|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymianka
Wymienie:
-Essence puder diamentowy z limitowanki Eclipse - nowy -cień Essence nr 30 Happy Hour - użyty kilka razy, ubytek prawie niewidoczny -cień Essence nr 05 Adorable - użyty 2,3 razy -perełki brązujące Essence - już wycofane, nowe -korektor Essence Stay Natural nr 01 soft beige, nowy, zaklejony -cień MySecret Magic Dust, nr 201 ( biały, perłowy)- nowy -cień MySecret Double Effect nr 406, użyty 1-2 razy -puder brazujący Sensique nr 106, nowy zaklejony -puder rozświetlający Sensique nr 104, nowy -błękitny eyeliner Essence MetalGlam nr 05 breeze beach- użyty 2-3 razy
Nie możesz zmienić wszystkiego. Możesz za to zmienić jedną, małą rzecz. I tak to działa. Edytowane przez zagubiona_w_swoich_snach Czas edycji: 2011-08-28 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka
coś u mnie kochana za
Essence puder diamentowy z limitowanki Eclipse - nowy oraz cień z essence taki beżowy on chyba jest chodzi mi o tenhttps://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1304329500 - chodzi o ten w lewym dolnym rogu? odpisz u mnie słońce ![]() Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-05-02 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
-cień Essence nr 30 Happy Hour - użyty kilka razy, ubytek prawie niewidoczny ten bezowy korektor Essence Stay Natural nr 01 soft beige, nowy, zaklejony -cień MySecret Magic Dust, nr 201 ( biały, perłowy)- nowy -cień MySecret Double Effect nr 406, użyty 1-2 razy błękitny eyeliner Essence MetalGlam nr 05 breeze beach- użyty 2-3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za :
-korektor Essence Stay Natural nr 01 soft beige, nowy, zaklejony i może beżowy cień ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za wszystkie pudry, koretkor i perelki? zajrzyj do obu watkow
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Essence puder diamentowy z limitowanki Eclipse - nowy -cień Essence nr 30 Happy Hour - użyty kilka razy, ubytek prawie niewidoczny -cień Essence nr 05 Adorable - użyty 2,3 razy -korektor Essence Stay Natural nr 01 soft beige, nowy, zaklejony -cień MySecret Magic Dust, nr 201 ( biały, perłowy)- nowy -cień MySecret Double Effect nr 406, użyty 1-2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
-Essence puder diamentowy z limitowanki Eclipse - nowy
coś u mnie?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-05-02 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
-perełki brązujące Essence - już wycofane, nowe
znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#10 |
BAN stały
|
cos u mnie za "
Essence puder diamentowy z limitowanki Eclipse - nowy -cień Essence nr 30 Happy Hour - użyty kilka razy, ubytek prawie niewidoczny -cień Essence nr 05 Adorable - użyty 2,3 razy -perełki brązujące Essence - już wycofane, nowe -korektor Essence Stay Natural nr 01 soft beige, nowy, zaklejony -cień MySecret Magic Dust, nr 201 ( biały, perłowy)- nowy -cień MySecret Double Effect nr 406, użyty 1-2 razy -puder brazujący Sensique nr 106, nowy zaklejony -puder rozświetlający Sensique nr 104, nowy -błękitny eyeliner Essence MetalGlam nr 05 breeze beach- użyty 2-3 razy -bezbarwny lakier do paznokci Eveline |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat: