|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
![]() First wishlist by Cala - August '11Oto on. Mój pierwszy wątek poszukiwawczy. Mam nadzieję, że dzięki Wam szybko zrobi się nieaktualny ![]() W zamian do zaoferowania mam wszystko z mojego nowego wątku wymiankowego. Let's go! WANTED: * !!!!!! beżowy dwurzędowy trencz sięgający do połowy tyłka * !!!!!! sukienki na codzień z długim rękawem (chętnie floralowe) * !!!!! różnej maści bluzki, tuniki, koszule * !!!!! ołówkowe/tulipanowe spódnice, chętnie te na gumie z wysokim stanem * !!!! body i gorsety pod żakiet * !!!! dopasowane żakiety (beżowy, kobaltowy/chabrowy, koralowy) * !!! asymetryczna narzutka waterfall (szara, beżowa, brązowa) * !!! karmelowa torba xxl Atmosphere na pasku * !! z kosmetyków wysokopółkowych: oryginalne perfumy i tusz do rzęs * !! szara chanelka lub kopertówka * ! bransoletki pandorki Mój rozmiar - xs/s
Moje typy to: Stradivarius, Pull&Bear, Zara, H&M, Bershka. Edytowane przez Cala Czas edycji: 2011-08-20 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: First wishlist by Cala - August '11
[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;28879774]u mnie szara chanelka, zapraszam
![]() Dziękuję, ale o ciemniejszą szarość mi chodzi. ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Fajna, ale nie mój rozmiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja poza watkiem mam tusz do rzes Eveline Million Calories
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
bo dzis dopiero sie wymienilam a wtedy miałam go na wymiane
![]() mam podobna branzoletke co szukasz moze ci sie spodoba i tym razem nie wymieniona ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- i poza mam rowniezzz tunike w kwiaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety sweterek już poleciał na allegro, ale może zechciałabyś inny w kolorze kobaltowym ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
plamki są małe, nie rzucają się w oczy
są na wysokości łydki, na zdjęciu z plamkami wyglądają na różowe przez flesz, kolor spodni najlepiej oddają zdjęcia na 1 stronie wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.