|
Notka |
|
Konkurs Delia ONYX! Marzysz o efektownym makija¿u a jednocze¶nie chcia³aby¶ aby kosmetyki kolorowe pielêgnowa³y Twoj± skórê? Poka¿ nam swój ulubiony look i wygraj zestaw bio-mineralnych kosmetyków do makija¿y Delia ONYX.
Do wygrania zestawy kosmetyków Delia ONYX! Wiêcej o linii Delia ONYX tutaj >> https://wizaz.pl/Makijaz/Trendy/Delia-Onyx Prosimy, aby w opisie makija¿u nie pojawia³y siê nazwy innym marek. |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
![]() Zielono mi! Wiosna wg Diuny :)Witajcie!
Chcia³abym Wam pokazaæ makija¿ stworzony ju¿ jaki¶ czas temu, spontanicznie. Makija¿ ca³kiem mocny - jak dla mnie dobry do zdjêcia lub dla odwa¿nych na wieczór. Wiosna sprawi³a, ¿e polubi³am kolory zielone na moich powiekach! Przedstawiam Wam uzyskany efekt! A wykona³am go w nastêpuj±cy sposób. Na ca³± bu¼kê na³o¿y³am podk³ad. Cienie pod oczami zakry³am. Delikatnie przypudrowa³am cerê. Na³o¿y³am be¿owy cieñ jako baza na ca³± powiekê. Nastêpnie ¿ó³ty cieñ. Potem bawi³am siê kolorami zieleni i morskiego. U¿y³am czarnego czarnej kredki, aby podkre¶liæ dó³. Delikatnie rozmaza³am j± kolorem. Kreskê na górnej powiece zrobi³am linerem. Pod ³uk brwiowy da³am jasny cieñ - biel . Wytuszowa³am rzêsy.. Musnê³am policzki ró¿em. Tak powsta³ mój wiosenny makija¿ ![]() Pozdrawiam!
Tryskam rado¶ci± ! ![]() Edytowane przez Diuna Czas edycji: 2011-05-23 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 281
|
![]()
Bardzo mi siê podoba makija¿, 5* oczywi¶cie
![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 991
|
Dot.: Zielono mi! Wiosna wg Diuny :)
Niby wszystko ³adnie, ale co¶ mi tu nie pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6 200
|
Twój równie¿ bardzo ³adny
![]() Ocenkê zostawiam oczywi¶cie 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 271
|
Oooo kogo ja tu widzê!
![]() Makija¿ przepiêkny, ale có¿ w tym dziwnego, skoro spod Twoich r±k wyszed³. Kurdee no, a ja jako¶ do zieleni na swoich oczach przekonaæ siê nie mogê. Mo¿e jak podpatrzê ten twój to i na mnie siê spodoba. 5 oczywi¶cie! |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
MUSEarka
Wiadomo¶ci: 10 557
|
Za wulgarny jak na wiosenny makija¿.
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 728
|
Trudno cokolwiek powiedzieæ o makijazu przez niezbyt fortunne zdjêcia. Na tyle ile jestem w stanie dostrzec - nie podoba mi siê, jest ciê¿ko itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.