|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Okazja! wymienię całość za jakieś drobiazgi :)
Witam
![]() Mam do wymiany zestaw różnych kolorowych kosmetyków. Są to kosmetyki praktycznie nowe, które dostałam przy zakupach/kupiłam w kwietniu w drogerii, jednak nie pasują one kolorystycznie do mojego typu urody (niekorzystnie wyglądam w różu ![]() ![]() Jest to moja pierwsza wymiana, dlatego kosmetyki mogę wysłać jako pierwsza. Mieszkam w Irlandii, więc stąd też wyślę paczkę (priorytetem poleconym) i również chciałabym, aby paczka od drugiej osoby przyszła na mój irlandzki adres, jeśli to nie stanowi problemu. Mam do wymiany: - lakier do paznokci Rimmel Lycra Pro - 307 Grape Sorbet (nieużywany, ale otwarty raz dla sprawdzenia koloru) - szminka nawilżająca Rimmel Hydra Renew - 200 Latino (użyta 2 razy pędzelkiem) - szminka Estee Lauder Pure Color, Long Lasting Lipstick Rouge - 61 Pink Parfait (szminka użyta raz pędzelkiem) - błyszczyk do ust Clinique Long Last Glosswear SPF15 -12 Kissy Fit (nieużywana, ale otwarta raz dla sprawdzenia koloru, jest to miniaturka - o pojemności 2.3 ml) - mini paletka Clinique, w której skład wchodzą cienie do powiek Colour Surge Eyeshadow Duo - Strawberry Fudge (1.2g) oraz róż do policzków Blushing Blush Powder Blush - Iced Lotus (1.7g) - nieużywane, ale muśnięte palcem dla sprawdzenia koloru na skórze - podwójne cienie do powiek Avon ColorTrend - Storm (te cienie dostałam już kilka miesięcy temu od konsultantki, ale ich nie używałam, musnęłam tylko palcem dla sprawdzenia pigmentacji ![]() mogę jeszcze dorzucić jakieś próbki (np. mydełka Lush) albo odsypkę mineralnego podkładu Urban Decay czy pudru Estee Lauder Lucidity Translucent ![]() W zamian nie oczekuję wiele. Poszukuję głównie polskich produktów (do których mam utrudniony dostęp), byłabym szczęśliwa, gdybym otrzymała ze 2 z poszukiwanych przeze mnie kosmetyków: - błyszczyk Paese - Milky Lips - kosmetyki Inglot: błyszczyk Sleeks, lakier do paznokci, pojedynczy cień do powiek, ołówek do ust AMC Matte Collection, - pędzle Maestro - pachnący lakier do paznokci My Secret Edytowane przez lissome Czas edycji: 2011-05-16 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Okazja! wymienię całość za jakieś drobiazgi :)
tutaj zdjęcia
- uwaga, odcienie szminek na zdjęciach są trochę przekłamane, w rzeczywistości są to delikatniejsze, nie takie jaskrawe, ale ciut ciemniejsze, bardziej stonowane róże, a jeśli chodzi o cienie Clinique, to są one połyskujące, opalizujące - złotawa brzoskwinka i ciepły złotawy brąz (przynajmniej tak na moje oko) i przepraszam za kiepską jakość, ale zdjęcia mogłam zrobić tylko telefonem komórkowym ![]() Edytowane przez lissome Czas edycji: 2011-05-16 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za mini paletka Clinique, w której skład wchodzą cienie do powiek Colour Surge Eyeshadow Duo - Strawberry Fudge (1.2g) oraz róż do policzków Blushing Blush Powder Blush - Iced Lotus (1.7g) - nieużywane, ale muśnięte palcem dla sprawdzenia koloru na skórze?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
mini paletka Clinique, w której skład wchodzą cienie do powiek Colour Surge Eyeshadow Duo - Strawberry Fudge (1.2g) oraz róż do policzków Blushing Blush Powder Blush - Iced Lotus (1.7g) - nieużywane, ale muśnięte palcem dla sprawdzenia koloru na skórze ?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cos za paletke?
odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za paletkę Clinique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
hej, mogę zaproponować jakieś lakiery z Inglota (mięta, czerwienie), cienie np. 3 cienie w paletce i duży cień pojedyńczy ew. róż
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
nie mam wiele, ale może znalazłabyś coś u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a nie chciałabyś oddać odsypki lucidity w opakowaniu?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.