![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jesienny wybor perfum na wymiane :-)
NIEAKTUALNE - JET NOWY WATEK:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507293 Mam na wymiane roznorodne zapachy. Trochę ciezkich otulaczy na jesien i zime i troche delikatniejszych woni dla romantyczek ![]() Zapraszam! Gucci Envy Me, EDT, 65/100 ml Rezerwacja Lolka_L Lalique Perles, 25/50 ml (wymienie tylko na cos absolutnie wyjatkowego) Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml z ubytkiem testowym (no dobra przyznaje, ze jeszcze sie waham... troche sie na nie wkurzylam, ale jednak ladne sa... moge byc "trudna" ;-) YSL Yvresse Legere, EDT, 55/60 ml Patou EnJoy, EDP, 48/50 ml Gres Cabotine Sensuelle, EDT, 50 ml minus jeden psik, kartonik Clarins, Eau Dynamissante,woda toaletowa relaksujaca, 55/100 ml Lalique Clair de Nilang, EDT 25/50 ml Annick Goutal Eau d’Hadrien, EDT, 25/50 ml (oddaje przelane do oryginalnej butelki Goutal w wersji EDP 125 ml zapas, splash, przykladowe zdjecie butelki na dole) Annick Goutal Les Nuits d’Hadrien, EDP, 15/50 ml Moschino Hippy Fizz, 30 ml, nowe (zafoliowane) oraz reszteczka z 30 ml (zuzycie widoczne na zdjeciu) Loewe Aire, woda toaletowa, 29/30 ml Loewe Aura, woda toaletowa, 28/30 ml (zapach trudnodostepny i wyjatkowy, wiec wymienie tylko na cos rownie unikalnego) Elizabeth Arden – Green Tea Scent Spray 100 ml, zafoliowane Demeter Wet Garden, splash 15 ml z ubytkiem testowym Zapachy najbardziej poszukiwane (najchetniej w wersji 30 ml) Armani Mania czarna Chanel Chance Chanel Chance Eau Fraiche Dior Addict2 Dior Diorella Dior Miss Dior Cherie Guerlain L’Instant Magic Narciso Rodriquez EDT/EDP Armani Prive Rose d'Alexandrie Annick Goutal Mandragore Givenchy Eaudemoiselle Rochas Aquawoman Michael Kors Kenzo Ca Sent Beau Tuscany Per Donna Szukam rowniez paletki 5-ki Diora Sunset Cafe (nr 440) lub Guerlaina Ombre Eclat 4 Shades Velours d’Or (410) lub Bronze Dore (nr 481) WYMIENIONE: NIEAKTUALNE Dior Addict Eau Fraiche, EDT, tester, 97/100 ml - wymienie na Armani Roe d'Alexandrie, Chanel Chance lub Guerlain L'Instant Magic JEDNAK ZOSTANA ![]() Nieaktualne Kenzo Le Parfum d’Ete, EDP, 20/25 ml, kartonik wymienione z Monme Cartier Must, EDT, 50 ml, zafoliowane leci do Figarro odlewka Costes, Costes w ladnej butelce z atomizerem 30/60 ml Edytowane przez silencio Czas edycji: 2011-02-13 o 09:38 Powód: aktualizacja watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienny wybor perfum na wymiane :-)
witam
![]() podoba mi się Kenzo Le Parfum zapraszam do mnie
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj Silencio,
I spójrz przychylnym, proszę, okiem, czy aby za Must czegoś dla siebie interesującego u mnie nie znajdziesz? ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Furko droga!
Dla Ciebie zawsze przychylnam ![]() W kazdym razie pamietam o Tobie! Sciski! ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Annomonico, Nic nie wypatrzylam poki co, ale bede zagladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może za Dior Addict Eau Fraiche, EDT, tester, 97/100 ml chciałabyś Vera Wang ?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za Dior A
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=silencio;22898283]Furko droga!
Dla Ciebie zawsze przychylnam ![]() W kazdym razie pamietam o Tobie! Sciski! ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Silencio ![]() No ba ![]() Ogródkowe korepetycje należy zorganizować czem prędzej ![]() ![]() Trzymaj dla mnie Musta, proszę ![]() ![]() Coś może jeszcze dla Cię wykopię z piwnicy za niego? Pa ![]()
![]() |
#9 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Must zaklepany ![]() A jakby co, to moze w porze zimowej moje mieszkanie bedzie moglo godnie zastapic tajemniczy ogrod ;-) Serdecznosci! ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Nisiu, Dzieki za propozycje ale niestety nic nie wypatrzylam... ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Dzieki za fajne oferty, ale Addicta to raczej oddam wylacznie za Chanel Chance, Guerlain L'Instant Magic lub Rose d'Alexandrie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Dior Addict Eau Fraiche, EDT, tester, 97/100 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewentualnie Hermes, ale bede musiala przetestowac zapach. Daj mi chwilke, dobrze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Peonies,
Tylko, co masz na wymiane? Bo watek, ktory znalazlam podobno nieaktualny.. Pozdr ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Pozdrawiam Edytowane przez silencio Czas edycji: 2010-10-29 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Ci, Silencio
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=silencio;22951588]Peonies,
Tylko, co masz na wymiane? Bo watek, ktory znalazlam podobno nieaktualny.. Pozdr ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- wątek jest aktualny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Kochana, Myslalam przez chwile o Innocencie, ale jednak niestety nie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
![]() Gucci Envy Me to jest to rozowe, tak ![]() Zaraz zagladam do Twojego watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Kochana masz sliczne ciuszki! Ale albo na mnie za male, albo jednak "za wysokie progi" ;-)
Natomiast Aqua Di Gioia nie znam... Ale wlasnie chcialam zaproponowac, ze sobie sprawdze zapach i wtedy Ci odpowiem. Moze byc tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak widac przesadnych tlumow w watku nie ma ;-) Moze sie te perfumki dla Ciebie ostana ;-) Serdecznosci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Tak się zastanawiam, ale pewnie nie mam nic, co by Cię interesowało w zamian... no ale gdyby nie było chętnych, to może się dogadamy?
![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na pewno sie dogadamy ![]() ![]() ![]() P.S. A gdybys sie jednak miala jakos wymieniac z Glamourous to ja chce Instant Magic Guerlaina a zamierzam zrobic spory remanent zapachowy, wiec bede miala wiecej skarbow ;-) Edytowane przez silencio Czas edycji: 2010-11-07 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.