|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lrp: Hydreane legere; avene hol; clinique, benefit
Oto moja pierwsza wishlista
![]() ![]() ![]() Czego szukam: PIELĘGNACJA: -La Roche Posay, Hydreane Legere - im więcej tym lepiej ![]() -La Roche Posay, Hydraphase Legere -La Roche Posay, Toleriane - krem o lekkiej kosystencji -La Roche Posay, Rosaliac - kremik -Avene, Hydrance Optimale Legere - im więcej tym lepiej ![]() KOLORÓWKA: -Clinique, True Bronze #02 Sunkissed -Benefit, Dallas -Collistar, Mascara Infinito, czarna - mokra i świeża -Guerlain, Les Meteorites, #01 Mythic - odsypka Odezwijcie się ![]()
![]() Edytowane przez kasiarybka Czas edycji: 2009-12-30 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lrp: Hydreane legere; avene hol; clinique, benefit
A wersje Riche nie mogą być,bo mam po parę próbek w saszetkach?
-LRP Rosaliac XL Riche saszetka 2 ml,sztuk 5 -LRP Hydreane Riche saszetka 2 ml,sztuk 5 -LRP Toleriane Riche saszetka 2 ml sztuka 1. Mam jeszcze inne próbki,wypisane w wątku nieaktualnym w podpisie.A z pełnowymiarowych SVR Lysanel Active krem,zostało może ok 1\4 z 40 ml lub trochę mniej bo ciężko przez tubę dopatrzeć. Może coś Cię z nich zainteresuje za odżywkę do włosów Joico. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Niestety interesują mnie tylko wersje Legere. Mam tłustą cerę i Riche jest dla mnie za bogata.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam sampel Mint z niewielkim zużyciem, ale to chyba troszkę za mało jak na wymiankę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A kremu do tłustej cery SVR Lysanel Active nie chciałabyś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niestety kremy SVR mnie nie interesują
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Z Twojej wishlisty mam tylko puder bambusowy z jedwabiem (wersja z owsem). U Ciebie spodobał mi się fioletowy eyeliner Inglota.
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.