|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Okazja! wymienię całość za jakieś drobiazgi :)
Witam
![]() Mam do wymiany zestaw różnych kolorowych kosmetyków. Są to kosmetyki praktycznie nowe, które dostałam przy zakupach/kupiłam w kwietniu w drogerii, jednak nie pasują one kolorystycznie do mojego typu urody (niekorzystnie wyglądam w różu ![]() Jest to moja pierwsza wymiana, dlatego kosmetyki mogę wysłać jako pierwsza. Mieszkam w Irlandii, więc stąd też wyślę paczkę (priorytetem poleconym) i również chciałabym, aby paczka od drugiej osoby przyszła na mój irlandzki adres, jeśli to nie stanowi problemu. Mam do wymiany: - lakier do paznokci Rimmel Lycra Pro - 307 Grape Sorbet (nieużywany, ale otwarty raz dla sprawdzenia koloru) - szminka nawilżająca Rimmel Hydra Renew - 200 Latino (użyta 2 razy pędzelkiem) - szminka Estee Lauder Pure Color, Long Lasting Lipstick Rouge - 61 Pink Parfait (szminka użyta raz pędzelkiem) - błyszczyk do ust Clinique Long Last Glosswear SPF15 -12 Kissy Fit (nieużywana, ale otwarta raz dla sprawdzenia koloru, jest to miniaturka - o pojemności 2.3 ml) - mini paletka Clinique, w której skład wchodzą cienie do powiek Colour Surge Eyeshadow Duo - Strawberry Fudge (1.2g) oraz róż do policzków Blushing Blush Powder Blush - Iced Lotus (1.7g) - nieużywane, ale muśnięte palcem dla sprawdzenia koloru na skórze - podwójne cienie do powiek Avon ColorTrend - Storm (te cienie dostałam już kilka miesięcy temu od konsultantki, ale ich nie używałam, musnęłam tylko palcem dla sprawdzenia pigmentacji )mogę jeszcze dorzucić jakieś próbki (np. mydełka Lush) albo odsypkę mineralnego podkładu Urban Decay czy pudru Estee Lauder Lucidity Translucent ![]() W zamian nie oczekuję wiele. Poszukuję głównie polskich produktów (do których mam utrudniony dostęp), byłabym szczęśliwa, gdybym otrzymała ze 2 z poszukiwanych przeze mnie kosmetyków: - błyszczyk Paese - Milky Lips - kosmetyki Inglot: błyszczyk Sleeks, lakier do paznokci, pojedynczy cień do powiek, ołówek do ust AMC Matte Collection, - pędzle Maestro - pachnący lakier do paznokci My Secret Edytowane przez lissome Czas edycji: 2011-05-16 o 21:00 |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Okazja! wymienię całość za jakieś drobiazgi :)
tutaj zdjęcia
- uwaga, odcienie szminek na zdjęciach są trochę przekłamane, w rzeczywistości są to delikatniejsze, nie takie jaskrawe, ale ciut ciemniejsze, bardziej stonowane róże, a jeśli chodzi o cienie Clinique, to są one połyskujące, opalizujące - złotawa brzoskwinka i ciepły złotawy brąz (przynajmniej tak na moje oko) i przepraszam za kiepską jakość, ale zdjęcia mogłam zrobić tylko telefonem komórkowym
Edytowane przez lissome Czas edycji: 2011-05-16 o 20:45 |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie?
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za mini paletka Clinique, w której skład wchodzą cienie do powiek Colour Surge Eyeshadow Duo - Strawberry Fudge (1.2g) oraz róż do policzków Blushing Blush Powder Blush - Iced Lotus (1.7g) - nieużywane, ale muśnięte palcem dla sprawdzenia koloru na skórze?
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
mini paletka Clinique, w której skład wchodzą cienie do powiek Colour Surge Eyeshadow Duo - Strawberry Fudge (1.2g) oraz róż do policzków Blushing Blush Powder Blush - Iced Lotus (1.7g) - nieużywane, ale muśnięte palcem dla sprawdzenia koloru na skórze ?
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
cos za paletke?
odpisz u mnie |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś za paletkę Clinique?
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
hej, mogę zaproponować jakieś lakiery z Inglota (mięta, czerwienie), cienie np. 3 cienie w paletce i duży cień pojedyńczy ew. róż
30.04.2014 3:15
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam wiele, ale może znalazłabyś coś u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a nie chciałabyś oddać odsypki lucidity w opakowaniu?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)