![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pierwsza wymianka u Mamy_Emi;) RAMONESKA, kosmetyki, ciuchy M-XXL, ciążowe, dziecięce
WĄTEK NIEAKTUALNY
- zapraszam do nowego wątku ciuszkowego oraz do pozostałych wątków. Rzeczy z tego wątku dostępne póki nie uzupełnię nowego do końca. W tym proszę nie pisać! Witam wszystkich ![]() To moja pierwsza wymianka, trochę pośledziłam forum zanim ją dodałam i mniej więcej się orientuję we wszystkim, ale proszę o wyrozumiałość ![]() Mam do zaoferowania baaaaardzo dużo rzeczy, m.in. modne i markowe ubrania w różnych rozmiarach, kosmetyki, ubrania ciążowe, ciuszki dziecięce 56-104 i inne. Nie jestem w stanie wymieniać Wam wszystkiego za jednym razem, dlatego będę robiła dokładki ![]() ![]() Najpierw parę zasad: *Jako iż jestem tutaj nowa, wysyłam pierwsza ![]() ![]() *Odpowiadam na wszystkie pytania i tego również oczekuję *Nie robię zdjęć na sobie! Nie mam na to czasu, ani chęci ![]() *Wysyłam listem poleconym bądź paczką *Dla zainteresowanych podam szczegółowe wymiary danej rzeczy *Z osóbkami z Wrocławia chętnie odbiór osobisty ![]() *Nie odmieniam się z powodów typu "jednak mi się nie podoba" itp. *Na szaro zaznaczam rzeczy już wymienione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. La Roche Posay wygładzająco-nawilżające mleczko do ciała 15 ml NOWE x 2 La Roche Posay natłuszczający balsam do ciała (ogranicza podrażnienia i swędzenie skóry) dla niemowląt, dzieci i dorosłych NOWE Pomadka bezbarwna o smaku i zapachu cytrynki z zawieszką, zużycie ok. 10% Lacoste Touch of Pink 20 ml NOWA (pachnie i jest trwała jak oryginalna (mam drugą), również wygląda jak oryginał, ale nie daję 100% pewności, że nim jest!) Odżywka na noc do wszystkich rodzajów włosów AVON, 125 ml zużycie ok. 10%, zakupiona rok temu Dezodorant FA Pink Passion, 150 ml, zużycie ok. 25-30% Spray rozświetlający pasemka Blonde Gloss Nivea 150 ml, zużycie ok. 5% Balsam do ciała Nivea Angel Star kuszący zapach maliny, do skóry mieszanej 250 ml, zużycie ok. 10% Podkład So Clear Miss Sporty 01 Light, 30 ml, zużycie ok. 70% Krem nawilżająco-matujący Under Twenty, 50 ml, zużycie ok. 10% PO TERMINIE - dorzucę gratis Brązowy Eye-Liney mary-kateandashley, zużycie ok. 10% Błyszczyk z zawieszką - błyszczykiem NOWY Błyszczyk H&M Hello Kitty, 16.2 g, zużycie ok. 30% Błyszczyk z zawieszką w muffince, o zapachu czekoladowej babeczki, 2.4 g, raz muśnięty ![]() Dove Terapy szampon z odbudowującym serum 10 ml + regenerująca maseczka do włosów 10 ml Cień do powiek w odcieniu lilaróż mary-kateandashley 2,4 g., użyty 1 raz Puder rozświetlający mary-kateandashley, 2 g, użyty 1 raz Małe mydełko Dove 25 g Brokat sypki caboodles 1 g, zużycie 50% Próbki Accos - płyn myjący do cery trądzikowej, każda 5ml x 11, godny polecenia ![]() 2. Próbka herbatki dla matek karmiących Hipp Natal 1,5 g Szczotka z miękkiego włosia + grzebyczek Canpol Babies Nowy różowy pilniczek Szczotka z twardego włosia + grzebyczek Canpol Babies Bobo Safe - zestaw testowy dla kobiet w ciąży do samodzielnego wykrywania wycieku testy owodniowego, został 1 test z 3. Całość kupiona za ok. 50 zł. Herbatka Bocianek na laktację - rewelacja! 12 torebek, ważna do lipca tego roku Oliwka pielęgnacyjna Hipp od 1 dnia, 25 ml, zużycie ok. 10% Krem ochronny na odparzenia Hipp, 6 ml, do wypróbowania Feminatal N 16 tabletek, ważne do lipca tego roku 3. Odyseja w twardej oprawie NOWA ![]() 4. Prawdziwa, niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju RAMONESKA firmy Glan ze skóry naturalnej, z paskiem i zamkami ![]() ![]() DOKŁADKA 5. Portfel PUCCA, 9x11 cm, super stan 6. Łańcuch na szyję claire's mary-kateandashley, nowy, kosztował 12 Euro Obróżka na szyję claire's mary-kateandashley, nowa, kosztowała 8 Euro Bransoleta claire's mary-kateanshley, nowa, kosztowała 8 Euro - wszystkie 3 rzeczy mają ceny i kody kreskowe claire's ![]() 7. Nietoperka House, rozmiar M, jest super, zdjęcie tego nie pokazuje ![]() 8. Sweterek w paski Skechers, rozmiar zakładam L/XL Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-05-18 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza wymianka u Mamy_Emi;) RAMONESKA, kosmetyki, ciuchy M-XXL, ciążowe, dzi
1.
Czarne na szpilce ok. 6-7 cm f. Marko, założone 1 raz ![]() 2. Bluzka Nike, cudna ![]() 3. Bluzeczka Dolce&Gabbana z lycrą, wysadzana dżetami - wszystkie są i nie wypadają ![]() 4. Bluzeczka Sanrio - Hello Kitty r. 42 (XL) 5. Satynowa piżamka District rozmiar M/L 6. Jeansowa spódniczka mini Blue Stone, rozmiar z metki 40, ale jest duuuża, wg mnie 46 (wymiary - pisać ![]() 7. Seledynowa boxerka George, r. 46, nowa z metką 8. Bluzeczka Evie r. 18 DOKŁADKA 9. 2 pary szpilek 6-7 cm Avanti i Vero Gomma r.37 (trochę zajechane fleki, w czarnych leciutko otarte czubki) ZA DROBIAZG 10. Elegancka, marszczona koszula Amaranto r.18 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-04-15 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza wymianka u Mamy_Emi;) RAMONESKA, kosmetyki, ciuchy M-XXL, ciążowe, dzi
1.
Czarny, elegancki topik Sasha r. 40 2. Imprezowa bluzeczka Seven r. zakładam 20 3. Spódniczka mini Smith's r. XL (44/46) 4. Tuniczka Metro Eight, śliczna, r. XL/XXL materiał leciutko zmechacony, ale nie widać jak się nie trzyma nosa w bluzce ![]() 5. T-shirt Adidas r. 40, jest dość spory ![]() 6. Jeansy Viper r. 40, nowe z metką REZERWACJA 7. Czarne ciążóweczki Prenatal r. M z workiem na brzusio ![]() 8. Ogrodniczki Big Star, super dla ciężarówki ![]() DOKŁADKA 9. Jeansy Viper, r.38, nowe bez metki 10. Jeansy Viper, r.42, nowe bez metki Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-04-22 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nic
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1.
Jeansy ciążowe rozmiar wg mnie L z workiem na brzusio 2. Krótka, mało noszona Stradivarius r. L 3. Jeansy Viper r. 40, nowe bez metki 4. Kurtka jeansowa Levi's r. XL 5. Spodnie F&F r. 18 założone 1 raz 6. Dres Mars r. 42/44 założony 1 raz DOKŁADKA 7. Jeansy rybaczki z szerokimi nogawkami Cro Cro, r.38, nowe bez metki 8. Dresowe rybaczki Departure, r.46, na gumce 9. Rybaczki House 31/32 - hafty, przetarcia i ciemnozłote ćwieki 10. Brązowe ciążóweczki z workiem C&A Yessica r. 42 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-04-15 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witam, może coś u mnie za ramoneskę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
jeansy viper ile dokładnie mają w pasie,może u mnie coś za nie?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
1.
Bluzeczka Simply The Best XXL 2. Białe proste spodnie, r. 40, nowe bez metki 3. Bluzka Camaieu, zakładam L/XL 4. Spodnie brązowe r.27 5. Spodnie ciążowe Dorothy Perkins r.42 (na gumce) DOKŁADKA 6. Ciążówki South r.40 (rosną z brzuchem) 7. Długa przewiewna spódnica r. zakładam 18 8. Koszula George r. 50 9. Bluzka pomarańczowa H&M z cekinowym napisem, troszkę przybrudzona na rękawie (nie rzuca się zupełnie w oczy) - myślę, że do sprania. Rozmiar 158 cm 12-13 l. 10. T-shirt Michael Jackson, rozmiar S, ale będzie pasował na każdy rozmiar Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-04-17 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1.
Tunika Nivena r. XL 2. Bluza Kangaross 42/44 3. Bluzka Vivien Caron r. 14 4. Spodnie lniane BonMarche r. 18 5. Podarte jeansy Blind Date r. L - rozdarcie przy kieszeni, nie rzuca się w oczy przy noszeniu, do naprawienia DOKŁADKA 6. Bluzeczka wiązana na szyi Cherokee, r.42, nowa bez metki 7. Bluzeczka House, r. L, założona 1 raz 8. Strój kąpielowy w paski, będzie dobry na 42/44, góra stan bdb dół db 9. Kurteczka moro Remake, r. XL, jest suuper ![]() Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-04-17 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
witam serdecznie niestety nic ... życzę udanych wymianek
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za białe spodnie?
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Najpierw poproszę wymiary
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj na targowisku.
![]() Znajdziesz coś u mnie za nowe jeansy Viper 40? Jeśli tak podaj proszę wymiary i długość nogawek.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Lacoste Touch of Pink 20 ml NOWA
Spray rozświetlający pasemka Blonde Gloss Nivea Balsam do ciała Nivea Angel Star kuszący zapach maliny, do skóry mieszanej 250 ml Krem nawilżająco-matujący Under Twenty, 50 ml, zużycie ok. 10% PO TERMINIE - dorzucę gratis Dove Terapy szampon z odbudowującym serum 10 ml + regenerująca maseczka do włosów 10 m to mi sie podoba poza watkiem mam bajki na dvd Swiety mikołaj gwiazdkowa opowiesc-nowa zafoliowana rudolf czerwononosy renifer nowa nie zafoliowana |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
1.
Plecak duży z Anglii Toy Story, stan dobry 2. Torba Kubuś, nienoszona, ale ma wadę - ułamany jeden uchwycik zamka ![]() 3. Torebka + daszek mary-kateandashley 4. Kwiatowa bluzka Marks&Spencer r. 46/48 5. Bluzka TU r. 18 cekiny, perełki i hafty - BRAK NA ZDJĘCIU ! 6. Bluzka pomarańczowa Papaya r. 16 DOKŁADKA 19.04 7. Jeansy Viper, jasnoniebieskie, nowe bez metki, r. 42, w pasie: 42,5 cm x2 8. Jeansy Viper, ciemny granat, nowe bez metki, r. XL, w pasie: 41,5 cm x2 REZERWACJA/protka 9. Jeansy Viper, ciemnoniebieskie, nowe bez metki, r. 44 (są mniejsze), w pasie: 42 cm x2 REZERWACJA/protka 10. Jeansy Viper, granatowe, nowe bez metki, r. 46 (są mniejsze), w pasie: 42 cm x2
Expresowa wymiana wszystkowątek Emi ![]() My ![]() cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 Edytowane przez mama_emi Czas edycji: 2011-05-16 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To może Lacoste Touch of Pink?
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Mi też pasuje, zatem PW? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o te nowe z metką, tylko to już pewnie nie ma znaczenia.
Envy me 2 na 99% zostanie raczej wymieniony, czekam jeszcze tylko na dane adresowe, więc niestety... ![]() Szkoda, ze tylko to znalazłaś. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Perfum raczej nie przewiduję, jak coś dołożę z kosmetyków, to się przypomnę. ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kurczę.... Chyba będą za duże... A mogę zobaczyć zdjęcie na kimś?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie tylko kwiatowa bluzka jakiw wymiary?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hej, na razie nic nie widze... W razie dokłądki dja znać, chętnie zajrzę
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.