|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
EDM, Bioderma, Flower Bomb, Nuxe, NYX, Biotherm, Probki, Ziaja bloker
Witam!
![]() To moj drugi watek wymiankowy, zalezy mi na tym zeby pozbyc sie zalegajacych w szafkach rzeczy ktore mi nie przypasowaly. Szukam glownie MAC'a - glownie odlewek odsypek lub czesciowo zuzytych produktow bo zdaje sobie sprawe ze moje kosmetyki nie beda rowne wartosci zadnemu pelnowymiarowemu produktowi MAC Wszystkie moje kosmetyki sa zadbane, opisuje ich rzeczywisty stan i nie wymieniam sie na sile. Mozliwe ze przypadnie mi do gustu produkt o mniejszej wartosci i jestem sklonna oddac za niego moj kosmetyk zapraszam serdecznie!!!WISH LISTA krem Ducray z filtrem 50+ Plyn micelarny sebium biodermy Kamuflaz Artdeco, puder fixujacy artdeco Korektor EDM intensive light Ziaja Rebuild oliwka do ciala(czarna) Kosmetyki Ducray, Sanoflore, Avene, Biotherm, SVR z mocznikiem Playball loreala beach hair(czy jakos tak ![]() rozswietlacze i bronzery i pewnie mnoswo innych rzeczy o ktorych teraz nie pamietam ![]() WYMIENIONE SA ZAZNACZONE TYM KOLOREM ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- DOSZŁY NOWE KOSMETYKI ![]() Sephorapedzel duo fibre, jak popularny pedzel MACa, wyprany i wydezynfekowany plynem do pedzli MAC, uzywany okolo 6 razy Sephora, pedzel do podkladu, wlosie czyste , wyprane i wydezynfekowane plynem do pedzli MAC, uzywany okolo 20 razy(w czasie gdy znudzily mi sie mineraly, ale szybko do nich wrocilam ![]() Avene, Autobronzant Hydratant, nawilzajacy krem brazujacy do twarzy i ciala, 100ml, zostala 1/5, termin do grudnia 2011 L-karnityna z zielona herbata, zostaly 52 tabletki ze 180, w pudelku , wazne do wrzesnia 2012. Bioderma, Hydrabio H2O płyn micelarny, 200ml, ubytek mniej więcej 1/6 (swiezo otwarty miesiąc temu) dla LikeTheChocolate Bioderma, Sebium Hydra krem, 40ml, nowy zamkniety z kartonikiem dla LikeTheChocolate Biotherm, Skin-ergetic, zel- krem na dzien, wersja mini 15ml, uzyty dwa razy (wiecej niz 80% opakowania) dla Mamy(mojej, nie wizazowej )Avene, Pomadka cold cream,4g, uzywana do 10 razy, patrz zdjecie Viktor&Rolf, Flover Bomb, woda perfumowana 7ml w przeslicznym miniaturowym flakoniku dla LikeTheChocolate Viktor&Rolf, Flover Bomb, Bomblicious, Ponetny Krem do ciala, 15ml, wydusilam tylko kapeczke zeby zobaczyc co to za cudo dla LikeTheChocolateViktor&Rolf, Flover Bomb, Bomblicious perfumowany zel pod prysznic do ciala, 15ml nowy dla inecita Revlon, Equave 2phase, dwufazowa odzywka bez splukiwania, okolo polowy, 200ml dla Tyska30 Pantene, lekka odzywka Aqua Light, ilosc- do fioletowego paska(patrz zdjecie)200ml Manhattan, roz w kremie, 7g, kolor Apricot, uzyty 3-4 razy, ubytek sladowy Pull & Bear, Woman, woda toaletowa, 100ml, mniej niz polowa Ziaja, bloker anty-perspirant, 60ml, uzyty 3-4 razy Joanna, Reflex blond rozjasniacz w sprayu, wiecej niz 1/3 mniej niz polowa , 150ml dla inecitaJoko, wypiekany roz do twarzy UNIVERSE, wazny do lutego 2012, 7g, uzylam 3 razy. dla magdalenka2 Revlon, rozswietlacz do twarzy i ciala skinlights, 01 natural Light, tylko odsypki Oriflame, Fire woda toaletowa, nowa, 30ml z kartonikiem dla magdalenka2 Lauress, Etheral Mineral Foundation, kolor Pure Gold, 10g, okolo 2/3 pojemniczka Lauress, probka blyszczyka Fling, 3oz. NYX, błyszczyk do ust, kolor nr 19 Apricot, 9.5g, uzyty 2 razy dla LikeTheChocolate NYX, blyszczyk do ust, kolor nr 22 Natural, 9.5g, uzyty 3 razy dla LikeTheChocolate Farmona, Herbal Care szampon brzozowy, 300ml, ubytek mniej niz 1/3 Manhattan, Zalotka do rzes, metalowa, stan idealny, uzyta 10 razy Nuxe, Reve de Miel, ultrakomfortowy krem do ciala, 15ml, nowy dla inecita Nuxe, Reve de Miel, ultrakomfortowy krem do stop, 15ml, nowy dla inecita Nuxe, kosmetyczka , nowa dla magdalenka2 La roche-posay, Rosaliac XL, 2ml Vichy, Aqualia Antiox 1,5ml Inside, prebiotyczny krem redukujacy zmiany tradzikowe na noc 2ml Tabletki bodymax sport, suplement diety, dwa listki po 15 tabletek- w jednym brak jednej tabletki, do czerwca 2012. dla inecita Edytowane przez silencieusement Czas edycji: 2011-04-28 o 18:54 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: EDM, Bioderma, Flower Bomb, Nuxe, NYX, Biotherm, Probki, Ziaja bloker
Mam nadzieję, że już można...
Co prawda nie mam nic z MAC'a, ale może znajdziesz coś u mnie za:Bioderma, Hydrabio H2O płyn micelarny, 200ml, ubytek mniej więcej 1/6 (swiezo otwarty miesiąc temu) Joko, wypiekany roz do twarzy UNIVERSE, wazny do lutego 2012, 7g, uzylam 3 razy. NYX, błyszczyk do ust, kolor nr 19 Apricot, 9.5g, uzyty 2 razy NYX, blyszczyk do ust, kolor nr 22 Natural, 9.5g, uzyty 3 razy Farmona, Herbal Care szampon brzozowy, 300ml, ubytek mniej niz 1/3 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Bioderma, Hydrabio H2O płyn micelarny, 200ml, ubytek mniej więcej 1/6 (swiezo otwarty miesiąc temu)
NYX, blyszczyk do ust, kolor nr 22 Natural, 9.5g, uzyty 3 razy |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ziaja, bloker anty-perspirant, 60ml, uzyty 3-4 razy
Joko, wypiekany roz do twarzy UNIVERSE, wazny do lutego 2012, 7g, uzylam 3 razy. NYX, błyszczyk do ust, kolor nr 19 Apricot, 9.5g, uzyty 2 razy NYX, blyszczyk do ust, kolor nr 22 Natural, 9.5g, uzyty 3 razy coś u mnie? Ale chyba masz błędy w opisach, bo róż joko ma 9 g bodajże a błystki Nyx po 15ml (?). Mam podkład mineralny w odcieniu zbliżonym do tego, który oddajesz, może Ciebie zainteresuje? Odpisz proszę u mnie. |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za biodermę??
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Bioderma, Hydrabio H2O płyn micelarny, 200ml, ubytek mniej więcej 1/6 (swiezo otwarty miesiąc temu)
cos u mnie?
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Bioderma, Hydrabio H2O płyn micelarny, 200ml, ubytek mniej więcej 1/6 (swiezo otwarty miesiąc temu) Biotherm, Skin-ergetic, zel- krem na dzien, wersja mini 15ml, uzyty dwa razy (wiecej niz 80% opakowania) Joko, wypiekany roz do twarzy UNIVERSE, wazny do lutego 2012, 7g, uzylam 3 razy. Farmona, Herbal Care szampon brzozowy, 300ml, ubytek mniej niz 1/3 ?
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Bioderma, Hydrabio H2O płyn micelarny, 200ml, ubytek mniej więcej 1/6 (swiezo otwarty miesiąc temu) ?
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Bioderma, Hydrabio H2O płyn micelarny, 200ml, ubytek mniej więcej 1/6 (swiezo otwarty miesiąc temu) Joko, wypiekany roz do twarzy UNIVERSE, wazny do lutego 2012, 7g, uzylam 3 razy.
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny dopiero dzis wieczorem bede miala czas zeby poprzegladac wasze watki wymiankowe, dlatego prosze o cierpliwosc, pozdrawiam!
|
|
|
|
#16 |
|
BAN stały
|
Joko, wypiekany roz do twarzy UNIVERSE, wazny do lutego 2012, 7g, uzylam 3 razy.
miniaturka Flowerbomb cos u mnie ?
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Ziaja, bloker anty-perspirant, 60ml, uzyty 3-4 razy farmona, szampon brzozowy bodymax sport ?
|
|
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
Chętnie wymienię Biodermę za kępki rzęs MAC (cenowo chyba wychodzi tak samo). Masełko Olive dziś użyłam i chyba zostawię
a może za 7m Flowerbomb byś coś znalazła?
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś za Micel Bioderma, kremink Biotherm i miniaturę Flowerbomb??
Odpisz proszę u mnie - link w podpisie
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
Wolałabym nie, on jest nowiutki i taki chce oddać jakiejś wizażance
używany zawsze traci na wartości odleweczka za flowerbomb żadna Cię nie interesuje? oprócz mogę odlać mgiełki do ciała Bath&Body works :P---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- w sumie to mam MAC glimmershimmer rozświetlacz do twarzy, mogłabym oddać za Flowerbomb, krem Bioderma Sebium i błyszczyki NYX
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-04-25 o 16:54 |
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za błyszczyk NYX Natural, szminkę Cold Cream i miniatury Nuxe?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
Pełnowymiarowy 7ml, użyty może z 3razy.
MAC glimmershimmer - Astral rays http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5949400_n.jpg. Jeśli chodzi o te odlewki to zależy od tego co i jak byś chciała wziąć, ale mogę myślę do 20ml - mam Carried Away i Sweet Pea
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
błyszczyki aktualnie są w negocjacjach i nie wiem czy nie polecą... a szukasz czegoś poza MAC'em? poza wątkiem mam nowy, nieotwierany krem do rąk Biodermy i ze 2 razy użyty brzoskwiniowy lakier Revlon
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- to ten kolorek http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDgQ9QEwAw tylko nie jestem pewna czy chcę go oddać... w razie czego interesowałaby Cię np. sama odlewka za błyszczyk? mogę zrobić większą miałam fajny bronzerek, ale tuż przed świętami poleciał do kogo innego...
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
Manhattan, Zalotka do rzes, metalowa, stan idealny, uzyta 10 razy Nuxe, Reve de Miel, ultrakomfortowy krem do ciala, 15ml, nowy Nuxe, Reve de Miel, ultrakomfortowy krem do stop, 15ml, nowy Nuxe, kosmetyczka , nowa
|
#26 |
|
BAN stały
|
niestety nie potrzebuje kremu FB
![]() rzęsy MAC za biodermę niech będą. za rozświetlacz MAC - miniatura flowerbomb, krem Sensibio i błyszczyki nyx
|
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
dobra, daje 20 a ty balsam flowerbomb, jeszcze poszukam w co mogę odlać
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-04-25 o 21:51 |
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
a może miałabyś chociaż ochotę na odlewkę Biosilku w zamian za obie miniatury? przydałyby się na wyjazd na długi weekend
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
za paletę Benefit nic nie znalazłam, ale spodobała mi się u Ciebie ta połówka odżywki Revlon, może znajdziesz coś za nią?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

Wszystkie moje kosmetyki sa zadbane, opisuje ich rzeczywisty stan i nie wymieniam sie na sile. Mozliwe ze przypadnie mi do gustu produkt o mniejszej wartosci i jestem sklonna oddac za niego moj kosmetyk

używany zawsze traci na wartości