![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szybka wymiana u COTYNATO :)Nieaktualny!!!!!!!!! 1. Szukam TYLKO rzeczy wymieniowych poniżej. Jeżeli nic z tego nie masz, nie pisz. " A może jednak?"- nie ![]() 2. Nie wysyłam pierwsza ani jednocześnie z osobami poniżej 60 przekupek. 3. Nie wklejaj linków. WISH- ♥telefon dotykowy lub z wyciąganą pelną klawiaturą oddam wiele. ♥Parka !!! ♥torby w stylu etorebki lub pumy/adidasa a4 ♥ sukienki/sweterki z motylkami na rękawach ♥długie swetry najchętniej z hello kitty ♥bluzeczki/sukieneczki/swetry floral ♥ ładne sukienki z koronką/bufkami ♥ buty 41 ♥wielkie portfele ♥rajstopy czarne w kropeczki♥ TREGINSY L/XL♥ Spodenki ciążowe/spodnie RURKI ciążowe♥ odlewki perfum♥wielka kosmetyczka♥burdy♥ perły naręce♥ fajne tuniki za pupe, chętnie koszulowe♥ body koszulowe L♥śmieszne koszulki dla mam♥zwykłe czarne rajstopy 70/100 den M/L♥fajne zegarki♥swetereki z falbankami, kokardkami,w kotki,kwiatki,kropki itp.♥długaśne bluzy♥ spódniczki z falbanek, oraz większe spodenki krótkie, czarne ok L/XL Uwaga , większość rzeczy na moim wątku jest nowa. Nie oddam ich łatwo, ale za rzeczy z wish , szczególnie pierwsze pozycje, jestem skłonna oddać wiele wiele i jeszcze poszukać poza wątkiem. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-16 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka wymiana u COTYNATO :)
.Nowa narzutka pudrowa.
Flame M Chyba ma jeszcze papierowe metki. Oddam za coś co mnie powali. Fioletowa koszula. Vero Moda L-ka bez paska, dłuższa. Nadaje się do legginsów, rajtek itp. Amarantowy sweter, nietoperz. Nie pamiętam jaka firma, elastyczny xs/s/małe m. Nowa spódnica. Mango M-ka. Elastyczna i kobieca. Góra na gumce , można nosić normalnie i z wysokim stanem. Koronka na wierzchu. cudo. NIE MA Fioletowy, nowy sweterek New Look M/L nie ma papierowych metek. Kaptur, kieszonki... Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-16 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
.Bluzka floral Nowa
Szara w kwiatki. Elastyczna m/l Efektowne bufki, modny wzór. Dunnes. Świetna długa tunika. Także nowa , primark rozm.44 ale to takie L/XL T-shirt z napisami. Z tego co pamiętam New Yorker xs/s biała, jednak lekko przybrudzona pudrem. Jak będę miała czas to sama się z tym uporam, ale to nie jest duży problem, ponieważ zejdzie. NIE MA Tunika/long brzoskwiniowa. Asymetryczne końce, kieszonki. Długi rękaw. Elastyczny, fajny materiał. M, savida, czy jakoś tak... NIE MA Tunika mango, kremowa z nadrukiem Nowa xs/s - nie pamiętam dokładnie. Oddam tylko za coś super. Długi sweterek tunika/sukienka. Top shop uni, ale to raczej xs/s/m. nowy, bez metek. Nie był tani więc oddam za coś fajnego. Bluzka z czaszką fishbone. Mam chyba L albo s. Sprawdzę jak komuś wpadnie w oko. Spodenki krótkie nowe, do spania czy na lato. Czarne w czerwone serduszka. xs/s elastyczne. Dwie pary legginsów. 1. jeansowe, grubsze, xs/s/na upartego m. Ładnie imitują ciemniejsze jeansy. Elastyczne. 2. Czarne nowe legginsy z kieszonkami. Nie wchodzę w nie więc z żalem oddaję. Są cudne, elastyczne, z atrapami kieszonek z przodu i szlufkami. Za obie pary legginsów będę wyjątkowo wybredna. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-16 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
.Czarny golf.
Bez paska. M/L firmy nie pamiętam. Stan db+, lekkie bufki, guziczki w kwiatki. Sweterek, kardigan kolor hmm... ![]() Stan db+ , s/m Guziczki z masy perłowej. Długi beżowy kardigan. Grubszy i ciepły. Stan db + rozmiar ok L Akurat na wiosenno-letnie wieczory ![]() Biały nietoperz. Grubszy, fakturowany, bez paska. M-ka Gina Tricot. Stan bdb- ma jedną plamkę na dole, ale będe walczyć. Dwie letnie mini. 1.jeansowa M only poszarpany doł 2. Falbankowa Bay z metką nowa, floral. M/małe L Beżowa narzutka. Dzianinowa, jednak delikatniejsza. Mam ich od groma więc chętnie oddam za coś z wish co mi się bardziej przyda. M-XL Bluzka marine, nowa, granatowo-biała. Firma chyba fishbone, ale nie jestem pewna. Nigdy nie była noszona. m/l Stanik ok 75b. Świetny, NOWY, czarny. Podkreśla biust. Można nosić do sukienek wiązanych na ramionach. Idealny na lato. Sukienka dzianinowa Vero moda XL stan db++ Torba w gwiazdki mieści spokojnie a4, po rozłożeniu boków może nawe a3 Stan db+ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-16 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
.Czarny kombinezon.
Nowy, ale walał się trochę po domu podczas remontu, przykurzony, będę prałą. xs/s Jeansowe spodenki. Stan bdb, nie wiem jaka firma. s/m Czarne krótkie spodenki. M-ki. + komin szary nowy. Ciemne rurki. s/m. Nie wiem jaka to firma, db++ elastyczne, biodrówki. Rury, z lekkimi przetarciami stan db++ Destroyed.M-ki wymiary później. Little black dress 30 ml została ponad połowa. Szaro-biały sweterek z bufkami. Kopertowy z małym wiązaniem na boku. Stan bdb z małym -. M/L Czarna bokserka. xs/s/małe m nowa, może lekko zakurzona Różowa narzutka nietoperz. Przyzdabiana koralikami po bokach. Delikatna. lekko lejący materiał. Sukienka we wzory, elastyczna. Firmy nie pamiętam, rozmiar xs/s/m Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-16 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
.Sukienka bombka ażurowa.
Atmo s/małe m. Śliczna delikatna, wiosenna ![]() Amarantowa tunika/sukienka dla niższych ![]() Na jedno ramię. Bez paska i dodatków. L, vero moda. Fioletowy kombinezon, z kieszonkami. Bez dodatków. Jest idealny na letnie wypady nad jezioro. Wygodny, zwiewny... S/m, ma małą plamkę. Pomarańczowa tunika/sukienka bombka. Nie wiem jaka firma. Rozmiar ok 44, ja nosiłam jak miałam M-kę z paskiem i wyglądała super. Bokserka pimki. Szara i biała. Ale chyba tylko białą wymienię. s.m, elastyczna pimkie. Noszona raz albo w ogóle. Brązowa bluzka, z skrzydłami z tyłu. Z przodu klasyczny t-shirt. Tył złote, lekko brokatowe skrzydła. Stan db ponieważ z tyłu jest tłusta plamka. Nie przeszkadza to w noszeniu, jednak trzeba wiedzieć xs/s Bluza bombka. Chyba bershka xs Stan db+ lekko zszedł kolor, ale i tak nie widać dla kogoś kto jej nie widział w nowości ![]() kangurka, praktyczna i wygodna. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-06 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
.Bluzka Nowa z kokardką.
Z papierowymi metkami, ale firmy nie pamiętam. Rękawy lekko bufkowe, ładny cekinowy motyw kokardki. Jest elastyczna , zdjęcie nie oddaje uroku. M/L Bombka z falbaną. New Look M-ka. na dole guma, na górze falbanka i rząd guzików. Czarna, śliczna. Bluza Nowa kangurka. Bik Bok s-ka Nowa z papierowymi metkami. Jednak przybrudziła się pudrem na kapturze. Torebki. 1. Biała materiałowa, nie mieści a4, wygodna, całkiem pojemna. 2.Kuferek, nowy, wiele przegródek, kremowa, poręczna. 3. Duża niebieska, worek. Stan db z małym plusem. Blackberry nie wiem jaki to model. Bez simlocka ( działa w playa i plusie stąd wnioskuję). Stan wizualny też ok db+, bdb-. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-09 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy oddam TYLKO za to co w wish.
Body szare z żabotem. Koszulowe, eleganckie. Rząd ślicznych guziczków. Założone raz. Ma małe rozprucie ale z tego co pamiętam niewidoczne podczas noszenia. Oddam tylko za coś mega. Sukienka zara, trf. Czarna góra, dół w kokardki. xs/s Za coś mega mega. Bluzeczka w różyczki z koronką NOWA. s/m cudo. Bluzka z różami na ramionach. Nowa XL, ale to takie L. Za coś fajnego. Legginsy/tregginsy/jeginnsy- jak kto woli. Elastyczne imitujące szare jensy. LEpszy gatunkowo materiał, wg mnie to M- L ale wazne są wymiary. Za coś co mnie powali Różowa-skórkowa bransoletka. Nowa , cudo. Regulowana na 2 zatrzaski. Sukienka/tunika atmo ( zależy od wzrostu). Nowa z papierowymi metkami 42. beżowa/nude Nietoperz mango z frędzelkami. Nowy, ale zakurzony. Uprany więc oderwałam metkę. M-ka , dłuższy, świetny. Kurtka z takiej jakby ekosrkórki czy nie wiem jak to określić L/Xl ? Dostałam, ale nie noszę ponieważ nie mój styl. mogę pomierzyć itp. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-09 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze biżu
![]() ♥serduszko, nowe♥kolczyki-kulki cyrkoniowe- nowe♥Wisior torebka ( zamykany i otwierany) nowy♥wisior aparat-nowy♥dwie pary kolczyków, rowerki i usteczka ( nowe)♥ wisior telefon- nowy♥kulka wisior - również nowa ![]() Biżuteria podobno nie uczula, nakupowałam sobie, nagromadziłam, ale i tak nie noszę ponieważ nie przepadam za biżuterią. Proszę więc nie proponować mi w zamian biżuterii innej niż perełki. Rzeczy są nowe, nie dorzucam ich w formie "gratisu" , chyba, że za coś fajnego ;-) Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-03-29 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Rzeczy dla dziewczynki w wieku 10-13 lat?
Sukienka wyjściowa. Czarna z kamyczkami i haftami. Poszywana, bardzo ładna. Wymiary dla zainteresowanych. Spodnie dziewczęce. Wymiary dla chętnych. Polarek. Jak wyżej Puzderko, pojemniczek na biżu. Nowy, ma jeszcze folię ochronną na lusterku. Z zewnątrz , klasyczna jakby skórkowa. Ładna. Sowa, niestety bez nóżek, ale i tak jest śliczna. Nowa. Pierścionki, z białym oczkiem, karciany i chyba srebny z cyrkoniami. + kosmetyki, pytać ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-02 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
hej
![]() podoba mi się kilka rzeczy m.in. Tunika/long brzoskwiniowa. u mnie m.in tuniki w 6 poście ![]() zapraszam do siebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
czego szukasz za telefon ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
zobacz czy u mnie czegos nie znajdziesz. mam np sukienke z falbanami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ciemne rurki.
s/m. Nie wiem jaka to firma, db++ elastyczne, biodrówki. coś u mnie? [np. portfele, zegarki]
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej cos u m nie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1301385928 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1301385928 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1301381715 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1301381715 ??
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Świetna długa tunika. Także nowa , primark rozm.44 ale to takie L/XL Bokserka pimki. Szara i biała. Ale chyba tylko białą wymienię. s.m, elastyczna pimkie. Noszona raz albo w ogóle. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj mam koszule tunikowate zerknij
![]() U Ciebie podoba mi się kilka rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1301382512
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- jest nowy, kupilam go bez przemyslenia w NEW YORK ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podobają mi się 2 rzeczy:
Pomarańczowa tunika/sukienka bombka. Nie wiem jaka firma. Rozmiar ok 44, ja nosiłam jak miałam M-kę z paskiem i wyglądała super. iii Długi beżowy kardigan. Grubszy i ciepły. Stan db + rozmiar ok L Mam jeszcze spodenki z wyższym stanem jansy brąz w kratke rozm 42 może jesteś zainteresowana?? Zrobie zdjecie czekoladowej na sobie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za którąs z tych rzeczy:Bluza Nowa kangurka.
Bik Bok s-ka Bluza bombka. Chyba bershka xs? moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513604 Edytowane przez Pauli69 Czas edycji: 2011-03-29 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
I MARYNARECZKA MA ROZMIAR 34 (xs)
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- gratuluje ![]() wpadaj do mnie moze jak dorzutke zrobie cos znajdziesz, buzka
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518866 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518707 nie śledze watkow, prosze odpisuj u mnie, ja u Ciebie!!!! szukam pędzli ory oraz marynarki 34/36 kolor NUDE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.