|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Depilator Braum
ZAMYKAM
Mam do wymianki nowy depilator Braun żółty wypróbowany jedynie sekundę jednak nigdy w życiu sie do tego nie przekonam już wolę co 2 dni golenię maszynką ![]() ![]() W zestawie depilator szczoteczka zasilacz ksiazeczka wszystko jest ![]() Edytowane przez Binolka Czas edycji: 2011-08-01 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
patrysina
|
Dot.: Depilator Braum
hej ja byłabym chętna:
mam podkład loreal true match odcień W1 golden ivory, mam z wymiany dziewczyna użyła raz, a ja tylko testowałam na dłoni bo dla mnie za jasny zapraszam również do mojego wątku ![]() to jest opis który znalazłam w necie Podkład dopasowujący się do koloru skóry L'Oreal TRUE MATCH Niezwykle delikatna konsystencja podkładu L'Oreal True Match wspaniale wnika w skórę. Pigmenty wchodzące w skład podkładu L'Oreal True Match zostały otoczone warstwą fluoru. Fluor nie absorbuje wody ani tłuszczu, dzięki czemu skóra się nie przetłuszcza. Dodatkowo formuła podkładu zawiera glicerol, znany ze swych właściwości nawilżających. Podkład L'Oreal True Match zapewnia idealne pokrycie skóry, rozprowadza się równomiernie oraz doskonale kryje wszelkie niedoskonałości. Nie tworzy efektu maski - jego konsystencja za sprawą drobnych cząsteczek wtapia się w skórę i perfekcyjnie do niej dopasowuje. 1 fotka z netu i 1 fotka mojego podkładu pojemność oryginalna tj 30ml Edytowane przez patrysina Czas edycji: 2011-06-17 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Depilator Braum
ja mam do wymiany podkład Revlon ColorStay , chyba z 2 razy tylko użyty, kolor 240 medium Beige, dość jasny ale nie bardzo jasny beż
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.