|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pilnie - za te rzeczy oddam naprawde sporo, wejdź, moze je masz :)? heeelp ;p!!
ja mam poza wtakiem hawajki i inne spodenki, ale u Ciebie w wtaku nic nie widze, chyba za masz cos poza.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: pilnie - za te rzeczy oddam naprawde sporo, wejdź, moze je masz :)? heeelp ;p!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- nikt nie ma spodni w takich kolorach ;( ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
ja mam poza watkiem boskie białe rurki ale nic nie widze za nie... i rozowy stroj ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
mam 2 pary bialych :p
przepraszam za jakosc ... ale apart rozladowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mam taki stroj
![]() |
#14 |
BAN stały
|
odpisane
![]() aha poza rózowym strojem szukam w sumie tez marynarskiego/pin up;p ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- up ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- p;p; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
;ppp;p;p;
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- dgf ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- lj; ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- jkg ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- fg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.