![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poison, Chanel 19, MPeG Santal Noble, L'Imperatrice, Passion i inne cuda :)NIEAKTUALNE !! zapraszam tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=534590 Proszę przeczytaj: - Preferuję DUŻE wymianki - NIE wymieniam się na odsypki, książki - NIE wymieniam się samymi odlewkami - zasadniczo NIE wymieniam na ciuchy... ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Szukam koreczków do butelek Zapraszam ![]() - Chanel No. 19 EDP - Chanel No. 5 EDP - Chanel, Coco EDP 2. szukam 5 DIORA - Pearl Glow 059 - Coquette - można próbować kusić innymi, ale będzie ciężko 3. Kremu do BIUSTU - dobrego kremu do biustu, najchętniej Sampar, ale nie tylko 5. PERFUM - kadzidlaki, aoudy ![]() - L'Occitane: Amber - Amouage: Epic, Dia, Jubilation, Gold... i inne - L'Artisan: L'eau d'Ambre, Ambre Extreme, Passage d'Enfer - Kilian: Sytaight to Heaven - Serge Lutens: Arabie, Chergui, Ambre Sultan, Cedre, Le Majeste La Rose i masa innych - Micallef: Gourmet Aoud, Night Aoud, Rose Aoud - Montale: Black Aoud i inne Aoud'y - Malle: Musc Ravengeur - Tom Ford: Black Orchid, seria Private Blend - CdG: Avignon - Francis Kurkdjian: Cologne pour le Soir - Sonoma Scent Studio: Velvet rose i inne - Goutal: Mandragore Pourpre - Guerlain: Nahema, inne starocie ![]() - Rodzinki Poisonów: Pure Poison, Tendre Poison, Elixiry Poisonów ![]() - Rochas: Alchimie - Maitre Parfumeur et Gantier: Ambre Precieux - Shiseido: Zen - Carla Fracci: Salome - Dior: J'adore edp lub elixir - Armani Prive: Ambre Soi, Bois d'Ences, oraz seria ze złotym korkiem - Ralph Lauren: Safari - YSL: Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels: Feerie EDP - Balmain: Ambre Gris - Nina Ricci: Bell de Minuit - Lempicka: Midnight w srebrnym koszyczku - Banana Republic: Rosewood - Givenchy: Hot Couture I masa innych ![]() Moje ulubione nutki to: ambra, kadzidło, aldehydy, róża, paczula, przyprawy ![]() ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-06-02 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poison, Chanel 19, MPeG Santal Noble, L'Imperatrice, Passion i inne cuda :)
Perfumy wymienię jedynie na inne zapachy
![]() - Guerlain, Shalimar EDP, 75 ml - nówka sztuka nieśmigana w starej buteleczce, tester bez korka - Anna Sui, Secret Wish Magic Romance, edt 50 ml - nowe, z kartonikiem, raz psiknięte - Anna Sui, Sui Dreams edt - ok połowy z 75 ml ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-06-02 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poison, Chanel 19, MPeG Santal Noble, L'Imperatrice, Passion i inne cuda :)
KOLORÓWKA:
- Dior, Detective chic eye palette - zużycie max 20%, jedynie na inne Diory lub na perfumy - Kryolan - żęl do brokatu, nowy - Kryolan - brokat złoty w żelu - Avon, tusz Magnify - użyty kilka razy, świeży - Avon, limonkowy eyeliner Color Trend - nowy, tylko odfoliowany Podkłady, Bazy i Korektory: - Avon, Korektor pod oczy - z minimalnym ubytkiem - kolory light i medium - Avon, Ideal Shade light makeup, Creamy Natural - nowy, bez kartonika - Avon, MagiX Cashmere finish, Ivory - nowy bez kartonika - Lancome, La Base Pro - Baza - połowa z 30 ml - najlepiej na inną bazę Cienie do Powiek - Avon, poczwórne cienie - 7 zestawów cieni do powiek, większość z minimalnym ubytkiem, te na oddzielnym zdjęciu nowe z kartonikiem ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-05-19 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja:
- Givenchy, Le Soin Noir - miniatura 5 ml, krem cudo, polecam wypróbować - Clinique, Superdefense spf 25 - nowa miniaturka 15 ml Włosy: - L'oreal Proffesionel, Shine Curl szampon - ok 220/500 ml - Wella, High Hair, Stylin Mousse, Extra Strong Control - 300 ml, Nowa ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-04-25 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zapasowy
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Coś za: - Chanel, No. 19 EDP, 60/100 ml bez korka??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oj, ale cudeńka ładne dodałaś
![]() Zajrzyj do mnie, proszę - dam dużo za Santal Noble. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja chcę granatowy cień Lancome! *-* Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Poison i Jet Femme Holiday?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Już się biorę za odpisywanie
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Jej!
![]() Podoba mi się (do szaleństwa) Guerlain, Shalimar EDP, 75 ml - nówka sztuka nieśmigana w starej buteleczce, tester bez korka-ale aż się boje spytać czy mogę... :P Jak mi to dasz do cienia to bierz obydwa,oddam bez pierdnięcia ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Łeeee...Z tego co proponujesz to podoba mi się jedynie D&G ale jest go za mało żeby wymienić na Daliego i za dużo jak na Choparda :/
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
witaj. znajdziesz coś za shalimar?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Perfume Lover
|
znajdziesz cos u mnie za cienie Avonu poczworne? interesuje mnie kilka wersji kolorystycznych
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Donna Karan 'Cashmere Mist' - wersja Silk?
Chętnie oddam za Santal Noble ![]() Jeśli się zgadzasz, to zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Kolciu nic niestety za Lutka nie znalazlam, ale wiem ze ty czesto dokladki masz wiec moze za jakis czas
![]()
![]() |
#17 |
Perfume Lover
|
Hej, przykro mi, ale nic za meteorytki nie dobiore
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kolciu mila, tak naprawde to nie szukam niczego konkretnego za Lutka, nie upieram sie przy nieszowcach bo jestem nimi odrobinke rozczarowana- przez to ze takie trudnodostepne i nie do powachania w normalnej perfumerii to sobie czlowiek nie wiadomo co na ich temat wyobraza a jak dotad zaden z niszowcow na kolana mnie nie powalil...
ostatnio jakis kryzys zapachowy przezywam i w sumie to malo co mnie tak rusza (jak to dawniej bywalo ze bylam gotowa za zapach wlasnego meza wymienic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
kurcze a mnie i męża powaliły i to na kolaniska
![]() okazało się na dodatek, ze mąż jest wielbicielem kadzidła ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Pingwin, a zna maz Incense Normy Kamali?
to jest kadzidlo nad kadzidlami, potezne, mocarne, bezkompromisowe, ze klekajcie narody ![]() krople, doslownie krople na szaliki ( nie psik - ino krople ) czuc po kilku miesiacach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nie znam, ale dzieki za info
![]() na razie ma OIVIER DURBANO Black Tourmaline i Heeley, Cardinal EDP
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-12-29 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wlasnie Dorotko jak pamietam Ty jestes wielbicielka rozy w perfumach- mialas juz do czynienia z ta Lady Vengeance? mi bardzo przypomina Chloe Intense, tylko taka bardziej przykurzono- pudrowa ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
generalnie M. Micallef, Les Exclusifs, Gaiac EDP
Fréderic Malle, Musc Ravageur EDP i Francuski kochanek też ![]() OIVIER DURBANO Black Tourmaline i Jade generalnie BC tez mi sie podoba (trwałość cieńka u mnie też), w ogóle to testowanie super fajne, mąż twierdzi, że to najfajniejsze hobby jakie miałam i mam ![]() Kolciąg nas pogoni za ten spam ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dziewuszki, dyskusje proponuje przeniesc do ktorejs z Was, bo inaczej nas Kolcia przegna
![]() to na ten przyklad pojdzmyyy wszyyyscy do Glam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
wątek podbijamy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Zakorzenienie
|
Ja tam gonić nie będę, możecie pisać ile chcecie
![]() ![]() A ja w końcu do was dołączam ![]() Cytat:
![]() Ja kocham kadzidła, mój mężulek nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Trwała na zabój, ale zapach nie ten ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nooo, dobra, to kto chętny na wymianę ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
No ja się chyba zapłaczę ,że teraz tego diorka wystawiłaś ...
![]() domyslam się,że tylko na perfumy ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
witaj, moze cos u mnie za
Dior Dentelle Illuminating Lace Effect Powder, 002 Peach Lace ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
przylazłam po D&G
![]() może cos wypatrzysz dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.