![]() |
#1 |
BAN stały
|
perfumy, pielęgnacja i kolorówka u ♥ Czekoladki ♥WĄTEK NIEAKTUALNY Hej ![]() Mam ponad 90 przekupek, kto ma mniej wysyła pierwszy ![]() Uwaga! rzeczy oznaczone czerwoną gwiazdką będę mogła wymienić, gdy paczki dotrą do wizażanek (zdjęcia i opisy wstawiam teraz, bo potem będę miała mało czasu ![]() Szukam: Givenchy vouge orange nr 25 LAMPY UV LAKIERÓW SHELLAC tostera (Dobrego) i gofrownicy MOJA WISH Diesel Fuel for life unlimited (brązowe) Chloe z kokardką edp / także wersja ROSE Marc Jacobs Daisy Britney Spears Midnight Fantasy ![]() Hugo Boss Femme Armani Diamonds interesują mnie także próbki/odlewki Chloe Love Gucci Guilty Lanvin Marry me Juicy Couture, Agent Provocateur, Guess poza tym flakony: Tresor in Love YSL Elle, Parisienne (podstawowe i l'extreme) Lacoste Inspirations Lady Million Pacco Rabane Oraz większość próbek kwiatowych zapachów, nie za lekkich, z nutą goryczy ![]() Poza perfumami:
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-06-23 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: perfumy, pielęgnacja i kolorówka u ♥ Czekoladki ♥
REMINGTON Ci151Remington najgrubsza lokówka 38mm, nieużyta nigdy. Mam wszystko, co jest w zestawie
![]() najchętniej na prostownicę (najlepiej tytanową, z jonizacja) np Babyliss ST70E Flakony Lancome Hypnose ok 40/75mlflakon wymieniony, zostanie odlewka 20ml Lanvin Jeanne 47ml/50ml + perfumowany balsam rezerwa S.T. Dupount - Orazuli 50ml 47/50ml anarchia25 Jesus del Pozo Esencia de duende 27ml/30ml Perfumy - odlewki lub próbki zrobione, w atomkach: Jesus Del Pozo Halloween - 8ml Demeter Apple Pie - 8ml Shiseido ZEN - 10ml anarchia25 Nina Ricci, Les Belles, Delice d'epices? - jakieś 7ml będę robić (zazwyczaj ok 5ml) - potrzebuję atomizerów Lancome Poeme Karl Lagerferd Femme Lancome Hypnose CK Euhporia EDP (tylko w wyjątkowym przypadku) Jesus del Pozo Esencia de Duende Versace Versense CK Secret Obsession Beyonce Heat (tylko w wyjątkowym przypadku) DKNY Red delicious próbka 1ml Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-05-18 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
włosy:
Alfaparf, Semi di Lino Diamante, Illuminating Volumizer - spray nadający objętość włosom 125ml /zużyta może 1/5 HerCut - jakieś cudo bez spłukiwania z amerykańskiej Sephory. http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=B70 Bez SLS i parabenów, podaję link do specyfikacji. Dwufazowy (wyciska się razem), niestety przy mojej obecnej liczbie odżywek nie zużyję tego ciało: *Dr. Brandt - blemishes no more; płatki oczyszczające skórę. Z 60 zostało ok 30-40, ciężko określić. lucja888 Lavin Jeanne - perfumowany balsam do ciała, 150ml, raz użyte Lirene - body shaping - wyszczuplający koncentrat do ciała, nowy Ziaja Sopot balsam bronzujący, zostało więcej niż połowa Ziaja różany płyn micelarny, zostało więcej niż 1/3 Bath & Body Works Carried Away 236ml Masło The Body Shop Golden Apple 200ml (ubytek kilku maźnięć) *Masło The Body Shop - Maroccan Rose 50ml (raz użyte) rezerwa *Masło The Body Shop - Olive 50ml *Avene - Cleanance - tonik matujący 200ml, nieużywany. http://www.macadamiahair.pl/ bez parabenów i SLS Macadamia Hair szampon do włosów (najchętniej na inny produkt Macadamia/odżywki lush/tigi) 60ML Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-05-13 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
zdjęcia w tym i w następnym poście.
Calvin Klein podkład infinite hydration; 3ml, kolor natural; nowy Benefit - Erase Paste; numer 02 medium; korektor - krem kamuflujący - pod oczy i na twarz. Tylko "dziabnięty" Sephora - maniac liner, kredka do ust z pędzelkiem w kolorze nude - 11 chair obsession; raz użyta. GOSH nr 254 pojedynczy czarny (ja na zdj, tylko CZARNY) Loreal HIP High Intnsit Pigment w kolorze Visionary - piękny złoty (raz użyty) Smashbox fusion soft lights sunset - pokruszony ![]() Bell velvet eyshadow - SYPKI cień (nie w kremie) w kolorz brzoskwiniowo złotym, zostało 3/4 (naprawdę fajny ![]() Victoria's Secret - brązowy eyliner z brokatem, nowy 3 pędzle LancrOne E.L.F - jasna, perłowa kredka do oczu z temperówką; pearl white (kilka razy użyta) E.L.F - kremowe cienie duo, w kolorze blackberry (zdjęcie nast. post) lecą do lucja888 Revlon - róż w kremie w pięknym kolorze różowym z lekką domieszką brzoskwini. Niestety upadł mi na ziemię i wypadł z kasetki, toteż mam sam wkład ![]() E.L.F - mineral booster; tinted; 5g, dwa razy użyty E.L.F - piękny rozświetlacz w kremie (Shimmering facial whip), kolor toasted; użyty tylko do swatcha Kępki rzęs MAC, nowe Guerlain - Ombre eclat 4 coluleurs; 401 Jeu de nuit (używane, widoczne na zdjęciu) kod 8501 Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-05-18 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za
Masło The Body Shop Golden Apple 200ml (ubytek kilku maźnięć) *Masło The Body Shop - Maroccan Rose 50ml (raz użyte) *Masło The Body Shop - Olive 50ml (raz użyte) Lirene - body shaping - wyszczuplający koncentrat do ciała, nowy Odpowiedz prosze u mnie ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
E.L.F - mineral booster; tinted; 5g, dwa razy użyty E.L.F - piękny rozświetlacz w kremie (Shimmering facial whip), kolor toasted; użyty tylko do swatcha Revlon - róż w kremie w pięknym kolorze różowym z lekką domieszką brzoskwini. Niestety upadł mi na ziemię i wypadł z kasetki, toteż mam sam wkład ![]() odpisz u mnie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
E.L.F - jasna, perłowa kredka do oczu z temperówką; pearl white (kilka razy użyta) E.L.F - mineral booster; tinted; 5g, dwa razy użyty E.L.F - piękny rozświetlacz w kremie (Shimmering facial whip), kolor toasted; użyty tylko do swatcha E.L.F - kremowe cienie duo, w kolorze blackberry (zdjęcie nast. post)
![]() |
#11 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos umnie za:
Benefit - Erase Paste; numer 02 medium; korektor - krem kamuflujący - pod oczy i na twarz. Tylko "dziabnięty" E.L.F - jasna, perłowa kredka do oczu z temperówką; pearl white (kilka razy użyta) E.L.F - piękny rozświetlacz w kremie (Shimmering facial whip), kolor toasted; użyty tylko do swatcha mały pędzel LancrOne Ziaja różany płyn micelarny, zostało więcej niż 1/3 ?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: perfumy, pielęgnacja i kolorówka u Czekoladki
Coś u mnie za Benefit - Erase Paste; numer 02 medium; korektor - krem kamuflujący - pod oczy i na twarz. Tylko "dziabnięty" lub wachlarz/mały pędzel Lancrone
![]() Jutro prawdopodobnie kupię paletkę do brwi essence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
*Dr. Brandt - blemishes no more
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
![]() Macadamia Hair szampon do włosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
hej, za sweterek, bransoletkę i stanik chętnie bym wzięła lancome hypnose. jeśli taka wymiana nie wchodziłaby w rachubę, to może bransoletka+stanik, a od Ciebie dwa masła z Body Shopu? Będę wdzięczna za odpowiedź u mnie. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
CK Euhporia EDP 5ml Versace Versense 3ml Benefit - Erase Paste; numer 02 medium; korektor - krem kamuflujący - pod oczy i na twarz. Tylko "dziabnięty" Revlon - róż w kremie w pięknym kolorze różowym Smashbox fusion soft lights sunset - pokruszony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Łącznie mam 2 albo 3 te peelingi, musiałabym sprawdzić, ale nic więcej nie widzę niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() to co PW? czekam z utęsknieniem ![]() ![]() EDIT teraz zauważyłam , że to 60ml , no to kochana musiałabyś cos dołożyć Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-03-28 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej,a co jest na 4 zdjeciu w 3 poście??
edit juz znalazłam ![]() Carried Away .. jaka jest jego pojemnosc i czy nadal jest na wydaniu? Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2011-03-28 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
*Masło The Body Shop - Maroccan Rose 50ml (raz użyte) *Masło The Body Shop - Olive 50ml (raz użyte) Lavin Jeanne - perfumowany balsam do ciała, 150ml, raz użyte *Avene - Cleanance - tonik matujący 200ml, nieużywany. Guerlain - Ombre eclat 4 coluleurs; 401 Jeu de nuit (używane, widoczne na zdjęciu) kod 8501
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a oddałabys ten balsam i masełko 50 ml oliwkowe? za masło TBS wild cherry?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Puk, puk
![]() przypominam sie, czekam na info w spr Lanvin Jeanne 47ml/50ml + perfumowany balsam ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hypnose daj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wolałabym oliwkowe (jaka szansa jest ze sie zwolni??)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ale z perfumami u mnie krucho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
witam serdecznie
![]() Coś u mnie za E.L.F - piękny rozświetlacz w kremie (Shimmering facial whip), kolor toasted; użyty tylko do swatcha Revlon - róż w kremie w pięknym kolorze różowym z lekką domieszką brzoskwini. Niestety upadł mi na ziemię i wypadł z kasetki, toteż mam sam wkład ![]() odpisz u mnie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.