest dość ostry),potem mydło siarkowe, pianka i Keranorm (dwa razy w tygodniu,po peelingu -> skóra jest potem niesamowicie gładka). Nie wiem czy to na pewno wygląda tak, jak wymaga tego typ cery etc,ale pomaga i to jest ważne. Wypryski mam tylko przed okresem, nieliczne, niestety męczę się trochę jeszcze z zaskórnikami, ale nie ma tragedii. Na pryszcze jest świetna pasta cynkowa,też czasem stosuję. Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2010-05-10 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś w aptece super kupiłam, z Vichy, polecam. http://100suplementow.pl//index.php?...&utm_content=8 mam tą farbę i chciałabym się pofarbować delikatnie [mam brązowe włosy naturalnie] ale jakoś się boję, różne opinie słyszłam o chnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.