![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Bluzeczki, sukienki, dodatki, biżuteria i inne - ZAPRASZAM serdecznie!
Zapraszam też do drugiego wątku, mnóstwo dobrych książek, poradników i płyt: TUTAJ
Zasady proste: * Pierwsza wysyła ta, która ma mniej przekupek lub negatywa (zdaję sobie sprawę, że w większości przypadków będę to ja - ale spokojnie, nie przeszkadza mi to). List polecony, koperta bąbelkowa, wszystko wyprane przez wysłaniem. * Linki mi nie przeszkadzają. Proszę o konkretne podawanie, co Cię interesuje. * Na życzenie wszystkie wymiary, szczegóły, zdjęcia w różnych porach dnia, w różny sposób - cokolwiek sobie zażyczysz. * Odpisuję zawsze. Jeśli tego nie zrobiłam u Ciebie, a minęło trochę czasu, oznacza to, że zgubiłam gdzieś Twój post. Proszę, przypomnij o sobie! * Mam życie poza forum, dosyć intensywne życie, nie siedzę ciągle przed ekranem. Proszę, bądź wyrozumiała, jeżeli nie odpiszę w tempie ekspresowym! Raczej wymieniam się za rzeczy z listy, więc będę wdzięczna, jeśli napiszesz co ewentualnie posiadasz. A jeśli nie posiadasz nic, poszukam coś u Ciebie - może akurat coś znajdę. ROZMIAR S/M Edytowane przez gaiete Czas edycji: 2011-03-05 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bluzeczki, sukienki, dodatki, biżuteria i inne - ZAPRASZAM serdecznie!
SWETERKI (proszę pytać o wymiary i stan tego, co Cię interesuje ![]() Edytowane przez gaiete Czas edycji: 2011-03-05 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKI (i sukienka ;D) (proszę pytać o wymiary i stan tego, co Cię interesuje ![]() Edytowane przez gaiete Czas edycji: 2011-03-05 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
BLUZY I MARYNARKI (proszę pytać o wymiary i stan tego, co Cię interesuje ![]() Edytowane przez gaiete Czas edycji: 2011-03-05 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
.
. SUKIENKI I SPÓDNICZKI .. (proszę pytać o wymiary i stan tego, co Cię interesuje ![]() Edytowane przez gaiete Czas edycji: 2011-03-05 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
FOTOGRAFICZNE Czysta płyta dvd z Twoim nadrukiem! Wybierasz sobie zdjęcie (lub gotową okładkę), a ja drukuję ją za pomocą specjalnej drukarki na płycie. Świetny pomysł na prezent lub jeżeli nagrywasz filmy i chcesz je mieć w profesjonalnej formie. ![]() Zdjęcia formatu 10x15 wydrukowane na papierze fotograficznym. Mało kto, w czasie aparatów cyfrowych, jeszcze wywołuje zdjęcia. Masz okazję! ![]() Zdjęcie formatu A4, wydrukowane na papierze fotograficznym. Doskonale nadaje się na prezent - jeżeli masz ładne zdjęcie w dużej rozdzielczości ![]() Edytowane przez gaiete Czas edycji: 2011-03-05 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.