|
Notka |
|
Moja mama jest NAJ Maj to miesiąc miłości, budzącego się życia i miesiąc naszych kochanych mam. W związku z tym przygotowaliśmy dla Was razem z marką Rossmann kolejne zadanie konkursowe, w którym prosimy Was o wątki poświęcone Waszym Drogim Mamom. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szczerze prosto z serca dla Kochanej Mamy.Droga Mamo,
Kocham Cię najmocniej na świecie pomimo, że nie zawsze dobrze się dogadujemy, ze względu na nasze zupełnie odmienne charaktery, ale nikt nie jest idealny. Mogę liczyć na Ciebie w każdej, ale to w każdej sytuacji. Uwielbiam to, że mogę powiedzieć Ci wszystko, czego nie powiedziałabym nawet bliskiej przyjaciółce. Wiem, że czasem moje nieposłuszeństwo daje Ci mocno w kość i jest mi niezmiernie przykro, ponieważ doceniam to, że nosiłaś mnie 9 miesięcy pod serduszkiem i podczas opieki nade mną odmówiłaś wiele przyjemności. Ciągle staram się zmienić i naprawić stosunki między nami, abyś dobrze wspominała ten ubogi czas. Przepraszam za to, że musisz znosić moje humory, które nie zawsze są pozytywne i które najczęściej prowadzą do sprzeczek. Wtedy mam ochotę zamknąć się w swoim pokoju i nie wychodzić do końca dnia, aby uniknąć kłótni. Wiem, że kiedyś będę musiała nauczyć się samodzielności i odejść z gniazda. Wiem również, że kiedyś mi Ciebie zabraknie i nie potrafię dopuścić do siebie tej myśli. Tak wiele dla mnie robisz i czasem powiemy coś co nas wzajemnie rani, to wiem, że kierują nami tylko chwilowe emocje. Pisząc ten list uroniłam parę łez, ponieważ każde słowo płynie prosto z serca. Myślę, że nie mogłam zrobić lepszego prezentu. Na co dzień jestem skryta i nigdy nie mówiłam Ci co tak naprawdę czuję, a ten list bardzo mi pomoże w okazywaniu uczuć. Twoja Kochana córka Izabela. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Pokaż mamie ten list, niech pozna Twoje uczucia
![]() ![]() ![]()
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Szczerze prosto z serca dla Kochanej Mamy.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
CORELIPS
|
Zrobię to samo. Napiszę jej list na dzień matki...
Bardzo ją kocham. |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też napisałam na swoim blogu list. Myślę, że taka forma okazywania uczuć jest dobra na przełamanie barier, kiedy nie mamy odwagi na rozmowę. Ode mnie leci piąteczka na dobry początek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Kobietki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.